Хороскоп Везни

Хороскоп Везни – Месечни хороскопи за 2023 г.

Месечен хороскоп Везни – Декември 2022

В началото на месеца, от 1 декември до 13 декември, са вероятни грешки поради невнимание и разсеяност. Бъдете много внимателни към информацията, която идва до вас, проверявайте я за точност, не бързайте със заключенията и с подписването на важни документи и договори. Не се забърквайте в съмнителни авантюри, бъдете внимателни с непознати и необичайни ситуации, тъй като има голяма вероятност за измама, фалшификация, кражба и подобни. Не вярвайте на големи обещания и примамливи предложения.

От 10-и семейните въпроси ще станат актуални. Времето е добро за хармонизиране и изграждане на отношения с близките.Между 18 декември и 26 декември можете да преобразите обстановката край себе си – купете домакински уреди, украсете дома и офиса си за празника. Не забравяйте да изберете и купите подарък не само за любими хора, но и на себе си. Помислете за оригинални идеи за празнуване на празника и ги реализирайте на работно парти и в семейния кръг.

Добре е да завършите всички важни приготовления за Нова година преди 29 декември, особено по отношение на закупуването на големи и скъпи предмети. В почивните дни внимавайте с пиротехниката и огъня, не експериментирайте с такива дейности на закрито. Изключете екстремните спортове.

Самият край на годината ще ви зарадва с приятен подарък – ще бъде възможно да се постигне примирие и споразумение ъам, където е липсвало; ще можете да укрепите приятелства, работни и семейни връзки. По празниците ви очакват и срещи с приятели от детството или от далечното минало. Довършете започнатото през годината и започнете да правите планове за следващата.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА 12 МЕСЕЦА

Годишен хороскоп за Везни за 2022 г.

През 2022 г. приоритетните за вас теми ще бъдат семейството и здравето. Плутон в края на четвърти дом завършва преустройството на вашето семейно пространство, така че сега може да не е много лесно да поддържате връзка с роднините. Ще почувствате нуждата да пречистите както дома си, така и душата си от целия негатив, който сте натрупали през последните години.

Годината е благоприятна за различни тренинги за трансформация и психологически практики. Сега можете да подготвите почвата за нови емоционални преживявания и да отворите поле за творческа изява.

Обърнете дължимото внимание на здравето си, особено през първата половин година, докато Юпитер все още се движи през вашия шести дом. Можете да срещнете правилните лекари, да научите полезни методи за укрепване на тялото. Обърнете внимание колко време отделяте за почивка. Дали не вземате живота твърде насериозно напоследък?

Тези, които имат големи творчески проекти в плана си за годината, трябва да бъдат особено внимателни към тялото си – редувайте работа и почивка, като не се насилвате до предела на пълна умора, дори ако проектът ви завладее изцяло, тъй като Сатурн в квадрат с Уран все още продължава да влияе върху вашите пети и осми дом (рисковите начинания и опасностите от кризи). Знайте, че във всичко, което обичате, можете да постигнете осезаеми резултати и да доведете до край работата, която сте започнали.

Това е добра година да се стигне до сериозно партньорство с перспектива за създаване на семейство, за установяване или изграждане на партньорство или за укрепване на съществуващи семейни връзки. Още повече, че на 11 май Юпитер преминава в седми дом – дома на партньорите – и ще имате повече шансове да срещнете правилния човек.

Възползвайте се от новите възможности, повече бъдете сред обществото, останете отворени за нови запознанства. За хората на изкуството и обществениците това е време на повишена популярност. Ще можете да се изявите пред дръгите, да влезете в полезно бизнес сътрудничество. Очаквайте помощ и подкрепа в начинанията си и напредък в партньорствата и съвместните дейности.

През късната есен Марс ще бъде ретрограден и ще направи напрегнат аспект с Нептун, което може да доведе до конфликти на база идеи и вяра, разочарование от авторитетите ви и желание да спрете да учите, дори да промените вярата си, да изоставете старите цели. Въпреки всичко, не правете прибързани заключения, помислете за различните опции, позволете си да бъдете в неизвестност за случващото се. До края на годината ще видите цялата картина.

Междувременно прибързаността ви може да създаде голям хаос и объркване в целия ви живот. Но проявете търпение, умение да погледнете на ситуацията отстрани и мъдрост – това са качествата, които ще ви помогнат да изживеете тази година по най-добрия възможен начин.

Годишен хороскоп за 2022 г. за всички зодии и асценденти

Месечен хороскоп Везни – Ноември 2022

Този месец трябва да обърнете специално внимание на парите и здравето си. Откажете се от ненужните финансови рискове в полза на спестяване, като изберете вече доказани и надеждни начини. Може да инвестирате успешно в ремонт или обзавеждане на жилището си и във всяка промяна, която искате да направите във или около вас.

Сега е добър момент да преразгледате навиците си за хранене, да направите полезни нововъведения. Имате възможност да скъсате с вредните нагласи и старите навици. Ефективно би било да направите гладуване в периода от 3 до 14 ноември или просто да се подложите на по-здравословна диета. Ще ви бъде полезно да се потопите в области като дизайн и естетика чрез книги, списания и информация.

След 16 ноември ще се актуализират въпросите за обучение, пътуване, работа с документация. Опитайте се да разберете какво ви доставя истинско удоволствие, разширява хоризонтите и границите ви и се насочете към това, което наистина ви интересува. Може да проведете много приятни срещи с интересни хора.

Не се страхувайте да излезете от зоната си на комфорт. Но в никакъв случай не влизайте в конфликти, не давайте ухо на клюки и непроверена информация, не участвайте в интриги и разправии – ще ви трябва разумен и дистанциран страничен поглед.

Вътрешните ви убеждения и вяра ще ви помогнат да останете в хармония със себе си и света. В трудни моменти търсете подкрепа от по-старото поколение.

Астро прогноза за ноември 2022 – Старото надделява, но за последно

Месечен хороскоп Везни – Октомври 2022

Това е вашият месец, който предвещава растеж на признанието и популярността ви. Вие ще бъдете особено активни и известни в своето обкръжение.

През по-голямата част от месеца, от 10 до 23 октомври, ще имате благоприятни възможности да проявите градивна и творческа дейност, да демонстрирате организаторски талант и лидерски качества. Можете да обедините около себе си съмишленици за реализиране на важни обществени проекти или да систематизирате своите знания и умения. При това, може да направите важно за себе си откритие, да се изненадате от собствените си възможности, лесно и много естествено.

Основното нещо е да бъдете активни и инициативни, да не се страхувате да действате и да не пропускате своя шанс. Пред вас се отварят много широки възможности: у дома, на работа, със семейството и приятелите. Използвайте всичко това в своя полза. Успехът ще изисква дисциплина и решителност, както и вашите комуникативни умения.

След 23 октомври обърнете внимание на материалната страна на живота – погрижете се за финансовите въпроси, спестявайте ресурсите си. Важни ще станат само онези дела и проекти, които ви носят печалба, всичко останало ще избледнее на заден план. Също така, това е подходящият момент да започнете да лекувате тялото си, да обърнете повече внимание на физическото си здраве чрез полезни практики, масаж и терапия.

Астро прогноза за октомври 2022 – интензивен и наситен със събития

Месечен хороскоп Везни – Септември 2022

Началото на есента може да ви натъжи, ще бъде съпроводено със силно желание за тишина и усамотение. Превърнете това настроение в планове и мечти. Медитирайте, но останете “заземени”, бъдете реалисти в мечтите и плановете си и се опитайте ясно да ги формулирате с крайните срокове. Те зависят само от вас.

Алкохолът трябва да бъде напълно изключен. Лошият сън може да се нормализира чрез дълги разходки вечер. Този месец ви дава възможности да се отпуснете и възстановявате. Ако се опитвате да се принудите да работите усилено, това може да доведе до неразположение, така че внимавайте – тялото ви ще сигнализира, ако иска почивка.

Отличен период за творчество и за креативните личности, независимо от тяхната професия. Периодът от 19 до 29 септември (Новолуние във Везни) ще е особено богат на идеи, насочете силите си натам.

В периода от 10 до 22 септември не се препоръчва да тръгвате на дълги пътувания. Внимавайте с новите практики, не се присъединявайте към съмнителни групи по интереси. През този период обученията може да ви разочароват, а тренингите да не ви изкарат от меланхолията, а точно обратното.

Към края на месеца, след 24-ти, може да възникне недоразумения в отношенията с околните и объркани ситуации, които силно ще наранят гордостта ви. Не допускайте тези чувства в себе си: това е временно и трудностите със сигурност ще отминат скоро.

Обърнете внимание на детайлите и се научете да прощавате за грешките и на себе си и на околните. Бъдете по-меки и по-толерантни в отношенията си с другите, не обръщайте голямо внимание на детайлите, а се опитайте да оцените ситуацията като цяло.

Астро прогноза за септември 2022 – отново борба между старо и ново

Месечен хороскоп Везни – Август 2022

В началото на месеца родителите ви и по-възрастните роднини ще изискват вашето внимание – не приемайте молбите им като натиск или упрек, можете да им окажете помощта, от която се нуждаят. Струва си обаче да разделите ситуациите – някъде се изисква физическа помощ, а другате – просто проява на грижа и топлина.

От 12 до 22 август ще се запознаете с интересни хора, които могат да ви станат истински приятели. Бъдете внимателни към процесите, протичащи във вашата среда в този момент. Периодът е благоприятен за участие в обществени събития, за присъединяване към нови общности и намиране на съмишленици. Освен това, можете да демонстрирате своите таланти и да спечелите авторитет, да привлечете подкрепата на колеги, да осъществите полезни връзки за дълго време.

След 23 август децата ще предизвикват много вълнения и не всичко планирано ще бъде постигнато. Говорете с децата си, прекарвайте повече време с тях, вслушвайте се в желанията им – може да изникне важна информация за вас. Не забравяйте да търсите помощ от другите, споделяйте опита и преживяванията си с близките.

Не планирайте големи покупки и стартиране на нови бизнес проекти в края на месеца, Бъдете внимателни към здравето си – профилактиката е по-лесна отколкото лечението. Диета и спорт, разходки сред природата, общуване с красивото – това е най-доброто, което можете да направите за себе си и близките си хора.

Астро прогноза за август 2022 – време за активно действие

Месечен хороскоп Везни – Юли 2022

Месецът е добър за реализация на вашите замисли и идеи, за професионални постижения и предварително планирани пътувания. Чудесно време за креативни хора във всеки бизнес.

Периодът от 9 до 18 юли е особено добър за работа по лични проекти, реклама и за систематизиране на плановете. Поемете отговорност за резултата – вашите колеги и подчинените ще внесат много объркване и само ще разпилеят енергията ви. Нека личните проекти да бъдат приоритетни пред колективните

Ако сте планирали забележително пътуване за този период, то ще върви по план – ще бъде прекрасно, незабравимо, ще остане в паметта ви за дълго време и тези спомени ще се превърнат в ценен ресурс.Но е добре да го планирате предварително точно до час.

След 18 юли е време да си направите равносметка на работата – резултатите от усилията ще изискват действия веднага и ще бъдат оценени, но бъдете готови и за критика. В същото време в отношенията с партньорите у дома и на работното място може да има различия в плановете и целите – нужен е диалог, компромис. Опитайте се наистина да чувате другите.

След 29 юли е благоприятен период за преосмисляне на отношенията с ръководството и старшите колеги, за даване на обективна оценка на случващото се. Може да опитате да възприемете нестандартен подход към рутинните процеси в професионалната дейност – така нещата ще тръгнат по-лесно и по-бързо.

Астро прогноза за юли 2022 – горещ месец във всяко отношение

Месечен хороскоп Везни – Юни 2022

Този месец обърнете внимание на състоянието на финансите си и на домакинските дела. Опитайте се да изплатите дълговете, ако имате такива – обстоятелствата ще допринесат за това, особено в първите дни на месеца.

Най-стресиращият период от годината за вас се пада между 7ми и 16ти юни – бъдете готови за промени в плановете и за бързо адаптиране и вземане на решения. В същия период обърнете внимание на здравето си. Забравете за екстремните натоварвания и спортове, направете си умерена профилактика, ходете повече пеша и поддържайте водния баланс.

Оставете активения социален живот и участието в публични събития за края на месеца. След 23ти юни ще има възможности да покажете своя опит, да придобиете авторитет, а също и да придобиете нови знания.

Периодът между 14ти и 23ти юни е най-подходящ за работа над себе си, за усамотение и фокус над реализиране на вътрешните ви желания и нужди. Не се страхувайте от охлаждане на чувствата – това отрезвяване ще ви позволи наистина да ги разберете и да погледнете ясно на ситуацията.

Обща астро прогноза за юни 2022 – спокойно начало, ескалация до края

Месечен хороскоп Везни – Май 2022

Този месец ще бъде един от най-активните и неспокойни за вас. Още на 3 май можете да почувствате желание да действате и активно да постигнете това, което искате. Ще бъдете въвлечени в делата на партньорите си, което може да ви отнеме много време и усилия. Партньорствата през този месец ще донесат повече безпокойство, отколкото подкрепа и стабилност.

Опитайте се да избягвате емоционалната ангажираност в работните процеси, не приемайте нищо лично, не се поддавайте на провокации и не създавайте конфликти. Повишената ви емоционалност може да доведе до неочаквани караници и разногласия в семейството и в службата. Не е изключено да се разочаровате от близки хора.

Между 20 и 28 май ще имате възможност да постигнете резултати в лични проекти. Освен това, ще можете да привлечете подкрепата на деца и любими хора. В края на месеца могат да възникнат трудни въпроси, свързани с работа или документи. За да избегнете недоразумения и грешки, потърсете помощ от специалисти, особено ако става въпрос за сделки и договори, свързани с недвижими имоти. Не се колебайте, а незабавно се свържете с адвокат, който да ви помогне.

Обща астро прогноза за май 2022 – мощна енергия, благоприятна за промени

Месечен хороскоп Везни – Април 2022

След 6 април на преден план излизат проблемите на работа и със здравето. Ще можете да подобрите отношенията в работния екип, да опознаете по-отблизо някой от колегите си, да оправите работните връзки и да заздравите приятелствата.

Времето е благоприятно за реализиране на необикновени творчески идеи. Мислете по-малко и по същество, работете повече и ще видите резултати. А от 13 до 24 април е подходящ период за дълбоки изследвания, ще имате повече интелектуална работа.

Емоционалната нестабилност, изразяваща се в резки преходи от гняв към бурна радост, ще се отрази на физическото ви състояние и може да стане причина за различни психосоматични заболявания. Душевните ви преживявания могат да доведат до влошаване на физическото състояние. Вместо да се тревожите, опитайте се да впрегнете негативните емоции във физическа работа или в здравословни упражнения, спортувайте или чистете, вършете домакинска работа.

Дори обичайните ситуации ще преживявате с необичайна сила, За да поддържате вътрешна хармония, опитайте се да бъдете по-често сред природата, в контакт с вода. В периода от 23 април до 6 май ваканцията сред дивата природа или на море ще допринесе за енергийното ви възстановяване и физическо укрепване.

Обща астро прогноза за април 2022 – двойнствен месец с ескалация на енергията

Месечен хороскоп Везни – Март 2022

Първият пролетен месец носи добри перспективи за реализация на вашите идеи и начинания. Но резултатът ще зависи от това колко добре сте изготвили план за действие. Той трябва да предвижда и форсмажорни обстоятелства, които може да са напълно независими от вас и вашите действия. Не вземайте прибързани и емоционални решения. Не се препоръчва да се пие алкохол и лекарства, стимулиращи нервната система, бъдете внимателни с нови лекарства, особено без
лекарско предписание.

Трябва да бъдете по-внимателни и по-мъдри в харченето и инвестирането, особено в периода от 14 до 24 март: възможни са неочаквани промени в условията и споразуменията. За да избегнете ненужен стрес, не трябва да вземате решения въз основа на емоциите, по-добре е да не бързате, да претеглите всички аргументи за и против.

В периодите от 12 до 15 март и от 19 до 21 март бъдете особено внимателни с приемането на алкохол и активни субстанции, които могат значително да повлияят на вашето здраве.

В периода от 7 до 9 март и от 14 до 24 март е препоръчително да се откажете от сериозни физически натоварвания, да избягвате стресови ситуации и да обръщаме повече внимание на комфорта си. От 23 до 27 март ще имате възможност да подредите делата си, особено онези, които по някакъв начин засягат децата и любимите хора. Не забравяйте да отделите време за почивка и възстановяване.

Обща астро прогноза за март 2022 – Не много бурен, но интересен месец

Месечен хороскоп Везни – Февруари 2022

Целият месец е много активен и продуктивен за вас. От първите дни и до 15 февруари, не пропускайте възможността да пренаредите дома си, да обновите техника и оборудване, да освежите интериора като добавите нови цветове – по този начин ще се подобри качеството ви на живот.

Има добър шанс да намерите нова работа онлайн или да промените професионалната си посока. Ще бъде съвсем различно и ново преживяване за вас, но не се страхувайте да експериментирате.

След 25 февруари няма да имате равни по производителност опитайте се да насочите своята дейност в творческа посока. Но ситуацията е и взривоопасна – не е време да изяснявате отношенията си със семейството, не провокирайте конфликти и в никакъв случай не участвайте на съмнителни авантюри. Бъдете предпазливи и сдържани, възможно най-внимателни със запалимите предмети в дома, обърнете внимание на състоянието на окабеляването и електрическите уреди, ако нямате пожарогасител, купете си.

Астрологична прогноза за февруари 2022 година – Напрежението спада

Месечен хороскоп Везни – Януари 2022

Този месец е важно да се върнете към семейните проблеми, да преразгледате как сте устроили ежедневието си, да положите усилия за създаване на творчески климат в дома и да подобрите емоционалния климат. Почивката и медитацията ще помогнат за това.

От 1 до 5 януари е подходящо време да се освободите от старите неща, да направите малко “пролетно” почистване и да отделите време за себе си чрез практики като йога или психоанализа. Бъдете внимателни през този период към родителите и по-възрастните си роднини, те може да се нуждаят от вашата помощ.

От 8 до 9 януари и след това от 13 януари до края на месеца ще имате благоприятни възможности за всякакъв бизнес или проект, които са били в забрава дълго време. Но не е препоръчително да сключвате нови сделки. Но сътрудничеството със стари партньори или преразглеждането на предишни споразумения е добре дошло.

Не оказвайте директен натиск върху хората, търсете компромис, за да може всичко да се получи с ползи за всяка от страните. Ако в семейните ви отношения се таят отдавна обиди или са преглътнати стари недоразумения, сега ще бъде по-трудно да ги прикривате – вероятно ще излязат на повърхността и ще трябва да ги разрешите.

От 6 до 13 януари е период, когато можете да се намери взаимно разбирателство, да проведете важни преговори. Това е добро време за всички, които обичат да се изявяват творчески във всякакъв вид дейности. Гледайте любимите си филми, слушайте музика, ходете на изложби – така ще можете да черпите вдъхновение за своите проекти и да прекарате месеца ползотворно.

Астрологична прогноза за януари 2022 година – Как започва годината?