Хороскоп Риби

Хороскоп Риби – Месечни хороскопи за 2023 г.

Месечен хороскоп Риби – Декември 2022

Професионалните дела през последния месец на отиващата си година ще бъдат във фокуса на зодия Риби. През този период ситуацията в службата ще изисква от вас да се справяте с голям обем работа, да решавате по-сериозни и по-трудни проблеми и да поемате допълнителни задължения. Изпълнението на професионалните задължения ще изисква от вас дисциплина, организираност, издръжливост и търпение. Погрижете се за здравето си – опитайте се да не се преуморявате и да си лягате навреме, за да се наспивате.

През този месец е важно да се научите да планирате графика си, ритъма на работа и крайните срокове за постигане на максимална ефективност и избягване на нервно напрежение и преумора. Не се страхувайте да поискате помощ, научете се да делегирате отговорности на околните. Започнете да се вслушвате в съвети, без да обръщате особено внимание под каква форма ви се представят -, извлечете същността, която е полезна за вас.

Третата декада е благоприятно време за любовни връзки, приятелства, занимания с деца, дори да не са вашите. Припомнете си детството и се отдайте на зимни забавления, спортни и снежни игри на чист въздух.

Планирайте да купите важните придобивки и подаръци за всички преди 29 декември. Срещите с нови и стари приятели ще ви донесат много радост и удоволствие, особено между 22 и 29 декември.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА 12 МЕСЕЦА

Годишен хороскоп за Риби за 2022 г.

Психическата нагласа ще бъде много важна за вашето здраве и успех през тази година. Въображението и интуицията ще ви помогнат във всички жизненоважни въпроси.

Това е добър период да изградите своя авторитет. Образование, изкуство, фармация, социални дейности и благотворителност са водещите сфери на дейност, в които можете да бъдете от голяма полза за света.

Относно здравето – прекомерното ядене и пиене може да повлияе негативно на черния ви дроб, да повиши кръвното налягане и да доведе до наднормено тегло повече от всякога, така че бъдете внимателни и умерени. За да избегнете здравословни проблеми, е полезно да се движите повече, да правите разходки на чист въздух и да водете умерен начин на живот.

От средата на май до края на октомври е подходящо време да подобрите финансовото си състояние. Тази година трябва да обърнете специално внимание на всичко, което е свързано със спазване на дисциплина и следване на закона.

Вероятно ще ви бъде много трудно да се занимавате с работа, където се изисква съблюдаването на строги правила и ограничения. Периодично ще имате желание да разрушавате остарели форми и отношения, да поемете по напълно нов и непознат път.

Възможна е глобална трансформация на житейските ви планове. Подходящо е да изпълнявате задачите си в колектив от приятели и сътрудници, да търсите приятелска подкрепа. Така работата ще ви донесе значимо удовлетворение и печалби.

Годишен хороскоп за 2022 г. за всички зодии и асценденти

Месечен хороскоп Риби – Ноември 2022

Не се крийте от приятелите си, особено на 7, 10 и 11 ноември не трябва да посрещате лошото настроение сами. Напротив, оставете приятелите си да ви организират забавление, разходки в провинцията, след което от вашето униние няма да има и следа.

След 8 ноември е подходящо време да пътувате нанякъде или да летите с учебна цел. Това може да бъде екскурзия до друг град, където да се разходите из исторически места и да се запознаете със забележителностите. Ако това не е възможно, прекарайте уикенда като турист, на мястото, където живеете – и добре познатият район ще се отвори пред вас от напълно неочаквана страна.

Втората декада на месеца е благоприятна за срещи, не само любовни, но и с приятели и роднини, както и посещения на любим клуб или театър, особено на 10, 13 и 15 ноември. Ще ви бъде по-лесно да показвате чувствата и любовта си открито и от все сърце, не само към любимия човек, но и към целия свят и няма да се чувствате ограничени и отчуждени.

През третата декада сте много активни и находчиви в професионални и обществени дейности. Участвайте в колективни събития, можете дори да поемете инициативата при организирането им. Освен това може да разчитате на подкрепа и покровителство от ръководството/ високопоставени лица, особено около 21 ноември.

Астро прогноза за ноември 2022 – Старото надделява, но за последно

Месечен хороскоп Риби – Октомври 2022

През първата декада трябва да се съсредоточите върху финансови и битови проблеми. Това е моментът също да проверите чувствата си за тяхната сила, жизненост и стабилност.

Ако не сте в състояние да поемете отговорност и да изградите връзка с близък човек, основана на любов и разбиране, може да има временно охлаждане или дори раздяла. Не забравяйте, че „ние сме отговорни за тези, които сме опитомили“ и помислете внимателно дали имате нужда от тези взаимоотношения, дали ги цените. И ако отговорът е да, струва си да положите усилия, да бъдете търпеливи в дадената връзка. Научете се да гледате на ситуацията не само от собствената си камбанария, но и през очите на своя партньор.

През втората половина на месеца финансовите дела бавно ще започнат да се разрешават. Ще намерите компромисни решения с бизнес партньори и семейният бюджет ще започне да се попълва. Бъдете умни в харченето – между актуалния и класическия стил изберете класиката и изпитаното качество. Дори ако това първоначално ви струва малко повече, то има гаранции да е с по-голяма трайност.

През третата десетдневка е добра идея да направите генерално почистване на дома си, на градината, да приключите с приготвянето на зимнината. За да направите това, ще трябва да мобилизирате цялото семейство – без вашата напористост и инициатива всичко това може да се забави за неопределено време.

Астро прогноза за октомври 2022 – интензивен и наситен със събития

Месечен хороскоп Риби – Септември 2022

В началото на месеца ви очаква много неясна финансова ситуация. Ако имате задължения към някого, не очаквайте, че ще можете да върнете дълга си в близко бъдеще. По-добре е да го съобщите веднага и да поискате отлагане. И вашите длъжници също е малко вероятно да могат да изплатят своите дългове към вас, имайте предвид и това.

Едва ли ще успеете да разрешите окончателно тези проблеми и да се оправите с кредитори и длъжници през този месец, но частично може да облекчите ситуацията. Поискайте помощ от най-близките роднини, особено подходящо е от 9 до 13 септември.

През втората декада на септември ще можете да разчитате на подкрепа от по-далечни роднини или от чуждестранни партньори и приятели. Хубаво е да им напомните за себе си, като ги поздравите.

В работата ситуацията ще се подобри поради вашите сериозни усилия, така че не губете кураж. вашето старание и търпение, както и компетентността ви по работните въпроси може да бъдат достойно възнаградени тази година.

Астро прогноза за септември 2022 – отново борба между старо и ново

Месечен хороскоп Риби – Август 2022

През първата десетдневка на месеца, особено на 1 и 7 август, бъдете внимателни при шофиране и пътуване. Не се опитвайте да превишавате ограничението на скоростта и да шофирате безразсъдно по пътищата. Не бързайте – онези няколко минути, които се опитвате да изтръгнете от времето, могат да ви спрат за доста дълго време.

Време е да направите нещо за комфорта и здравето си – да се поглезите с уелнес процедури, да се откажете от лош навик, да направите профилактика. Може да се консултирате с експерти по красота и здраве, да посетите салони, фитнес клубове и фризьор. Отделете време за себе си, за тялото и за душата. Не забравяйте масажа – той може да бъде страхотно средство за запазване на тонуса и красотата на всяка възраст.

До средата на месеца са възможни резки обрати в любовните отношения. Вашата сродна душа ще ви накара да погледнете по нов начин на вашата връзка. В края на месеца, особено между 25 и 31 август, дори старите, добре установени връзки могат да се разпаднат – както личните, така и служебните.

През този период не започвайте нови любовни връзки или бизнес отношения – те ще бъдат краткотрайни. Просто наблюдавайте какво ще приключи и какво ще остане. Можете да направите своите изводи за тези взаимоотношения през следващия месец.

Астро прогноза за август 2022 – време за активно действие

Месечен хороскоп Риби – Юли 2022

През този месец, заради вашите самоуверени действия и силно желание да се откроявате от околните, зад гърба ви може да пламнат клюки и интриги. Стойте далеч от недоброжелатели и не се занимавайте в същината на случващото се поне от 1-ви до 5-ти юли.

Това е добър период да обучите по-младите членове на семейството или в работния екип в някакъв вид работа, да научите децата си на ново умение.Трябва само да контролирате нещата в срок и да не оставяйте всичко да мине от само себе си. Не забравяйте редовно да ги питате как вървят нещата и да помагате с мъдър съвет, но не вършете работата вместо тях.

От 9-ти до 15-ти юли новите ви симпатии може да предизвикат негодувание и ревност в партоьра ви или завист в колегите. Личният живот внезапно ще започне да ви отнема много повече време и ще ви бъде трудно да изпълните постоянните си отговорности.

Като цяло месец юли ще бъде активен, творчески и интересен за вас. Можете да бъдете увлечени от някоя вълнуваща игра – в спорта, любовта или хазартна. Това е благоприятен период за развитие на хоби, за занимаване с всякакъв вид творчество, за работа с деца. Посещавайте културни и спортни събития. Попийте лятното слънце и топлина, като се разхождате повече.

Астро прогноза за юли 2022 – горещ месец във всяко отношение

Месечен хороскоп Риби – Юни 2022

През този месец ще имате силно желание да се докажете по някакъв начин, например, като разрешите финансови проблеми. Най-добре е сега да не планирате ваканция далеч от дома. Може би няма да искате да излезете в почивка и да заминете? Или житейските обстоятелства да ви задържат у дома и няма да можете да го направите?

