Хороскоп Скорпион

Хороскоп Скорпион – Месечни хороскопи за 2023 г.

Месечен хороскоп Скорпион – Декември 2022

Между 2 и 13 декември за вас най-важните ще бъдат финансовите и здравните проблеми. Ще ви се иска да харчите повече, докато трябва да мислите какви са възможностите ви сега и да пестите. Близки и родители, както и доходите от любимия ви бизнес ще ви помогнат за поддържане на финансова стабилност.

Времето е благоприятно за укрепване на семейните връзки, за пазаруване на подаръци за семейството и приятелите. Трябва спокойно да завършите работата си от тази година, да подредите документите. Направете го без бързане, но навреме. Усещането за стабилност и подкрепата от близките ще се отразят благотворно на здравословното и емоционалното ви състояние.

От 17 до 22 декември е подходящо време за пазаруване и подписване на договори, ще имате и добра възможност да предоговорите условията по кредити и да продадете стари и ненужни неща.

Периодът от 24 до 30 декември е богат на промени – може да заминете на кратко пътуване, да смените обстановката – това ще ви даде повече сили и нови идеи. Чудесно време за активно учене, задълбочени размисли или изследвания.

Завършете всички важни задачи до 29 декември и се потопете в приятни спомени по празниците, така, че да отнесете със себе си всичко най-добро от тях в новата година.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА 12 МЕСЕЦА

Годишен хороскоп за Скорпион за 2022 г.

През 2022 г. идва времето да преминете от премисляне на планове и идеи към предприемане на действия. Юпитер на 11 май преминава в огнения знак Овен и вашия шести дом, което ви приканва да заемете по-активна позиция в средата си, да покажете себе си и своите умения.

Това е добра година да превърнете хобито си в бизнес и служба на другите или да станете по-активни в работния екип. Освен това, семейството ви и делата на роднините ще изискват повече внимание. Може да се наложи да решите въпроси, свързани с недвижими имоти.

Сатурн продължава да се движи през четвърти дом, като акцентира проблеми в дома ви, които могат да бъдат решени с ремонт, основен или козметичен, или просто с голямо пренареждане на мебелите и обновяване на интериора. Вероятно ще трябва да заемете позицията на най-отговорния член на семейството, да отделите много внимание и грижи за родители и по-възрастни роднини.

Ако имате непълнолетни деца, през първата половина на годината ще трябва да решавате проблема с тяхното образование и допълнителни курсове. Използвайте това време, за да им помогнете да разширят хоризонтите си и да открият различни начини за творчество и бъдещи професии. Юпитер е във вашия пети дом през първата половина на годината и в нейния край, което означава, че вашите деца и любими хора ще могат да постигнат успех, а всичките ви творчески начинания ще зарадват не само вас, но и околните.

Уран в седми дом продължава да носи нестабилност в партньорските ви дела. Темата за личната свободата и единомислието ще остане особено важна. И тъй като квадратът на Уран със Сатурн – Сатурн е в четвърти дом, вашите житейски основи – ще продължи през първата половина на годината, постигането на спокойствие във връзките ви ще бъде трудно. Освободете се от твърдите си изисквания за близките си отношения и забравете рамките – събитията в тази област са много силни и могат да променят възгледите ви за света като цяло.

През есента е важно да обърнете внимание на здравето и финансовите си дела. Марс ще бъде ретрограден и в напрегнат аспект с Нептун, което ще доведе до смущения в тези зони. Нежелателно е в този момент да се планират операции. Също, не трябва да се вземат големи заеми, да се инвестират крупни суми и да се рискува с финанси. Добре е да спортувате, да поддържате психическото си здраве и да намерите баланс между работа и почивка.

 

Годишен хороскоп за 2022 г. за всички зодии и асценденти

Месечен хороскоп Скорпион – Ноември 2022

Този месец за вас ще бъде особено креативен и богат на идеи. Бъдете активни, вдъхвайте живот във всички свои важни планове и проекти. Имайте търпение и всичко ще ви се получи. На първо място, можете да докажете себе си, че сте способни на много и каквото и да поемете на раменете си, знаете как да се справите.

Време е да си съставите положителна програма за следващата година. Не се страхувайте и от най-смелите желания. Добре е, ако имате ново хоби, което по-късно може да се превърне в професия – сега можете да завършете необходимите за това курсове на обучение.

Периодът от 5 до 23 ноември е благоприятен за хора с творчески професии и креативните личности, за себеизразяване чрез изкуството. Благодарение на тази дейност ще почувствате прилив на сила и самочувствие.

Бъдете бдителни при боравене с пари – все още не се препоръчва да задлъжнявате, но можете неочаквано получите връщане на стар дълг, който отдавна сте забравили.

От 16 до 24 ноември ви се предлага финансова помощ от партньори или любими хора. Към края на месеца ще можете да се погрижите ефективно за тялото си, да намерите нови решения в областта на правилното хранене и да откриете нови източници на енергия и ресурси.

Астро прогноза за ноември 2022 – Старото надделява, но за последно

Месечен хороскоп Скорпион – Октомври 2022

Този месец може да не сте толкова активни в социалния свят, колкото във вътрешния си живот. Не се укорявайте за това, вие сте на прав път. Изучавайте своите състояния, преживявания, научете се да работите с тях.

Не пропускайте да намерите време през деня за усамотение и медитация. Това ще бъде един от основните ви ресурси през първата половина на месеца. Шумните компании няма да ви носят радост. Не разхищавайте енергията си, пестете я. В никакъв случай не вземайте заеми без сериозни причини, внимавайте как харчите през целия месец – това е лошо време за големи кредити и инвестиции.

Периодът обаче е благоприятен за сключване на застраховки живот, за сделки с недвижими имоти или премествания. Този месец е важно да се заемете по-сериозно с профилактика на здравето си, като например откажете алкохолните напитки. Бъдете внимателни, когато приемате лекарства, внимавайте за предозиране или алергични реакции. Вътрешната самодисциплина и спокойствието на мислите ще ви помогнат да се справите с трудни ситуации.

От 14 до 23 октомври е подходящо време за уелнес процедури и ваканции. След 23-ти започва плавно покачване на жизнената ви енергия, която можете да предадете и на близките си. Споделяйте своята топлина и грижа с тези, които обичате.

Астро прогноза за октомври 2022 – интензивен и наситен със събития

Месечен хороскоп Скорпион – Септември 2022

През този месец ще можете да изразите себе си по възможно най-добрия начин. Събитията сега ще привлекат вниманието ви към вашите проблемни зони и можете да започнете да работите върху тях на вътрешно ниво, което ще даде невероятни резултати и във външния свят. Останалата част от годината ще бъде от голямо значение за протичането на вътрешните ви процеси.

Слушайте какво говорят децата (ви) – понякога тяхната гледна точка на света помага много за решаването на сложни проблеми. Опитайте се да се вслушвате в техните нужди и изискванията в непосредственото им обкръжение. В много ситуации сега можете да разчитате на помощта на приятели, а в някои ситуации те ще имат нужда от вашата подкрепа.

В периода от 13 септември до 21 септември не злоупотребявайте с алкохол, не се забърквайте в различни видове игри със съмнителни цели. Опитайте се да не приемате това, което желаете за реалност и направете трезва оценка на ситуацията според конкретните факти – имате такава възможност.

От 22 до 30 септември е добър период за приятно прекарване и срещи със съмишленици, посещения на научни конференции и конгреси, културни събития. Продуктивен период за съвместни дейности. Подходящо време и да отстраните дребните несъвършенства в дома и ежедневието си, за да спестите от това по-късно.

Астро прогноза за септември 2022 – отново борба между старо и ново

Месечен хороскоп Скорпион – Август 2022

В първата декада на месеца, от 1-ви до 10-ти, промените ще засегнат взаимоотношенията ви и всички форми на взаимодействие с другите. Вероятна е сериозна борба за свободата ви и за определянето на вашите граници. Отделете си малко време насаме, за да определите своите желания и нужди и да преоцените стойността на взаимоотношенията.

В работната среда е най-добре да спазвате дистанция. Сега сте много емоционални и раними, пазете се и не влизайте в конфликти. Това са временни затруднения. Способностите ви правилно да водите разговор и да изграждате отношения в екип може да ви осигури повишение в кариерата. Ще укрепите позицията си и ще получите подкрепата на колеги и началници за реализиране на съвместни проекти.

От 17 до 23 август ще се появи страхотна възможност за провеждането на конструктивен разговор. В периода от 18 до 27 август участвайте в социални дейности, можете да намерите подходяща за вас общност според интересите ви и бързо да се установявате в нея.

20 август е подходящо време за профилактика на заболявания и подкрепа на здравето. Яжте повече плодове и зеленчуци, наслаждавайте се на даровете на лятото, плувайте и правете слънчеви бани. Периодът е благоприятен за успешно решаване на финансови въпроси. Могат да бъдат разкрити скрити факти, които ще ви помогнат да направите правилния избор.

Астро прогноза за август 2022 – време за активно действие

Месечен хороскоп Скорпион – Юли 2022

Първата декада на юли е подходяща за консултация с лекар и да преминете медицински прегледи, ако е необходимо. Ще имате и чудесна възможност за решаване на проблеми със застраховка или друга материалната подкрепа. Но внимавайте, защото вероятността от наранявания е увеличена, така че спазвайте мерките за безопасност и не се занимавайте с екстремни спортове. Много е вероятно да трябва да събирате, редактиране или пререгистриране голям брой документи.

От 11 юли до 28 юли ще бъде по-трудно да се постигне съгласие с по-възрастни роднини – те могат да настояват да се наложат, независимо дали са прави. Същото важи за държавни служби, съседи и далечни роднини. Във всички ситуации трябва да защитавате мнението си и ще бъде добре, ако имате достатъчно знания за това. Успехът е възможен само ако сте изключително искрени със себе си и околните и можете да виждате ситуация от всички ъгли.

Бъдете деликатни в отношенията с хората. Понякога си струва да се откажете от малките неща, за да спечелите големите. Следете за думите, които казвате, така че случайно да не нараните събеседника си. Въздържайте се от критични преценки. Практикувайте такт и дипломация.

От 16 до 24 август е добър период за работа над себе си, за преодоляване на недостатъците, за овладяване на страховете и комплексите ви. Обръщайте по-малко внимание на външните стимули: потапянето в себе си ще ви даде възможност да израснете духовно и да придобиете нови знания. В бизнеса е подходящо време за разширяване на връзките и контактите с чуждестранни партньори, увеличаване на екипа и подчинените.

Астро прогноза за юли 2022 – горещ месец във всяко отношение

Месечен хороскоп Скорпион – Юни 2022

През този месец работата излиза на преден план – благоприятно време да се погрижите за изпълнението на служебните си задачи, бъдете активни и напористи. Ще се чувствате в разцвета на силите си, способни самостоятелно да се справите с всички проблеми, а вашата производителност ще бъде ненадмината.

Между 1 до 6 юни ще имате възможност да се договорите с екипа си за по-удобни условия на работа или ще си намерите асистент. След 21ви започва добър период за разрешаване на въпроси, свързани с наем на офис, ремонт или строителство на работно помещение.

От 17 юни до 21 юни можете да изяснявате ситуации, свързани с дългове, заеми и ипотеки, като ги предоговорите при по-изгодни условия. Въпреки това, периодът не е удачен за даване и вземане на нови заеми. Добре е да се занимаете с финансови въпроси, да се погрижите за средствата си. Обсъдете със семейството и планирайте мащабно покупки за следващото полугодие

Отличен месец за активен физически труд, спорт, особено на открито, най-доброто време за работа в градината. Дългите разходки и игрите с децата, излетите през уикенда ще укрепят отношенията в семейството или в службата

Обща астро прогноза за юни 2022 – спокойно начало, ескалация до края

Месечен хороскоп Скорпион – Май 2022

Основната тема на този месец за вас е партньорство и сътрудничество. Може да се появят нови обещаващи познанства, както бизнес, така и лични. За това ще спомогнат вашата лекота и естественост, както и готовността ви да направите промени и да приемете интересите на партньорите си като виждате ситуацията през техните очи.

Искреният интерес, който проявявате към нови хора, може да бъде началото не само на добър бизнес контакт, но дори на нова любов и приятелство. Месецът е благоприятен за изява на творческите ви способности и креативност във всички области. Най-романтичният период се пада между 11 и 25 май. Все пак, изразявайте чувствата си по-внимателно, защото вашата импулсивност и самоувереност в този момент могат да отблъснат партньора.

След 25 май може да очаквате успехи под формата на премии, награди и повишение, усилията ви ще се оценяват подобаващо. Също така, след тази дата ще бъде добре да се заемете с разрешаването на здравословни проблеми.

Между 23 и 31 май може да възникнат проблеми в отношенията с колеги от противоположния пол. Вашата искреност и доброта ще ви помогнат да облекчите ситуацията, като не си струва да доказвате превъзходството си с груби и силови методи.

От 26 до 28 прекомерната ревност или инстинктите за притежание на любимия човек могат да влошат отношенията ви. Излишният натиск може да доведе до конфликти и недоразумения. Трансформирайте тези мощни енергии в страстни танци или
тантрични практики и ги насочете към творческа работа, по възможност съвместно с партньор.

Обща астро прогноза за май 2022 – мощна енергия, благоприятна за промени

Месечен хороскоп Скорпион – Април 2022

От началото на месеца до 12 април, битовите въпроси и рутината ще ви погълнат, домът ще изисква внимание, необходимостта от ремонт може да станат актуални. Това е добър момент да извършите генерално почистване в дома си, в офиса, на вилата и изобщо в собствения си живот – изчистете пространството, компютъра си и ума от всичко старо.

През целия месец ще имате много работа, ще трябва да покажете лидерски и организационни качества, а в някои аспекти – смелост и решителност.
Изявете се, но не забравяйте да спазвате йерархията, да слушате по-старото поколение и сами да потърсите съвет.

След 24 април ще имате благоприятни възможности за бизнес преговори. Има шанс за излизане от конфликтни ситуации чрез диалог. Ако работите за себе си, може да се увеличи потока от клиенти.

В любовните отношения събитията ще започнат да се развиват в благоприятна посока след 20 април и ще продължат така през следващия месец. Ще имате възможност да изразите чувствата си и да срещнете взаимност.

Периодът ще бъде благоприятен за хора с творчески професии – ще бъдете търсени и популярността ви ще се увеличи. Прекарвайте повече време с хората, които са ви приятни, в неформална обстановка, посетете културни събития с тях. Това ще помогне да се хармонизират не само личните, но и бизнес отношенията.

Астро прогноза за април 2022 – двойнствен месец с ескалация на енергията

Месечен хороскоп Скорпион – Март 2022

Месецът за вас е един от най-креативните във всички области на живота. Още от 6-ти март по-голямата част от времето ви ще бъде заето с въпроси на дома и бита. Роднини и близки може да изискат вашето активно участие в семейни дейности и въпроси. Опитайте се да разберете дали имате достатъчно възможности и сили да помогнете, преценете силата си.

От 13 до 29 март ще имате добра възможност за организиране на публично представяне или рекламна кампания, чудесно време за творчество. Ако планирате да преминете някакво обучение или сами да преподавате, това ще ви достави много удоволствие. Офис служителите също могат да се изявят и да поканят ръководството да обмисли техните идеи в полза на общите цели.

Между 15 и 29 март не всичко ще върви гладко в партньорствата и личните ви отношения. Не се опитвайте да контролирате тази област, дайте максимална свобода на партньорите си да правят избор и да вземат самостоятелни решения. Не се опитвайте да регулирате ситуацията чрез натиск, опитайте се да чуете мнението на другия, търсете баланс и компромис.

Обърнете необходимото внимание на здравето – както на собственото си, така и на по-възрастните роднини и родители. Превенцията на хронични заболявания ще ви помогне да останете във форма. Най-важното е укрепване на имунитета ви и нервната система. Внимавайте да не настивате, но не пропускайте да се разхождате повече на чист въздух.

Към края на месеца насочете усилията си към премахването на дребни проблеми и неудобства в ежедневието, в дома и на работното място. Спазвайте мерките за безопасност при работа с техника.

Обща астро прогноза за март 2022 – Не много бурен, но интересен месец

Месечен хороскоп Скорпион – Февруари 2022

Първата половина на февруари продължават тенденциите от януари, като ще имате широк спектър от възможности за корекции при повторение на преживяното. След 4 февруари малко по малко ще можете да разширявате кръга на общуване и да
получавате необходимите документи и информация.

Втората половина на месеца ще ви зарадва с благоприятен емоционален фон с нотка на флирт и романтика, разцъфтяване на чувства. Но помнете да не досаждате с прекомерно чувство на любов и грижа, както и с натрапчивата помощ за онези, които не я търсят.

Дните между 5 до 20 февруари са изпълнени с недоразумения в семейството, в отношенията с роднини или съседи. За да избегнете сериозен конфликт, ще трябва да отстъпвате и да не се месите в живота на близките си с помощ и съвети, докато те не го поискат от вас.

След 24 февруари ще бъдете изцяло фокусирани върху покупки и сделки, но бъдете разумни в разходите, взимайте само най-необходимото. Прекомерните ненужни дребни разходи в големи количества могат неусетно да нанесат сериозни финансови щети.

Астрологична прогноза за февруари 2022 година – Напрежението спада

Месечен хороскоп Скорпион – Януари 2022

През този месец ще имате възможност и нужда да се срещнете със стари приятели и затова можете да станете организатор на подобни събития. Приятелските срещи ще ви помогнат да укрепите връзките си; периодът като цяло е благоприятен за установяване на бизнес и лични отношения. Но говорим за стари връзки – новите познанства могат да бъдат доста кратки и емоционално студени.

Сега трябва да се въздържате от инвестиране в изкуство и антики. Този месец е неуспешен за големи покупки и вложения, особено за предмети на изкуството и лукса. В периода от 4 до 19 януари бъдете внимателни във финансовите си трансакции, не се увличайте по кредити и лотарии, възможни са измамни ситуации.

Ако имате деца, в периода от 3-ти до 14-ти януари ще можете за разрешите въпроси, свързани с тяхното образование. Възможно е в живота ви да се върнат учители и ментори от миналото ви. Акос е обучавате, а и на работа, добре е да преговорите по-трудния материал, да подобрите знанията си и да повторите по-важното от това, което сте преминали.

След 25 януари предприемчивостта и производителността ви ще се увеличат, вероятни са интересни бизнес пътувания и курсове за обучение. Също така времето е благоприятно за завършване на вече започната работа, дописване на статии и дипломни работи, приключване на изследвания, елиминиране на грешките в тях.

Студентите не трябва да се страхуват да се явят повторни на изпити – може да получат по-висока оценка от предишната. Но това няма да стане бързо и лесно, трябва да научите добре материала. Това важи за всяка област в живота ви, в която подлежите на някакъв повторен изпит или проверка.

Астрологична прогноза за януари 2022 година – Как започва годината?