Следната интерпретация се отнася до настоящото движение на Марс и възможните ефекти върху събитията през периода и хората като цяло.

През 2024 г. Марс транзитира в Близнаци между 20 юли, 23:43 ч. и 04 септември 22:46 ч.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Какво да очакаме през периода на Марс в Близнаци?

марс в близнаци Ето препоръките ни за избор на най-добрия момент за дадено действие:

Разсеяността е най-големият враг

В Близнаци Марс е ставнително слаб – 2 от 6 точки – и се проявява многостранно и гъвкаво, без да е особено решителен или фокусиран. Трябва да внимаваме да сме по-концентрирани в действията си, да не се отказваме бързо, за да не станем неефективни.

Разширяване на интересите

Това обаче е отличен период за разнообразяване на интересите ни и доказване силата на комуникационните ни умения.Това важи в най-голяма степен за “марсовите” сфери – спорт, танци, частен бизнес, състезания от всякакъв вид, физически предизвикателства.

Давид побеждава Голиат с ума си

Може би най-забележими през този период са нашите тактически умения. Сега по-добре знаем как да планираме и маневрираме в действията си, за да постигнем целите.

Близнаците са интелектуален знак, затова сега е отлично време за изработване на умни стратегии и полезни тактики за постигане на нашите желания и следване на страстите ни. Сега сме находчиви и съобразителни и знаем как да използваме думи и красноречие като ефективно оръжие.

Повече думи, по-малко физическа сила

Използваме по-скоро ума и речта, отколкото физическа сила, за да изразим гнева си и да наложим волята без конфликт. Ставаме много приказливи и оживени, когато изпитваме страст и сме ентусиазирани по дадена тема.

Повече за знака Близнаци

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните