Хороскоп Водолей

Хороскоп Водолей – Месечни хороскопи за 2023 г.

Месечен хороскоп Водолей – Декември 2022

През този месец се опитайте да не обещавате много и спазвайте обещанията си, въпреки че няма да ви е лесно. Възможни са забавяния в бизнеса, разочарования в работата. И това, което на вас е било обещано, също може да бъде под съмнение.

След 11 декември ще ви стане много по-лесно да контролирате потока от бурни емоции, като чувствата ви ще останат силни и сериозни, но по-сдържани. Между 17 и 20 декември е време на обновление, за нови идеи и прозрения, както и нелоши приходи.

След 21 декември ще ви се изяснят целите, но засега не е дошъл моментът да започвате нещо ново. По-добре довършете започнатото по-рано и направете изводи и планове за бъдещето. А след 22-ри може да искате да се оттеглите в уединение. Пестете силите си, в момента те не са много. Здравословният сън ще ви помогне да се възстановявате.

Разумно разпределяйте задачите до края на годината. Подаръците си за празниците е по-добре да купите по-рано, в периода 10-19 декември. Организирайте всичко важно преди 29ти, за да се справите с всичко навреме и перфектно да посрещнете Новата година.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА 12 МЕСЕЦА

Годишен хороскоп за Водолей за 2022 г.

Тази година продължава темата от 2021 г., през която поехте пътя на себепознанието и започнахте промяна на самия себе си като начин за преструктуриране и реорганизация на живота ви. Годината е посветена на намиране на вътрешни ресурси и формиране на независима опора в себе си. Всичко това се прави с конкретна цел – занапред да придобиете специалните сила и талант на лидер.

Продължават вътрешните трансформации, които водят до външни промени. 2022-ра година е време на нови финансови възможности, съдбовни събития, свързани със семейството (вкл. промяна на вашето място и роля в него), с кариерата и самореализацията ви.

През януари бъдете близо със семейството си и по-пестеливи. Февруари е времето на придобивки, ремонт на дома, увеличение на доходите. Специално внимание трябва да се обърне на събитията от втората половина на април и май – кариерните и финансовите въпроси ще играят важна роля за вас.

Юни е време да погледнете дълбоко в себе си и да се впуснете в самоанализ.През юли амбициите отново се пробуждат – ще искате да пътувате (или учите) в чужбина, дори да направите околосветско пътешествие, да установите полезни чуждестранни контакти. И такава възможност ще се появи.

През октомври темата за кариерата и амбицията ще бъде по-гореща от всякога. Ще трябва да направите важна крачка: нагоре или надолу. В същото време съществува голям риск заради тази стъпка да развалите отношенията си с близките. Решавайте с приоритет на сърцето си, а не с ума

Ходът на Юпитер напред ще ви въвлече в проекти с потенциал и ще отвори възможност за общуване със съмишленици. Ноември също може да ви донесе нещо специално. В края на годината вниманието ви ще бъде насочено към търсене на финансови ресурси и ще можете много успешно да реализирате плановете си.

 

Годишен хороскоп за 2022 г. за всички зодии и асценденти

Месечен хороскоп Водолей – Ноември 2022

Месецът започва доста натоварено и напрегнато ще са необходими повече усилия, за да запазите самообладание. Темата за кариера, статус, постигане на цели е от значение и ще се появява не веднъж. Бъдете изключително коректни с началниците си, т.к. има голям риск от недоразумения. Периодът се характеризира и със забавяния, неизпълнени задължения и ограничени възможности. Но не поемайте повече задачи, отколкото можете да изпълните.

На 8ми имаме лунно затъмнение, което може да донесе съдбовни събития с дългосрочни последици, следователно малко повече самоконтрол ще ви се отрази добре.

От 12 до 15 ноември атмосферата е повишено чувствена и романтична. А можете да разчитате и на премия или увеличение на заплатата. Контролирайте внимателно собствените си действия, за да не развалим всичко сами.

След 17ти емоционалният фон се променя от драматичен към по-адаптивен, приятелски. Около 24ти може да възникне съперничество в работата или сред приятелите ви. А последните четири дни от месеца е възможно безсънние, така че се препоръчва да спазвате дневния си режим, да планирате умерени упражнения и разходки преди лягане.

Астро прогноза за ноември 2022 – Старото надделява, но за последно

Месечен хороскоп Водолей – Октомври 2022

Темата за самодисциплината е актуална през целия месец, който се очертава да е труден. Договорите и финансови въпроси изискват специално внимание. Измамниците са се активизирали, така че трябва да сте бдителни.

Амбициозните ви проекти могат да стимулират желанието ви да учет -, разширявайте хоризонтите си със знания. За предпочитане е да започнете след 5-ти. Желанието ви за налагане на вашата воля и доминиране над околните обаче може да доведат до конфликти.

След 11-ти общуването ще стане по-лесно и приятно, по-възможно ще бъде да се преговаря. Но повишената опасност от инциденти и аварии ще се запази от 5-ти до 16-ти. Между 21-ти до 25-ти изтичат важни крайни срокове, така че отделете повече време за разрешаване на проблемите авреме, тъй като се очакват и много забавяния.

Емоциите ще започнат да кипят, ревността и амбициите за кариера ще се увеличат. Страстите са горещи, но скрити, с много вътрешно напрежение. Бъдете по-внимателни към чувствата на близките, грижете се за тях и за себе си. Отрицателните емоционални последици могат да се проточат с течение на времето.

Астро прогноза за октомври 2022 – интензивен и наситен със събития

Месечен хороскоп Водолей – Септември 2022

В началото на месеца вниманието ви е насочено към резултати, постижения, кариера. Ще ви помогнат повишената квалификация, получаването на нови знания, но ще е необходимо и да приложите усърдие и постоянство.

След 6-ти емоциите се стабилизират, цялото внимание се измества към финансите, практичността и рационалността. Но не бързайте да правите големи покупки, независимо колко искате да благоустроите нещо. Меркурий става ретрограден на 10-ти и ще продължи да е такъв през целия месец. Върнете се към незавършените си проекти, към изоставените проучвания. През този период може да ви върнат заем или ресурсите ви да бъдат попълнени по някакъв друг начин.

Между 16-ти и 19-ти настроението ви ще се промени драстично: няма да искате да правите нищо, ще се чувствате като обгърнати от мъгла, в резултат на което няма да можете да се справите и със задълженията си. Затова ще трябва ясно да следите крайните срокове, да спазвате ограниченията си и да изпълнявате задълженията си, като оставяте достатъчно време за решаване на непредвидени проблеми.

След 24-ти емоционалният фон става по-топъл, а от 26-ти ще имате желание и възможност да се занимавате с любимото си хоби, да прекарвате повече време с децата си, да се включите с ентусиазъм в собствения си бизнес. Но все пак, самодисциплината ще ви трябва.

След 29-ти ще имате желание за хармонизиране на отношенията, ще можете по-ясно да чувате и да се разбирате с партньорите.

Астро прогноза за септември 2022 – отново борба между старо и ново

Месечен хороскоп Водолей – Август 2022

Активността ви продължава да е висока: у дома, на работа, в партньорство и с приятели – можете да правите много неща. Обаянието и доброто ви настроение са вашите верни спътници през този период. След 4ти настъпва добър период за онези, които работят с данни и информация. Контактитеви ще станат по-практични, работата – по-внимателно анализирана.

Между 7ми и 15ти е конфликтен период, опитайте се да не оказвате натиск на блзиките си у дома. Бъдете изключително внимателни при шофиране и ползване на транспорт. Съществува повишен риск от нараняване, включително битови инциденти. Възможни са повреди на оборудване и електрически уреди.

След 16ти ще можете да изразите чувствата си ярко и красиво, да направете незабравимо предложение! След 20ти решенията ще се вземат по-бързо. Период с повече общуване с близките и децата, но напрежението и нервността все още витаят във въздуха.

Между 20ти и 30ти имаме период, свързан с повече проблеми и аварии – например, офис оборудването и телефоните повече ще се повреждат. Бъдете внимателни, докато шофирате и работите с техника.

Въпреки, че вниманието ще бъде насочено към практически въпроси след 24ти и дипломатическите умения ще се увеличат от 26ти, някои конфликти няма да може да бъдат избегнати. Опитайте да спазвате правилата на поведение и бъдете тактични, за да не изпаднете в изолация или в депресивно състояние.

Астро прогноза за август 2022 – време за активно действие

Месечен хороскоп Водолей – Юли 2022

Месецът започва динамично за вас. Добър момент за одобрение на проекти, оформяне на документи, преговори и общуване по интереси, но спазвайте правилата, сроковете и договореностите, като слагате край навреме – в противен случай продължителните преговори ще доведат до разочарование.

Напрежението ще спадне след 5ти юли. Но и тонусът ви също – ще става все по-трудно да сте активен, вече я няма да усещате лекота при покоряване на върховете, а мислите ви ще са по-зависими от настроението. Ефективна комуникация ще бъде възможна в емоционално топла атмосфера, където ще ви бъде по-лесно да правите това, което ви харесва. Сега не си струва да бързате, по-добре е да заложите на издръжливост и последователност.

Между 8ми и 15ти е подходящо време за иновации в работата, предлагане на нови идеи на ръководството, подобряване на уменията ви, споделяне на опит и общуване с хора с подобно мислене. Също, чудесно време за активна почивка със семейството.

Проблеми със здравето може да напомнят за себе си, така че трябва да спазвате мярка във всичко. Контактът с природата и релаксирането ще ви заредят със сила, пребиваването в санаториум е чудесен вариант – особено подходящи са водните процедури, релаксиращи масажи, успокояващи практики.

От 18-ти до 21-ви може да възникнат конфронтации, затова ще трябва да защитавате интересите си. Опитайте се да го направите деликатно, за да осигурите удобна среда за опонента си и в крайна сметка ще спечелите.

След 19-ти емоционалният фон става по-чувствителен, по-дълбок. От 20-ти и думите ни стават по-ярки, по-изразителни. Чудесно време за нови неща – за дома, себе си, семейството. Добре е да каните гости, да се срещате с приятели, да ходите на театър, да внесете нещо ново в живота си.

От 28-ми до началото на август контролирайте добре себе си, за да избягвате конфликти, особено с партньори и близки приятели. Опитайте се да не притискате семейството си. Най-доброто освобождаване от напреженията е спортът на открито!

Астро прогноза за юли 2022 – горещ месец във всяко отношение

Месечен хороскоп Водолей – Юни 2022

Месецът може да започне с недоразумения, повреди на домакински уреди. Преди да отидете на почивка, проверете системата за сигурност на дома си и дали инсталациите са в изправност. Ако пътувате, внимавайте с документи и телефони, осигурете надеждност на комуникацията, така че да не изгубите нещо или да сте принудени да останете по-дълго в чужда държава.

Възможно е да възникнат недоразумения в семейството, конфликт между поколенията – не си струва да дърпате чергата към себе си, сега тя може само да се разкъса. Ситуацията ще бъде напрегнато в началото на месеца и разрешението на проблемите
ще е възможно след 5ти.

Прилагайте изкуството на разумния, външно мек подход, но твърда позиция отвътре. Нестандартни и иновативни решения могат да бъдат намерени и по-рано. Ще помогнат посещение при психолог, четене на духовна литература, търсене на мъдро решение. Полезни са спорт и повишена активност, разходки, пътувания – като не забравяте да спазвате всички правила и формалности.

Дните около 11 – 13 юни ще внесат нотка на романтизъм – може да срещнете любовта. Това е добро време за сключване на брак, за красиви придобивки за дома. Закупеното през този период ще бъде едновременно красиво и ще трае дълго.

Между 14ти и 17ти общуването става по-лесно, появяват се много различни интереси или дори хобита. Може да общувате чудесно с деца, да ви хрумнат вълнуващи идеи, Около 18-19 може да усетите дефицит на любов. НО единственото, което трябва да мислите и правите е да давате любов – отделете време за близките и любимите хора и децата си.

След 22ри с влизането на Слънце в Рак всички ще станем малко по-меки. Активността, пътуванията, контактите и общуването ще донесат удовлетворение ако са емоционално наситени. Необходимо е да съгласувате своите цели с плана си за действие, така че да е ясно в каква посока да приложите наличната си енергия.

Непрекъснато нарастващият апетит за действие и амбиции за успех ще ескалират през втората половина на юни и около 28-29 могат да доведат до тревожности и проблеми със съня. Лягайте си навреме, не планирайте твърде много неща. Ако достатъчно усилено сте се трудили през този месец, починете си към края му.

Обща астро прогноза за юни 2022 – спокойно начало, ескалация до края

Месечен хороскоп Водолей – Май 2022

Като цяло, доста положителен месец за вас, ако не търсите големи приключения. Май започва както емоционално, така и интензивно, с желание за романтика. Дошло е време за големи придобивки, победи в състезания. Мотото на периода е “Само смелите покоряват моретата!”. От 3 май започва по-активен период (Венера в Овен), когато можете да демонстрирате ярко своите чувства. Децата и близките ще изискват влагане на емоционални и материални ресурси, не се пестете, те ще се изплатят щедро.

Периодът до 8 май е просто прекрасен, въпреки че на 8 май (статичен Меркурий) може да възникне леко напрежение и неразбирателства с партньорите (бизнес или брачни), който могат да се решат чрез преговори. Желанието ви да укрепите позициите си ще повиши активността както енергийно, така и във финансовата сфера. Добре период за усърдна работа. Важно е да се вземат предвид нуждите на партньорите, в противен случай може да се зъдаде продължителен конфликт.

Като цяло процесите, които започнат преди 16-ти (периодът между двете затъмнения), ще имат продължително действие и категорични, ясни последствията, затова си струва да се обмисли внимателно какво си струва да започнете в този момент.

На 10-ти май Меркурий, планета на мисълта и общуването, се обръща в ретроградно движение, така че до 2-ри юни, ако е възможно, не започвайте нови проекти. В противен случай всичко започнато ще върви трудно или ще бъде без значение. Проверявайте отново и отново всички документи.

След 11 май Юпитер в е Овен и амбициите нарастват. Ще се появяват нови цели,
желание за завладяване на нови хоризонти, но не бързайте, изчакайте директния Меркурий, когато ще бъде благоприятно както поставяне на далечни цели,така и осъществяването на планове за големи постижения или пътешествия.

На 16-ти, в деня на лунното затъмнение, могат да се върнат стари обиди, конфликти, нерешени въпроси и проблеми – отделете им необходимото внимание и старание. Това ще подобри ситуацията в семейството и с партньорите.

От 22-ри се засилва желанието за общуване, за обмен на информация, опознаване и учене, а след 25-и дейността се засилва. Периодът е чудесен за вас. Единствено по-трудно и бавно щеработи мисълта (Меркурий в Телец) но затова пък ще бъде прецизна и конкретна. Подходящо е да се насладите на опознавателни пътувания и културни събития като изложби, театър, като ги планирате внимателно предварително. Ако начинанията изискват издаване на визи или някакви разрешителни,имайте предвид, че документите може да се забавят непредвидено.

Обща астро прогноза за май 2022 – мощна енергия, благоприятна за промени

Месечен хороскоп Водолей – Април 2022

Добро начало на месеца за активните и делови хора. Емоционалният фон е спокоен. Мисленето е ясно и активно, период с повече общуване, преговори, пътувания. Решенията се вземат бързо, възможно е да се постигнат изгодни договорни условия, просто се опитайте да не се забърквате в спорове, действайте според установените правила и поддържайте целите си на фокус.

След 5 април чувствителността и емоционалността набират скорост. Хората с творчески професии – музиканти, художници, писатели – както и лекари, фармацевти, химици, биолози, психолози могат да бъдат посетени от музата си и да получат важно прозрение. Това е добър период да придобиете нови практически умения, да посетите семинари, за да подобрите уменията си. Ако това не е уместно за вас, може просто да се отдадете на почивка и да подобрите здравето си с помощта на водни и арома процедури, психодрама и арт терапия, посещение на кино и театър.

Между 7-ми и 18-ти април във въздуха витае „треска за злато” – може да се появят измамници, които да ви обещават богатства, към вас да се отправят оферти за съмнителни финансови трансакции. Проверяване на информацията, коректност в общуването и умение да се вникне в същността на въпросите са най-добрата политика за този период. Всичко това ще ви позволи да увеличите ресурсите си в бъдеще.

След 11-ти умът ви ще бъде зает с материални и практически въпроси, което ще помогне за реалистична оценка на ситуацията. Между 12 и 14 е добро време за създаване на полезни познанства и връзки, които ще ви бъдат полезни занапред.

След 15 април действате като слушате интуицията си, това ще ви помогне да поддържате енергийния си баланс.На 16-ти имаме напрегнато пълнолуние,така че опитайте се да ограничите деловата активност през деня и сведете личните контакти до минимум, за да не се пречупите под натиска на емоциите.

Още на 17-и положението ще се подобри. Около 17-20 новите познанствата могат да прераснат в романтични отношения, а желанието да се отдадете на силни чувства ще доминира над разума. Месецът завършва с частично слънчево затъмнение, което може да донесе неочаквани промени в дома.

Обща астро прогноза за април 2022 – двойнствен месец с ескалация на енергията

Месечен хороскоп Водолей – Март 2022

Началото на месеца е белязан с повишена страст, изобретателност, сексуалност, желание за обновление и празнуване, което отчасти може да създаде емоционални колебания и напрежение в общуването. Това може да бъде овладяно чрез спорт, физическа активност и секс. Ако организирате празник в службата или с приятели, той ще се помни дълго време и ще повиши духа на компанията.

На 6-ти активността променя посоката си – действията ви ще са насочени повече към комуникация, развитие на връзки и контакти, нараства интересът ви към новите технологии. Емоционалният фон става по-лековат, допада ви всичко ново. Можете да внесете свежест и романтика в семейните отношения, да имате късмет и във финансовата сфера.

След 10-ти се вслушвайте повече в интуицията си, дори тя да противостои на логиката. 13-ти е чудесен ден за почивка – идете на сауна, направете спа процедури, за да подобрите здравето си.

Между 18 и 26 не вземайте прибързани решения, особено по въпроси, свързани с близки, семейство, деца и големи покупки. На 21-ви Слънцето преминава в Овен, което ви дава тласък и енергия за обновяване – ще искате да местите планини.

Около 21-23 реалистично преценете ситуацията, мислете трезво – има вероятност за измама и разочарование. Рискът от травми и конфликти се увеличава, главно в домашна среда. За да стигнете до същината на проблемите, отложете разрешаването им за 26-ти.

След 28-и мисленето ви ще стане по-концентрирано, преговорите и пътуванията ще бъдат по-ефективни. Думите ще имат по-голяма тежест и сила и в същото време конфликтността ще се увеличава. Затова в контактите и комуникацията помислете какви резултати искате да постигнете – предпочитате да сте прави или да сте щастливи? Краят на месеца ще зарадва Водолея с благоприятна и приятелска атмосфера, а в семейството ще царува мир и спокойствие.

Обща астро прогноза за март 2022 – Не много бурен, но интересен месец

Месечен хороскоп Водолей – Февруари 2022

Месецът започва с новолуние във вашия знак, като продължава семейната тема от предишния месец. Още на 2 – 4ти късметът ще бъде на ваша страна: може да се появят идеи за печелене на пари. Времето е подходящо и за романтично прекарване с любими хора или семейството.

След 4-ти мисленето ще стане по-структурирано и методично, няма да искате да хвърляте думи на вятъра и ще има възможност да ги потвърдите с конкретни дела. Сериозният подход към нови връзки, контакти и договорености ще ви осигури добра репутация и възможности за кариера. Проявата на воля и способност да се постигне планираното стъпка по стъпка, ще допринесете за приток на духовни и материални ресурси. В стремежа си да подобрите направеното, на 4-5 може да изпитате преумора и да сте принуди да преразгледате плановете си за действие.

Между 6 и 9 число е време за забележителни и нестандартни решения. На 10-11 се опитайте да не оказвате натиск върху близки и любими хора. Използвайте момента да предявите желанията си пред началниците си. Можете да свършите много интелектуална работа за кратък период от време.

На 12-ти чувствата ви ще започнат да ви провокират към активна проява и действие, опитайте се да ги държите под контрол. Това ще важи до края на месеца. След 15-ти ще се промени благоприятно сферата на общуването и контактите ви, ще ви стане по-лесно. Не пропускайте възможността да създадете нови приятели, да установите нови връзки, да се сприятелите с хората, които харесвате.

На 17-18 слушайте гласа на интуицията си – ще имате възможност да укрепите финансовото си положение с навременни действия. На 19 февруари Слънцето преминава в Риби – обмислете състоянието на здравето и финансите си.

На 23-24 се погрижете за деликатните сфери на своя живот – топлата емоционална атмосфера допринася за това. На 25-ти, когато общувате, внимавайте за груби думи, особено с деца и близки – засегнатите чувства ще болят дълго време. Краят на месеца ще бъде оцветен с романтични трепети и мечти за красота, някои от които могат да се сбъднат. Дръжте се по правилата, това само ще увеличи магнетизма ви.

Астрологична прогноза за февруари 2022 година – Напрежението спада

Месечен хороскоп Водолей – Януари 2022

Този месец е богат на изненади от различно естество. Между 2-ри и 11-ти януари, можете да си организирате истинска ваканция и празнични пътувания. Или точно обратното – да се изявите в бизнес преговори, да блеснете с интелекта и чара си, да проявите творчество. Вашият дом е отворен за съмишленици – подходящо е да завържете нови познанства, да укрепите приятелски и семейни връзки.

На 11-13 внимавайте по време на шофиране, при пътуване или спортна активност. Подбирайте си добре думите, защото недоразуменията могат да доведат до неприятни последици. Празниците се заменят с вълна от напрежение и изненади. Меркурий се обръща в ретроградно движение и е в на квадрат с Уран, който означава едно: затегнете предпазните колани.

Бъдете особено внимателни от 16-ти до 19-ти. Техниката, комуникаците, превозните средства могат да се държат странно, така че избягвайте резки движения и остри думи. Периодът се отличава с много недоизказаност и неразбирателство. Нарасналото напрежение може да провокира конфликти с членове на семейството, децата да са неконтролируеми, да излязат на повърхността стари проблеми. Това е добър момент да се консултирате с терапевт или да поговорите с близките си за да разрешите напрегнатите ситуации.

След 12ти купувайте само най-необходимото, внимателно работете с електрически уреди и оборудване. При таква ретроградност не се започва нов бизнес, внимателно се работи с документи, препоръчително е да отложите всичко важно, особено сделки с недвижими имоти. Положението ще се подобри за кратко на 21-ви, ще почувствате прилив на сили и оптимизъм.

Всеки, който положи усилия да не конфронтира и да анализира ситуацията, ще бъде възнаграден с добри резултати и отлично настроение. За всички, които са били в конфликт, най-подходящото време за помирение е 24-27 януари.

От 25-ти активността ви се увеличава, имате възможност да увеличите ресурсите си с помощта на нови идеи, модерни разработки, нестандартни решения. Издръжливостта, дисциплината, вътрешната готовност да спазвате взетите решения ще ви помогнат да запазите контрол и преминете през месеца по най-добрия за вас начин.

Астрологична прогноза за януари 2022 година – Как започва годината?