Юпитер в Телец носи възможности за проява на безкрайно търпение,за полагане на усилия и укрепване на резултатите, за фокусиране върху постигането на комфорт, стабилност и устойчивост.

Юпитер преминава в знака Телец на 16 май 2023г. и ще прекара малко повече от година в този неподвижен земен знак – до 25-ти май 2024г.

По време на този цикъл най-много ще ни върви, ако сме постоянни в работата си, проявяваме разбиране, милосърдие и щедрост, но с достатъчно проницателност и търпеливост.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Финансовите операции и инвестиции са успешни и дълготрайни. Добрият късмет е с нас, когато предварително наблюдаваме ситуациите, вместо да се впуснем твърде бързо в новите възможности.

Реалистичната представа за себе си, съзнанието за собстверната ни ценноти и чувството за собствено достойнство допринасят за успеха.

Сега повече се стремим към наслада на сетивата и постигане на удоволствие чрез чувствени преживявания. Засилва се желанието за семпъл, но добър живот.

За разлика от припряността и усещането за спешност на предишния цикъл на Юпитер в Овен, сега можем да си позволим лукса да преследваме целите си по лежерен и бавен начин, като наблюдаваме как печалбите или притежанията ни постепенно и сигурно се трупат.

Сега е време да обмислим дългосрочните перспективи, жизнеността и стойността на всичко в живота ни. Можем да открием иновативни начини за постигане на финансова и материална сигурност в своя свят.

Харесва ни да събираме различни неща, да строим здрави основи. Сега базисните ни нужди трябва да бъдат напълно удовлетворени преди да преследваме по-висши духовни цели.

Материалните ни притежания могат да бъдат нашата зона на комфорт или удоволствие, но и да доведат до прекалено натрупване или нездравословен фокус върху собствеността или екзалтация от пазаруването.

В Телец Юпитер ни подтиква да се наслаждаваме, да ценим и надграждаме това, което вече имаме, и да възприемем търпелив подход за постигане на своите цели.

Транзитът на Юпитер в Телец към вашата натална карта

Планетите и домовете на вашата натална карта, които се намират в знака Телец ще бъдат особено благоприятствани през тази година. Това ще са темите и областите във вашия живот, в които ще намирате повече радост, ще се радвате на повече успех и благословии.

За разлика от стория Сатурн, Юпитер също е учител, но използва далеч по-различен и подкрепящ подход. Преминаването на Юпитер спомага да се отворим към възможностите и да ни изпълва с вяра и оптимизъм да изследваме и откриваме нови хоризонти.

Юпитер в Телец ни напомня да намерим комфорт в живота си, да изградим дълготраен бизнес или занимание, като черпим от собственото си търпение и оценяваме света чрез петте си сетива.

Поръчайте Хороскоп Едногодишна прогноза, който включва транзитите на Юпитер с точните дати и аспекти към вашата карта.

Минали периоди на Юпитер в Телец (1964 – 2012)

Преди всичко, хората, които са родени през тези периоди, ще усетят най-силно благоприятното въздействие на Юпитер. За всички останали, можете да си припомните кои области в живота ви са били най-добре работещи и в коя своя роля сте се справяли най-добре – за да повторите опита си с по-голяма мъдрост.

12 април 1964 – 22 април 1965
26 март 1976 – 23 август 1976
16 октомври 1976 – 3 април 1977
8 март 1988, – 21 юли 1988
30 ноември 1988 – 10 март 1989
28 юни 1999 – 23 октомври 1999
14 февруари 2000 – 30 юни 2000
4 юни 2011 – 11 юни 2012

Най-важните аспекти на транзитен Юпитер в Телец

Юпитер квадратура (конфликтен аспект) с Плутон: точен на 17 май 2023; валиден 03 – 30 май 2023

Квадратът на Юпитер към Плутон съживява нашите амбиции – чувстваме, че ако си поставим целите достатъчно високо, можем да постигнем всичко. Но се препоръчва да се напредва с умереност, дори да не се получава естествено, за да не предизвикате проблеми или съпротива.

Например, може да искаме да поемем твърде много дейности или да задоволим много разнострани желания. Избягвайте да преувеличавате своята важност или сила, както пред себе си, така и пред другите.

Под това влияние нашата система от вярвания може да бъде предизвикана и да възникне необходимостта от промяна на възгледите, както и да се наложи да се изправим пред нечие тесногръдие. Но не опитвайте да наложите своите ценности на другите – това ще доведе до разочарование.

Тенденцията сега е да се оказва твърде голям натиск, но да се игнорират важни детайли. Мащабното мислене е добра стратегия, стига да се подходи практически и в подробностите.

Юпитер съвпад (най-силен аспет) със Северен лунен възел: точен на 1 юни 2023, валиден 20 май – 13 юни 2023

Съвпадът на Юпитер със Северния лунен възел е силно ориентиран към растеж аспект, който предизвиква желание да се усъвършенстваме, да изживеем нови неща и да подобрим живота си.

Това е период за ползотворни, удовлетворяващи и изгодни връзки. Свързваме се с другите чрез споделени възгледи, идеали и визия. Нагласата е оптимистична и искаме да правим добри неща, да усъвършенстваме и развиваме себе си и умовете си. Особено внимание отделяме на цели и задачи, които изглеждат полезни и дългосрочни и са високо ценени от разума и морала.

Юпитер секстил (хармоничен аспект) със Сатурн: точен на 19 юни 2023, валиден 1 юни – 4 юли 2023

и точен на 6 февруари 2024, валиден 20 декември 2023 – 25 март 2024

Секстилът на Юпитер към Сатурн носи възможности да задвижим плановете си. Сега сме балансирани в подхода си към нови начинания, виждаме както потенциалните ползи, така и клопките, и това подобрява нашата преценка. Това влияние помага да кристализират научените уроци и да се формират начинанията, започнати наскоро.

Това е период на градивни постижения. Действаме като практични реалисти и преценката ни е особено разумна. Извличаме най-голямо удовлетворение от практическите постижения, като търсим баланс между планиране и постигане на цели.

Това също така е време, когато ценим обучението и достоверната информация от надеждни източници. Най-много уважаваме разумните, етични и разумни подходи.

Ключът към използването на тази балансираща енергия е да отсеем важните неща и да намираме удоволствие в най-простите неща, които ни правят щастливи.

Следва продължение.

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните