На Юпитер са необходими около 12 години, за да премине през целия зодиак и съответно, през всяка точка на рождената карта. Времето му за преминаване през всеки натален дом варира, но е средно една година. Затова в събитията, предизвикани от транзитите на Юпитер, имат някаква повторяемост през 12 години.

Например, ако Юпитер предстои да мине през върха на картата ви и да влезе в 10ти дом, припомнете си какво се е случило с кариерата ви преди 12 години на същия транзит.

ПОРЪЧАЙ ГОДИШЕН ХОРОСКОП С ТРАНЗИТИ НА ЮПИТЕР

Транзити на Юпитер през домовете на рождената карта

Транзити на ЮпитерВъздействието на транзитен Юпитер се свързва с положителни събития. Той ни помага да мечтаем, връща ни вярата в себе си и собствените способности.

Юпитер разширява кръгозора, позволява растеж в дадената област, основан на разширяване на съзнанието. Ние се чувстваме по-мотивирани и настроени да печелим и получаваме, имаме повече късмет..

Най-важните събития се случват при самото влизане на Юпитер в дома и при съвпадите му с планетите вътре.

Проблемите възникват, когато прекалим с оптимизма и сме толкова самоуверени, че пренебрегваме реалността без да мислим за ограниченията и последствията.

При транзит на Юпитер човек също може да изгуби нещо важно в живота си – работа, статут, дори имущество или връзка. Но усещането е на освобождаване от нещо ограничаващо, облекчаваща раздяла след дълъг период на страдание.

Помнете, че за да извлечете максимална полза от транзит на Юпитер, трябва да грабвате предоставените възможности. Пазете се от прекаляване и необоснован оптимизъм.

Научете как Юпитер транзитира през вашата рождена карта и какво означава това като поръчате Хороскоп Едногодишна прогноза.

Транзит на Юпитер през първи дом (Асцендента) на рождения хороскоп

Този транзит започва със съвпада на Юпитер с вашия Асцендент, отбелязвайки време на оптимизъм и приповдигнатост. Юпитер носи вяра, оптимизъм и забележими подобрения във вашата среда и самочувствие – видомо сте по-експанзивни и ентусиазирани.

Случват се събития, които ви помагат да преодолеете проблеми, които преди това са били предизвикателство. Сега е период, когато чувствате, че само небето е границата!

Но съществува риск от прекаляване и екстремно поведение. Например, наддаване на тегло. Внимавайте прекрасното ви безгрижно отношение да не се окаже небрежно.

 

Асцендент или Изгряващ знак. Разлика със Зодиакален знак

Транзит на Юпитер през втори натален дом

Втори дом е сферата на вашата ценностна система, лични финанси и вещи. През този период чувството ви за собствено достойнство е основата за привличането на късмет

Юпитер тук носи печеливша и продуктивна година. Вероятно доходите ви ще се увеличат. Паричните проблеми от миналото може да се разрешат, да направите голяма покупка или продажба, да получите значителен подарък или бонус.

Това е подходящ момент да поискате повишение в работата, да кандидатствате за заем или да се включите във финансови.

Трябва само да внимавате да не прекалявате с харченето без покритие, да се простирате според чергата си.

Транзит на Юпитер през трети натален дом

По време на този период се увеличават възможностите за образование и комуникация се появяват. Изразявате мислите и идеите си с повече ентусиазъм и те се приемат добре. По-общителни сте и другите оценяват вашата компания.

Сега е подходящ момент за курс, който ви даде практични умения. Както и за пътувания. Може да решите да си купите нова кола. Добрите новини и възможности идват чрез контакт с хора, пътувания, съобщения, връзки с братя и сестри, съученици и съседи.

Транзит на Юпитер през четвърти натален дом

Юпитер тук носи подобрения в домашния живот и ползи за семейството, увеличава комфорта ви и заздравява психологическите ви житейски основи. Сега проявявате по-малък интерес към светските дейности, а благополучието ви е свързано с уюта на домашното гнездо.

Може да се появи възможност за печеливша покупка или продажба на недвижими имоти, подобрения в дома ви, преместване в по -голямо или по-удобно жилище. Също, възможно е ново попълнение в семейството или събиране отново на всички вкъщи. Разрешаване на минали семейни конфликти и по-сигурна атмосфера в дома.

Транзити към Натална / Рождена карта

Транзит на Юпитер през пети натален дом

Щастлив период с повече време за забавление, романтика, социална активност, удоволствия и с по-малко отговорности.

Сега любовта е поканена да влезе в живота ви, но без задължително да води до обвързване. Други щастливи събития – според възрастта ви – са: бременност или раждане на дете, радост от отношенията с деца и внуци.

Имате късмет дори в хазартни игри, върви ви в инвестициите в акции и спекулативен бизнес, но при разумен риск.

Артистичният ви талант дава плодове и може да получите чакана награда в творчески проект или хоби. А можете и да си организирате ваканцията, за която винаги сте мечтали.

Транзит на Юпитер през шести натален дом

По време на този период ви очакват добри събития в работата, режима ви на живот и здравето.

Сега ще намирате повече удоволствие в нещата, които вършите, а работата сама ви намира. Може да получите по-хубава служба или значително да подобрите настоящата. Ползите могат да дойдат от колеги или служители. Някои хора си намират нов домашен любимец

Всяка услуга, която извършите, ще в бъде щедро възнаградена. Колкото повече почтеност и честност влагате в служенето си на другите, толкова по-голяма ще бъде отплатата.

Очаква се здравето ви да бъде крепко, а евентуалните медицински процедури ще бъдат успешни. Но може да качите килограми, ако не внимавате с храненето,

Вашата натална карта

Транзит на Юпитер през седми натален дом

Това е период, който е много благоприятен за връзките ви и спечелване на обществено одобрение. Очаквайте положителни събития в брака, бизнес партньорствата, преговори и съдебни спорове.

Връзките, които сега ще се установят, обичайно са успешни и щастливи. Понякога Юпитер слага край на съществуващо партньорство, но това е само защото по-доброто предстои, например след като срещнете друг човек. Очаквайте и финансови ползи чрез партньорства.

Сега можете да преговаряте по-успешно от всякога и ако се налага, да печелите съдебни дела. Успешно може да приемете ролята на консултант или съветник. Рекламата работи отлично за вашата репутация.

Транзит на Юпитер през осми натален дом

При този транзит Юпитер работи в полза на крупните финанси, споделените ресурси, заеми, данъци, сексуалност, лична трансформация и изцеление. Сега ще можете по-добре да справяте с кризите и другите ще разчитат на вас. Всеки вид анализ и задълбочена работа ще върви много добре.

Периодът може да ви донесе натрупване на богатство, ако управлявате добре ресурсите си. Печалби могат да се очакват и чрез партньорство, застрахователно споразумение, данъчна отстъпка или наследство, Може дори да придобиете по-скъп нов дом или автомобил.

Сексуалните възможности вероятно ще изобилстват. Но ако изберете да останете с един партньор, интимната ви връзка има шанс да се задълбочи и обогати както никога досега.

Транзит на Юпитер през девети натален дом

Това е период на по-оптимистично отношение към всичко, когато не се занимавате с дребните проблеми. Вашите приоритети се виждат ясно и придобивате ярка представа за живота си и неговия смисъл.

Вратите за учене и преподаване са отворени. Възможно е да продължите образованието си или научната дейност като постигнете успех, Вероятно ще се появят повече възможности за пътуване и разширяване на хоризонтите чрез срещи с хора с различен произход.

Успехът в бизнеса може да се осигури чрез връзки с чужденци. Рекламните и промоционални дейности също ще се окажат успешни. Работата ви може да намери нови клиенти, да получи положителна обратна връзка и разрастване.

Подходящо време за уреждане на правни въпроси, както и за подобряване на отношенията с родата на партньора.

Личен хороскоп – кое е важното?

Транзит на Юпитер през десети натален дом

При този транзит вашето положение в обществото може да се промени към по -добро – да получите повишение, нови възможности за кариера, обществено признание, голяма награда или дори престижен брак.

Сега сте в светлината на прожекторите и не е време за излишна скромност – изиграйте картите си с гордост от постиженията си. Авторитетни личности и влиятелни хора също могат да проявят благосклонност.

Възможни са събития, които разширяват вашите обществени и професионални интереси. Работата ви може да стане популярна и да достигане до по-широка аудитория.

Преминаването на Юпитер през върха на картата дава свобода и кариерата ви може да тръгне в нова посока с по-благоприятни перспективи. Ако се чувствате достойни за признание, успехът ще дойде по естествен път при вас.

Транзит на Юпитер през единадесети натален дом

Този транзит внася свежа енергия за колективни дейности, формиране на приятелства и познанства, работа за обществени каузи и организации.

Вероятно ще станете по-активни сред приятелите си и общността. Можете да давате и получавате помощ и подкрепа от тях, да разширите кръга си чрез групови дейности, да откривате и споделяте общи каузи и идеали.

Сега е време да превърнете своите мечти в нови дългосрочни цели, По-склонни сте да вярвате, че щом желаете нещо, то може да го сбъднете! Като цяло, и реализацията на плановете ви сега става по-лесно.

Транзит на Юпитер през дванадесети натален дом

Когато Юпитер преминава през 12ти дом, той подкрепя и разширява всички скрити дейности и работата в усамотение. Той подпомага вашата духовна защита и действа като ангел пазител.

Сега е време да работите над вярата си, да се свържете с подсъзнанието си, за да преживеете духовно обновление. Можете да се отървете от саморазрушителни тенденции, дълбоко вкоренени страхове или чувство за вина, Медитацията и оттеглянето в самота могат да бъдат особено полезни

Усилията ви с посока благотворителност и алтруистична помощ за другите ще бъдат най-удовлетворяващи. Ще се увеличи вашата емпатия и съпричастност.

Вашият вътрешен свят може да стане по-богат, по-светъл и по-интуитивен. Някои хора обогатяват личния си живот като започват тайна любовна връзка по време на този транзит.

Транзити на Сатурн през Домовете на Наталната Карта

ПОРЪЧАЙ ГОДИШЕН ХОРОСКОП ПО ТРАНЗИТИ КЪМ НАТАЛНА КАРТА

Как да разберете през кой дом на хороскопа ви транзитира Юпитер в момента?

  1. Проверете текущата позиция на Юпитер в инструмента “РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА ПЛАНЕТИТЕ” – знак и градуси
  2. Използвайте генератора на рождена карта, за да построите своя натален хороскоп. В него кръгът е разделен на 12 части (дома).
  3. Вижте в картата си в кой дом попада позицията на транзитния Юпитер – по знак и градуси.

По същия начин можете да проверите и транзитите на Сатурн.

разположение на планетите днес
Разположение на планетите днес

Транзити на Сатурн през Домовете на Наталната Карта

Транзити на Плутон към наталната карта

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните