Какво ни кара да се включваме? Какво ни разпалва? От какво се ядосваме и как изразяваме своя гняв? Какво наистина желаем и какво правим, за да го постигнем?  

Когато е в Овен: Марс се чувства у дома си, защото това е един от знаците, които управлява (Овен и Скорпион). Тук неговата сила е максимална и той се изявява по най-типичния си начин. 

През 2024 Марс ще преминава през своя знак Овен между 18:33 ч на 30-ти април и 19:35 ч на 09-ти юни.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Какво да очакваме при транзита на Марс в Овен?

марс в овен 1

Колективната енергия е спонтанна, насочена към бъдещето и по-смела под това влияние. Общият състезателен дух е ясно проявен и целта е победа!

Сега сме активни, целеустремени и уверени., а действията са директни. Инстинктивно намираме най-бързия начин да стигнем от точка А до точка Б.

Сега преследваме целите си праволинейно и уверено, понякога дори безсрамно и безкомпромисно. Същото важи и за изразяването на гняв.

Искаме да бъдем първи, да печелим състезанията и да правим нещата сами. Нашата независимост, предприемчивост и инициативност са по-добре проявени.

Негативната страна на Марс в Овен е тенденцията да бъдем нетърпеливи, арогантни, импулсивни, егоцентрични, да не мислим преди да действаме и бързо да се отказваме.

Този транзит е най-добър за начинания, които изискват смелост и силна енергия, но не непременно устойчиво желание. Сега не искаме да гледаме назад или да мислим прекалено за последствията.

Искаме да се занимаваме само с това, което можем да постигнем в момента. Не сме склонни да се размотаваме и да увъртаме и уверено преследваме страстите си.

За транзитите на Марс

Марс преминава през всички зодиакални знаци за около две години и половина, с различна скорост и с периодично ретроградно движение. Тази интерпретация на Марс в Овен се отнася до позицията на планетата през посочения период и нейното възможно въздействие върху събитията, които започват през периода.

Показава и енергията на колективното съзнание и обществените нагласи като цяло. В лчиен планс е използва за целите на елективната астрология или астрологията за избор на най-добрия момент.

Повече за знака Овен

 

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните