Меркурий е управител на мисловните процеси, на проницателните ни способности  и интелекта. Когато Меркурий е във Водолей, ние сме гладни за знания и сме по-отворени за нови и оригинални идеи. Започваме да мислим “извън рамката” и нашето мислене става по-просветлено и неемоционално.

През 2024 Меркурий ще преминава през Водолей между 05-ти и 22-ри февруари. Влиза в Риби в 09:29 ч на 23 февруари 2024.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НАТАЛЕН И ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Меркурий във Водолей Колективните модели на общуване и мислене са спонтанни, донякъде фрагментирани, по-разумни, обективни и либерални. Това е време, когато изобретателното мислене е в своя пик

Енергията на времето подхранва вярата, че човечеството може да разреши проблемите си, като приложи иновативни подходи, изобретателно мислене и използва научни принципи в сферата на управлението на обществото.

Изпитаните методи и продържането към консервативен прагамтизъм (по Козирог) вече не вършат работа. Сега всичко ново, уникално и оригинално привлича и задържа обществения интерес.

Чувствително намаляват субективността и сдържаността в общуването, заместени от приятелско отношение. А идеализмът, рационалните доводи и критичното мислене стават все повече и повече част от вашите умствени модели и начина, по който общуваме.

Мисленето придобива хуманитарна насоченост, поставят се въпросите за обществения интерес.

При Меркурий във Водолей по-добре ще работят различни организации и предприятия, където нещата се разрешават чрез прилагането на нови методики, способи и водещи ехнологии.

 

Прочетете повече за знака Водолей:

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните