Марс е планетата на физическата активност, инициативата и волята. Прочетете как Марс във Водолей се отразява на колективните нагласи и масовите събития, които започват през периода.

През 2024 Марс ще преминава през Водолей от 16:05 ч на 13-ти февруари до 14:47ч на 22-ри март.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Марс във ВодолейПрез тези периоди имаме динамични, но нестабилни енергийни нива. Постигаме целите си чрез тактиката “проба-грешка” и сме склонни да изразяваме гняв без той да е насочен към някого – само от нерви.

Водолей е знакът на отборните играчи – в начинанията ни се забелязва желание за сътрудничество и по-малко внимание към индивидуалната сила. Действаме чрез нетрадиционни методи и сме склонни да подхождаме към проблемите от интелектуална и неутрална гледна точка.

Когато Марс като планета на енергията и мотивацията се намира във въздушен знак, хората се насочват повече към умствени и интелектуални занимания. Водолеят е донякъде разпилян знак, липсва му концентрация, въпреки, че е постоянен в дългосрочен план.

Ако има някаква последователност в спорадичните действия, тя по-трудно се забелязва. Проектите се започват с щурм и приключват сравнително бързо.

За транзитите на Марс

Марс преминава през всички зодиакални знаци за около две години и половина, с различна скорост и с периодично ретроградно движение.

Прочетете повече за знака Водолей:

 

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните