Как се променя характерът на хората от зодия Козирог, в зависимост от техния Асцендент? Вижте 12-те комбинации зодия – асцендент в наталната карта.

Следете актуалния Месечен хороскоп за Козирог

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НАТАЛЕН И ГОДИШЕН ХОРОСКОП

Зодия Козирог и Асцендент Овен

Притежават и сила, и търпение. Това не си личи много от импулсивното им поведение – изглежда сякаш няма да издържат дълго, но накрая се оказва обратното. Притежават дълбок и мъдър подход към важните житейски въпроси. Горди са и предпазливи, което им пречи, за да се сближат емоционално с околните.

Зодия Козирог и Асцендент Телец

По природа са организирани хора и обичайно стават ръководители – ако не в работата, то у дома. Много стабилни, силни и надеждни хора. Своята сила черпят най-вече от възгледите си, в които са по-консервативни и традиционалисти, но и устойчиви във времето. Привидно могат да се съгласят с вас, но рано или късно, ще поискат да поемат цялото управление.

козирог зодияЗодия Козирог и Асцендент Близнаци

Изглеждат спокойни и уверени, често прекомерно. При това, успяват да наложат на околните своето отношение, дори без да го искат. Но при по-близко познанство с тях, ще усетите постоянното им неудовлетворение, което излъчват – при това, без да има конкретна причина или причинител. Сякаш имат някакви вътрешни граници, задръжки и житейски ограничения, които искат да преодолеят, но не успяват.

Зодия Козирог и Асцендент Рак

Това са горди, достолепни и сериозни хора.Зад външната им строгост обаче се крие чувствителността и срамежливостта им. Традиционалисти до мозъка на костите си. Усещат интуитивно кои са важните за тях житейски дела и се занимават с тях с предимство. Надеждни в работата, отговорни в дома и към семейството. Ако изпаднат в ситуация на изолация, изпитват дълбока нужда от емоционална близост.

Какво означава “Асцендент”? Каква е разликата със Зодия?

Зодия Козирог и Асцендент Лъв

Сериозни, отговорни и дисциплинирани. В работата на тях може да се разчита, особено когато са попаднали на своето място и си следват призванието. Стремят се да заемат достойно положение в кариерата и в обществото. Много важно за тях е признанието, което получават от околните.

Зодия Козирог и Асцендент Дева

Много сериозно се отнасят към живота. Полагат големи усилия всичко да бъде както трябва, внимават да се спазват правилата. Много пестеливи. Често в дълбината на душата си се чувстват самотни въпреки, че може да са обградени с доста хора.

Талантите на мъжа Козирог – успешен, стабилен, верен и чувствителен

Зодия Козирог и Асцендент Везни

Зад външната сдържаност се усеща голямо емоционално напрежение. Жените са семейно настроени и често са доволни да останат домакини. Ако работят, постигат сериозни кариерни успехи, ценени са. Мъжете в работата си са успешни и стабилни, добри ръководители и организатори, а в семейството са изключително грижовни.

Зодия Козирог и Асцендент Скорпион

Не многословни, пестеливи в общуването. Самолюбиви, пазят достойнството си като старателно подбират приятелите си и с кого да общуват. Като цяло са дистанцирани и хладни, но когато ги спечелиш – се привързват с цялото си сърце. В работата си не са прпряни, старателни са с детайлите. Към децата и любимите си са грижовни, но сериозни и строги.

Тайната сила на жената Козирог – търпение, последователна работа, чувство за хумор

Зодия Козирог и Асцендент Стрелец

Целеустремени, дейни, упорито работят и достигат практични и реални резултати в работата си. Винаги се държат достолепно и са много избирателни към контактите и приятелите си. Жените са сериозни и отговорни, могат да носят цялото семейство на раменете си. Мъжете запазват младежкия си дух в течение на целия си живот.

Зодия Козирог и Асцендент Козирог

Сериозни и на вид, и по характер, от ранна детска възраст проявяват самостоятелност и отговорност. Предпочитат да вървят по свой отделен път в живота, но са готов да окажат помощ. След 40та си година започват да се поотпускат и освобождават, да са по-естествени в поведението си. В близките отношения се отличават с прямота и откровеност, може да се налагат, но умерено. Искат да бъдат първа цигулка както във връзките, така и сред колегите си.

Изчисляване на Асцендент в наталната карта

Зодия Козирог и Асцендент Водолей

Външно са общителни, но всеки, който се опита да се сближи с тях, открива, че са затворени в себе си и се занимават със своите неща. Затова и сътрудничеството с тях е възможно само на тяхна територия или в тяхната сфера. Стремят се към новото, но когато трябва да направят избор, предпочитат вече провереното. С времето стават по-либерални. Децата си възпитават по традиционните изпитани методи, но за внуците са отворени и за по-модерни подходи.

Зодия Козирог и Асцендент Риби

Впечатлителни и чувствителни, тези хора не желаят да стоят в общата редица. На тях не трябва да им се налагат твърди ограничения, нужно е да им се дава възможност да действат свободно. Тогава ще станат незаменими – могат да внесат в живота нови преживявания, а в работата нови идеи. Не обичат житейските борби, не много охотно поемат рискове, но хранят големи надежди.

Прочетете още за знака Козирог

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните