Хороскоп Телец

Хороскоп Телец – Месечни хороскопи за 2023 г.

Месечен хороскоп Телец – Декември 2022

На 1 и 2 декември обърнете внимание на практическите дела, които изискват спокойствие и концентрация. Между 3ти до 5ти нараства рискът от измами и фалшификации, затова проверявайте цялата информация, която идва до вас и ангажирайте специалисти за проверка на договори и други важни документи. Не се доверявайте на непознати, в противен случай рискувате да бъдете измамени.

В сферата на чувствата са възможни напрежение, обиди, неоправдани очаквания, които впоследствие да доведат до разочарования. Опитайте се да не се поддавате на емоциите, не губете ценна енергия в недомлъвки и караници. Не причинявайте душевна болка на себе си или на близки, бъдете внимателни към чувствата на околните. Отправяйте по-малко изисквания към хората, опитайте се да бъдете на първо място самокритичен. Нека трезвостта, умереността и тактичността бъдат ваши спътници тези дни.

Между 8 и 10 декември идват неблагоприятни дни както за деловия, така и за емоционалния ви живот. Не е подходящото време за срещи, събирания, решаване на важни въпроси, провеждане на масови спортни и културни събития – с една дума за всякакъв вид активност. Всички инициативи в бизнеса също могат да доведат до неприятни последици. Бъдете разумни в разходите и удоволствията, иначе може да си причини значителна вреда на здравето и финансите. Не преяждайте и не злоупотребявайте с алкохол. Прекарайте тези дни аскетично или се натоварете с повече работа.

От 12 декември до 30 декември започва благоприятен период за реализиране на оригинални, креативни проекти и необичайни идеи. Чудесно време за хармонизиране и
укрепване на личните връзки, за освежаване на семейния климат и романтичната ви връзка.

За представителите на творческите професии това е период на уникални идеи, така че не се колебайте да им отделите време и обмислете приложението им на практика. Изненадайте близките си с оригинални подаръци, споделете своята креативност и включете обкръжението си в плановете си. Това ще внесе свежест в отношенията и ще съживи чувствата ви.

На 31 декември се опитайте да превърнете цялото емоционално вълнение и нажежени страсти в творчество, използвайте го, за да подготвите празнична трапеза, да украсите интериора. Включете членовете на домакинството в подготовката на празника, но без напрежение. Посрещнете новата година с любимите си хора, избягвайте големи тълпи.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА 12 МЕСЕЦА

Годишен хороскоп за Телец за 2022 г.

2022-ра година за Телците е време на изпитание за тяхната съвестност, отговорност и старание. Най-важните теми за годината са: работа, себепознание, партньорства. Опитайте се да се съсредоточите върху едно нещо, не се ядосвайте за дреболии. Може би ще усетите влиянието на Плутон, който вече носи дълбоки промени в личния ви свят и целия ви начин на живот.

10-ти дом е сферата на реализацията и обществения статус, на кариерата и целите. Сатурн, който се задържа доста дълго време във вашия 10-ти дом, може да даде много натоварен работен график, да ви наложат ревизии и проверки, да се увеличи натоварването ви и възложените отговорности. Също, възможни са трудности в отношенията с началство и високопоставени лица, проблеми при решаване на въпроси в официалните власти и държавни институции.

Сатурн през вашия 10-ти и 11-ти дом ще провокира обстоятелства, които пречат на развитието на делата ви и възпрепятстват реализацията на мечти и планове. Но тези от вас, които не са боят от много работа, отговорно и съвестно изпълняват своите задължения и спазват споразуменията, ще бъдат възнаградени. Може да бъдете повишени или да ви възложат по-отговорна служба. Но ако не сте работили достатъчно или сте били немарливи и недобросъвестни към работата си, не очаквайте признание. Сатурн е строг и справедлив.

2022-ра не е много благоприятна година да смените работата си. Сатурн е в конфликтен аспект с Уран. Уран преминава през вашия 1-ви дом, който е сферата на вашата личност и изисква обновление, свобода, промяна и прогрес Но Сатунр ще го възпира. Опитайте се да не вършите необмислени действия, бъдете особено внимателни в периода от 15 септември до 23 октомври. Особено репз този период не се противопоставяйте на наложените правила. Оставете решенията на началниците си, като опитате да се адаптирате към ситуацията с по-силните от вас, да търсите компромис.

Юпитер преминава през водния знак Риби и вашия 11-ти дом от януари до май. Това означава, че можете да разчитате на подкрепа от приятели и съмишленици, да придобиете авторитет в колектив. Участвайте в обществено полезни дела като акции на благотворителност и социални каузи.

След 11 май Юпитер преминава в огнения знак Овен и ще влезе във вашия 12-ти дом. Тогава картината ще се промени. Бъдете внимателни към предложенията, които ще получите – може да възникнат предпоставки за стартиране на нови проекти и бизнес, които ще донесат успех в бъдещето, дори към момента да са по-скоро тайни и не съвсем ясно формулирани.

Повечето Телци ще са по-силно повлияни от поредицата затъмнения през годината – в периода от 30 април до 16 май, както и от 25 октомври до 8 ноември. Затъмненията ще поставят въпросите за самоопределението ви, за вашето личностно развитие, себепознание и относно вашите партньорства. Бъдете мъдри, търпеливи и разумни и всичко ще се подреди както трябва.

Годишен хороскоп за 2022 г. за всички зодии и асценденти

Месечен хороскоп Телец – Ноември 2022

От 5 до 8 ноември ви очакват промени в настроението, раздразнителност и импулсивност в чувствата, емоциите стават по-трудно контролируеми. Избягвайте прекомерната суетене и опитайте спокойно да обмислите всички действия преди да вземате важни решения. Времето не е подходящо за срещи, преговори, както и финансови операции.

Възможни са неочаквани прекъсвания, закъснения и отлагания. Най-добре е да вършите работа, която не изисква емоционално ангажиране. Спазвайте такт и дипломатичност в общуването, избягвайте острите противоречия, не се поддавайте на провокации, защото сега сте много уязвим.

От 9 ноември до 16 ноември навлизате в по-благоприятен период за всички начинания и дела. Подходете приключенски, бъдете креативни, слушайте интуицията си и следвайте идеите си. Моментът е идеален за организиране и провеждане на масови прояви, срещи, преговори, културни събития, финансови транзакции, благотворителни акции. Всяка ваша инициатива ще намери подкрепа и отклик в екипа и началниците ви. Вече е възможно да получите подкрепа и на спонсори и благодетели или можете самите вие да действате в тази роля.

Прекарвайте повече време с приятели и близки, в семейния кръг. Творчески подем и прилив на жизнени сили ще усетите към края на месеца. Възползвайте се от тези възможности, отделете време да се възползвате от възможностите – късметът ви е променлив и обича активните, смели и решителни действия.

Астро прогноза за ноември 2022 – Старото надделява, но за последно

Месечен хороскоп Телец – Октомври 2022

След 5 септември предишните ярки чувства могат да отслабнат, а вие да станете по-сдържани. От 15 до 18 септември вероятността от конфликти се увеличава, имате желание да се отдадете на своите слабости, възможни са проблеми с колеги и началници. Опитайте се да избягвате острите противоречия, бъдете по-тактични и сдържани в изказванията си, не налагайте волята си на другите.

Бъдете умерени и в харченето, не се подчинявайте на желанията си. Най-доброто за вас сега е придържане към рутинните задължения, потапяне в ежедневието – почистване на дома, работното място и личното пространство. Бъдете внимателни с пробиващи и режещи инструменти.

19ти и 20ти септември са великолепни дни за разрешаване на спорове и конфликти, за насърчаване на вашите оригинални идеи и проекти, хармонизиране и укрепване на връзките ви. Можете да си поемете въздух и да си прекарате страхотно в кръга на приятели и близки. Излезте сред природата, заобиколете се с красота и се наслаждавайте на живота.

От 23 до 25 септември се увеличава опасността от измама и самозалъгване. Склонни сте да строите въздушни замъци, да се поддавате на илюзии. Бъдете нащрек, мъглата ще се разсее и вие ще намерите себе си пробудени за реалността, което може да донесе излъгани надежди, неосъществени планове и разочарования.

Проверявайте важната информация за неточности. Дните не са подходящи за пътувания. Не се доверявайте на непознати хора, не се забърквайте в съмнителни авантюри. Преяждането, злоупотребата с алкохол и лекарства увеличават риска от отравяне, така че бъдете максимално внимателни.

От 25 до 27 септември се очертава благоприятно време за провеждане на планирани срещи, културни събития, преговори, мероптиятия. Вие сте пълни с енергия и готови да се справите с всякакви сложности в работата. Струва си да насочите сили за постигане на по-високи резултати, за укрепване на взаимоотношенията в екипа и семейството. Периодът е благоприятен за любов, приятелства и бизнес проекти. Бъдете активни, за да не пропуснете прекрасната енергия на тези дни.

Астро прогноза за октомври 2022 – интензивен и наситен със събития

Месечен хороскоп Телец – Септември 2022

След 5 септември предишните ярки чувства могат да отслабнат, а вие да станете по-сдържани. От 15 до 18 септември вероятността от конфликти се увеличава,
имате желание да се отдадете на своите слабости, възможни са проблеми с колеги и началници. Опитайте се да избягвате острите противоречия, бъдете по-тактични и сдържани в изказванията си, не налагайте волята си на другите.

Бъдете умерени и в харченето, не се подчинявайте на желанията си. Най-доброто за вас сега е изпълнението на домакинските задължения, потапяне в ежедневната рутина – почистване на къщата, работното място и личната територия. Бъдете внимателни с пробиващи и режещи инструменти.

19ти и 20ти септември са великолепни дни за разрешаване на спорове и конфликти, за насърчаване на вашите оригинални идеи и проекти, хармонизиране и укрепване на връзките ви. Можете да си поемете въздух и да си прекарате страхотно в кръга на приятели и роднини. Излезте сред природата, заобиколете се с красота и се наслаждавайте на живота.

От 23 до 25 септември се увеличава опасността от измама и самоизмама. Склонни сте да строите въздушни замъци, да се поддавате на илюзии. Бъдете нащрек, мъглата ще се разсее и вие ще намерите себе си пробудени за реалността, което може да донесе излъгани надежди, неосъществени планове и разочарования.

Проверявайте важната информация за неточности. Дните не са подходящи за пътувания. Не се доверявайте на непознати хора, не се забърквайте в съмнителни авантюри. Преяждането, злоупотребата с алкохол и лекарства увеличават риска от отравяне, така че бъдете максимално внимателни.

От 25 до 27 септември се очаква благоприятно време за провеждане на предварително планирани срещи, културни събития, преговори, изложби. Вие сте пълни с енергия и готови да се справите с всякаква сложност в работата. Струва си да насочите сили за постигане на по-високи резултати, за укрепване на взаимоотношенията в екипа и семейството. Периодът е успешен за любовта, приятелствата ви и за бизнес планове. Бъдете активни, за да не пропуснете прекрасната енергия на тези дни.

Астро прогноза за септември 2022 – отново борба между старо и ново

Месечен хороскоп Телец – Август 2022

От 1 до 4 август насочете усилията си към изпълнението на планове и проекти, бъдете находчиви и изобретателни, не се страхувайте да поемате рискове и ще имате успех в почти всички области на дейност. Подходящо време за културни, спортни и развлекателни събития, както и за преговори и всякакъв род срещи. В личните отношения това е период на укрепване на връзките.

От 6 до 8 август е благоприятен период за представителите на творческите професии и креативните личности. Не бъдете прекалено доверчиви, в противен случай рискувате да станете жертва на измама. Не се намесвайте в чужди дела без особена нужда, за да не си навлечете излишни проблеми.

От 8ми до 10ти може да имате проблем с контрола върху емоциите си и повишена конфликтност. Опитайте се да се владеете, дръжте се с достойнство, не се опитвайте да настоявате и чрез натиск да наложите своята гледна точка на партньорите – ще срещате съпротива и проблеми.

Намерете време да изслушвате събеседника си, не провокирайте конфликти и не се поддавайте на провокации. Уважавайте взаимно чувствата си. Вложете излишните страсти в активен физически труд или танци.

От 17ти до 19ти е благоприятен период за партньорски споразумения, за изпълнение на проекти, финансови транзакции, хармонизиране на отношенията в колектива, както и за съживяване на чувствата в личния живот.

Има възможност да получите заслужена награда, да подобрите материалното си благосъстояние, да направите изгодна покупка. Може да отидете на незабравимо пътешествие. Чудесен период за романтични запознанства и любов, чувствата ви ще пламнат лесно и обещаващо да бъде устойчив и дълготрайни. Подходящо време за благотворителни събития.

От 26 до 29 август идва време, когато е по-добре да се натоварите с рутинна работа, която не изисква емоционално включване, а постоянство и търпение. Без суетене и бързане, подходете разумно към задачите си. Емоциите по-добре оставете настрана. Поемете повече работни задължения и колкото и да ви е трудно,  изпълнявайте ги прилежно. Това ще ви помогне да преминете през периода на охлаждане на чувствата.

Астро прогноза за август 2022 – време за активно действие

Месечен хороскоп Телец – Юли 2022

През първата декада на юли вие сте отворени за комуникация, търсите емоционално разнообразие, леко ви е и работата е спорна, наоколо царуват стабилност и постоянство.

Между 13 и 15 юли нараства опасността от илюзии, склонни сте да виждате всичко в розова светлина, да се доверявате прекалено, а това води до измамени надежди, разочарования, които могат да ви причинят болка. Бъдете внимателни към получената информация, проверявайте я отново. Внимателно четете всички договори и
друга документация преди да подписвате. Отслабеното ви чувство за реалност може да доведе до грешки в работата, които дълго ще се коригират. Дните са неблагоприятни за преговори, важни срещи и събития, финансови сделки.

След 18-ти ще бъдете по-чувствителни и сантиментални: затова не се потапяйте в силни преживявания. По-добре обградете любимите си хора с внимание и грижа и веднага ще получите топлина и съчувствие в замяна.

От 24 до 26 юли се изисква повишено внимание в поведението и внимателно харчене. Пътуванията крият риск от действия на измамници или крадци. Бъдете бдителни, не се доверявайте на непознати и не се забърквайте в авантюри.

В бизнеса и в личната сфера също се очертава неблагоприятен край на месеца. Времето не е подходящо за финансови операции, за преговори и подписване на споразумения. За здравето – старайте се да не преяждате и не злоупотребявайте със силни напитки, това повече от всякога ще се отрази негативно на вашето здраве.

Астро прогноза за юли 2022 – горещ месец във всяко отношение

Месечен хороскоп Телец – Юни 2022

От началото на месеца ще усетите промяна в емоционалния фон – Венера е във вашия знак. На мястото на демонстративността и импулсивността ще дойде спокойствието, стабилността и дълбочината.

Около 11 и 12 юни у вас ще възникне вътрешна потребност от мир и хармония, съчетани с оригиналност и ексцентричност. Тези желания могат да се проявят по непредсказуем, дори скандален начин. ( Ще искате да добавите пикантност към връзките си, по някакъв начин да ги освежите. Но за да не шокирате околните, вложете тези желания в творчески процес, създайте нещо необичайно, изразете себе си на хартия.Реализирайте потенциала на този творчески импулс в работата си – можете да измислите оригинален нов проект и да му вдъхнете живот..

За да внесете свежест в интимната си връзката, организирайте вечеря в някой модерен или екзотичен ресторант; подобрете интериора на дома си по необичаен начин. Това е по-добре, отколкото да прекрачвате границите на приетото с ексцентрично поведение.

Около 18 и 19 юни се потопете изцяло в работата, но не се захващайте с неща, които провокират емоциите ви. Рутинната ежедневна работа е най-подходящото занимание за тези няколко дни. Обърнете внимание, че дните са неблагоприятни за финансови транзакции, освен това са възможни забавяния и нарушаване на планове или споразумения. Използвайте такт и дипломация, когато общувате със семейството и приятелите си.

От 19 до 22 юни емоционалният фон ще се подобри, ще почувствате прилив на жизненост и физическа енергия, ще можете да разрешавате конфликти, както и да ускорите подписването на договори и споразумения. Този период е особено добър за представители на творчески професии и всички хора с оригинално мислене. Може да се почувствате изпълнени с всемирна любов – използвайте това време, за да хармонизирате отношенията си с близки и колеги, да посещавате културни събития, да отидете заедно на излет сред природата.

От 23 юни не се оттегляйте в самота, а общувайте повече, пътувайте – това сега е просто необходимо, защото в общуването ще черпите вдъхновение. Обградете се с красота, наблягайте на естетиката и увличайте любимите хора в делата си.

Обща астро прогноза за юни 2022 – спокойно начало, ескалация до края

Месечен хороскоп Телец – Май 2022

От 1 май до 7 май, използвайки своя чар, позитивност, бодрост и оптимизъм, които сега буквално извират от вас. Можете да постигнете забележителни резултати във всяка избрана област на живота. Чувствайте се свободни да участвате в различни събития, да организирате и провеждате срещи, конференции, благотворителни събития, изложби, приятелски и семейни събирания, екскурзии. Споделете с другите своята топлина, ентусиазъм, жизненост, яркост. Не се страхувайте да поемате инициативата, да изразите активно своите чувства – ще получите много удоволствие и радост от това.

На 16 май се опитайте да прекарате деня в спокойна атмосфера, не планирайте пътувания и важни срещи по време на това затъмнение. От 23 до 25 май е подходящото време за бюджетно планиране, за домашни и практични дела, които изискват спокойствие и концентрация. Ще можете да идентифицирате предимствата и недостатъците в работата си, да отстраните грешките в проекта, по който работите най-усилено и дори да го усъвършенствате.

Между 26 май и 28 май ще имате много сила и енергия, които ще ви помагат да свършите много работа. В сферата на чувствата има натрупано напрежение, затова се старайте да не предизвиквате конфликти и не се поддавайте на провокации. Бъдете внимателни към чувствата на другите хора, не ги притискайте. Не налагайте мнението си на близките си, дайте им повече свобода.

Обща астрологична прогноза за май 2022 – мощна енергия, благоприятна за промени

Месечен хороскоп Телец – Април 2022

След 5 април най-накрая ще почувствате смекчаване в емоционалната сфера, може би ще станете по-сантиментални, чувствителни и уязвими. Сега е подходящ момент за преоценка и преосмисляне на ценностите, за задълбочаване на контактите. Направете преглед на чувствата си, вслушайте се в себе си и ще почувствате, че след като сте се научили да разбирате себе си, сте започнали да вниквате по-добре в нуждите на хората, с които сте свързани емоционално.

От 16 до 19 април е благоприятното време за преговори, конференции, важни събития и срещи. Ръстът на популярността и успеха ви е гарантиран, бъдете активни и не пропускайте този плодотворен период. Времето е благоприятно за работа, романтични срещи, приятелско общуване, укрепване и задълбочаване на отношенията.

От 26 април до края на месеца идва много креативно и романтично време. Добър период за представителите на творчески професии и креативните личности. Съществува обаче опасност от идеализиране на партньорите и създаване на нереалистични очаквания. Когато магията на този период отмине, може да не сте готови да приемете реалността и да бъдете разочаровани.

За същия период важи и съвет за умереност – не преяждайте, спазвайте мярка в разходите и в удоволствията. Внимавайте с алкохола и приема на лекарства, защото има вероятност от предозиране. Обградете се максимално с красота, посещавайте изложби и културни събития, излезте сред природата. На 30 април прекарате деня в спокойна атмосфера, не планирайте важни срещи и пътувания.

Астро прогноза за април 2022 – двойнствен месец с ескалация на енергията

Месечен хороскоп Телец – Март 2022г

До 12 март физическата ви енергия и сили преливат – необходимо е да работите с тези енергии, за да се освобождават правилно. Заемете се с физически труд или насочете усилията си към творческа дейност. Ще можете да се справите с по-големи количества работа, така че не се страхувайте да се натоварите. Можете да придвижите напред застояли проекти, да активирате задач, които по някаква причина са били замразени. Сега вашата пробивност ще ви помогне за всичко това. Но не се опитвайте да решавате въпросите чрез натиск или принуда, опитайте се да преговаряте, в противен случай може да срещнете силна съпротива отсреща.

Чувствата в момента са нажежени, така че бъдете тактични и използвайте дипломация в комуникацията си. Не налагайте мнението си на другите, в противен случай рискувате да раздуете конфликта, да нарушите баланса и хармонията в отношенията с колеги и близки. Подходящи за вас сега са повече физическа активност, дълги разходки и игри на открито. Общуването с природата, музиката и танците ще ви помогнат за стабилизирате натрупаната енергия и да я трансформирате в полза в своя полза или за околните.

Между 18 и 20 март се опитайте да не взимате прибързани решения, не се забърквайте в необмислени проекти. Между 18 и 29 март се препоръчва предпазливост във финансовите въпроси и умереност в разходите.

От 27 до 29 март интензивността на страстите ще отшуми, може да почувствате студенина във взаимоотношенията. Опитайте се да не се сърдите на партньора си – имахте достатъчно страст в началото на месеца и емоционалната почивка ще ви бъде много полезна сега. Погрижете се за ежедневните си задачи, както и с планирането на работата и бюджета за следващия месец.

Обща астро прогноза за март 2022 – Не много бурен, но интересен месец

Месечен хороскоп Телец – Февруари 2022г

От началото на месеца до 5 февруари насочете усилията си към постигане на високи резултати в работата, както и хармонизиране и укрепване на личните си взаимоотношения. Можете с лекота да разрешавате всички проблеми в тези области, така че потушете конфликтите и прилагайте на практика дори и най-необичайните си хрумвания и идеи.

От 11 февруари до края на месеца ще почувствате прилив на жизненост и енергия, ще можете по-бързо да се ориентирате в обстоятелствата на заобикалящата среда. Насочете тези сили към осъществяването на своите творчески идеи. Бъдете активни, предприемете решителни действия за реализирането и на най-смелите си идеи и планове. Сега можете да подобрите финансовото си състояние, да постигнете много в кариерата си – обстоятелствата благоприятстват това.

Но в междуличностните отношения ескалацията на емоции и страсти могат да породят конфликти и кавги. Опитайте се да избягвате внезапните обрати в своито отношение и бурните реакции, уважавайте чувствата на партньорите. Трансформирайте тези стихийни енергии в творчество: танцувайте, пейте, рисувайте, слушайте спокойна музика, обградете се с красота.

Астрологична прогноза за февруари 2022 година – Напрежението спада

 

Месечен хороскоп Телец – Януари 2022г

През този месец може да почувствате нужда да се потопите навътре в себе си, да искате да се затворите емоционално и да не парадирате с чувствата си. Може би ще има някаква преоценка на ценностите ви и преосмисляне в сферата на емоционалните ви интереси.

Не забравяйте, че месецът не е подходящ за създаване на нови романтични запознанства, възникналата сега връзка едва ли ще бъде продължителна. Не трябва да експериментирате с промяна на външния си вид, както и да правите големи и скъпи покупки, по-добре е да изчакате с това до февруари.

Периодът от 3 до 10 януари трябва да прекарате с близки приятели, семейство, колеги. Ще можете да разрешите всички конфликти, да укрепите и подобрите семейните си връзки, да внесете хармония и топлина във взаимоотношенията. Времето е идеално за посещение на културни събития, за емоционално общуване, укрепване на духовната близост. Организирайте домашни събирания, разходете се на чист въздух, споделяйте любовта си с близките – колкото повече им давате, толкова по-голям заряд от енергия ще получавате.

Този период е благоприятен за представителите на творческите професии, насърчава се кретивното себеизразяване. В професионалната сфера ще можете да реализирате най-смелите си проекти и планове, по които отдавна работите.

Основното правило през този период е да спазвате умереност във всичко, да се опитате да си угаждате по-малко и да не се поддавате на всякакви желания и капризи.

През последната декада на месеца насочете всичките си усилия към работа като укрепвате отношенията си. Вашите надежди и стремежи могат да се сбъднат и да доведат до успех. Използвайте нестандартни, оригинални и оригинални подходи и вложените усилия ви ще се отплатят.

Астрологична прогноза за януари 2022 година – Как започва годината?