Но това ще е за добрео.Юни за вас е период на повишена производителност. Само не забравяйте, че във всичко са необходими мярка и предпазливост: не се претоварвайте, за да не си създавате стрес, особено през втората десетдневка.

След 22 юни са възможни неразумни разходи. Опитайте се да харчите според своите желания и финансови възможности. Може да нямате достатъчно пари за някои покупки и ще трябва да вземете назаем. Препоръчително е да изчислите разходите си предварително и да не пазарувате импулсивно и необмислено.

Обща астро прогноза за юни 2022 – спокойно начало, ескалация до края

Месечен хороскоп Риби – Май 2022

През майските празници (до 10ти) за вас е най-добре да пътувате ред природата или да идете на село / на вилата. През този период ще разберете по-ясно какво искате и в каква посока трябва да се движите. Възможно е да ви хрумнат много интересни идеи. Освен това, ще можете да разчитате на помощта и съдействието на приятели, близки роднини и членове на семейството.

В средата на май има шансове да осъществите мечта, особено ако е зряла в съзнанието ви от дълго време. Вашата жизнерадост и положително отношение ще предизвикат симпатии у хората. Ще бъдете приемани и приветствани с радост и дори възхищение

През третата декада на май можете да преживеете духовно единение с близък или любим човек, особено на 23, 24 и 25 май. Както никога досега, ще можете да се разберете взаимно без думи и обяснения. Това е добро време за семейни събирания и романтични партита, с изключение на 27-ми.

Обща астро прогноза за май 2022 – мощна енергия, благоприятна за промени

Месечен хороскоп Риби – Април 2022

В началото на месеца всяка комуникация ще допринася за разширяване на хоризонтите ви. Много добре ще разграничавате смислените и съдържателни неща в общия поток от информация.

До 20 април е подходящ период за решаване на проблеми, свързани с увеличаването на капиталите ви. Ще имате възможност да направите изгодна финансова трансакция, като активно привличате пари от партньори. Също така, може да научите подкрепата и покровителството на влиятелни хора.

През третата декада на април вратите на дома ви трябва да бъдат широко отворени за най-близките ви роднини, колеги и приятели. Но вашата повишена чувствителност и уязвимост при общуването с тях може да създаде някои трудности. Опитайте се да не приемате всичко прекалено лично, особено между 22 и 24 април, защото тази нервност може да окаже отрицателно въздействие върху вашето здраве.

Обща астро прогноза за април 2022 – двойнствен месец с ескалация на енергията

Месечен хороскоп Риби – Март 2022

От самото начало на месеца жаждата ви за активност ще се увеличи и ще почувствате прилив на сили. Енергията, която е спяла във вас, ще излезе и ще ви помогне творчески да промените живота си. Ще получите шанс да работите по-ефективно, отколкото в други периоди. Все пак имайте предвид, че ще трябва да положите съзнателни усилия, за да постигнете реален резултат, в противен случай благоприятните възможности могат да подминат. Тези дни са неблагоприятни за дела, свързани с продължителна работа.

В началото на втората декада на месеца домът ви ще играе най-важна роля в живота ви. Ще искате да станете център на вниманието на всички членове на вашето семейство, да заемете водеща позиция. Искате всички да се вслушат в вашите съвети и препоръки, но си струва да помните, че това е и период на висока отговорност към роднини и приятели. Ще трябва да разрешите проблемите им и да се задълбочите в ситуации, свързани с техния живот. След 22 март можете да започнете да се занимавате с някакъв нов бизнес или домашна работа.

Обща астро прогноза за март 2022 – Не много бурен, но интересен месец

Месечен хороскоп Риби – Февруари 2022

До 20 февруари се погрижете за здравето си, защото заради семейни и служебни въпроси можете да забравите за своето благосъстояние и това ще бъде грешка. Започнете да предприемате превантивни мерки, без да чакате тревожни симптоми. Направите профилактика с помощта на правилно хранене, физически упраженения, следвайте дневен режим, за да избегнете досадни грешки и недоразумения.

През третата декада на месеца (след преминаването на Слънцето в Риби) ще имате нови благоприятни възможности за започване на активна дейност и бизнес сътрудничество, както и сключване на изгодни сделки и договори. Ще имате много идеи, които искате да приложите на практика, да осъществите много планове. Но ще се наложи много прецизно да оцените своите възможности, така че начинанията ви да не се сринат. Солидни и заможни покровители ще могат да ви окажат материална помощ при необходимост или да ви дадат добри заеми с ниски лихви, които да изплатите много скоро.

Личните ви отношения през втората половина на месеца ще бъдат наситени и ярки, особено на 23 и 24 февруари. Но можете да имате повод за ревност или завист. Не се поддавайте на мрачните мисли и ще можете напълно да се насладите на своята връзка.

Астрологична прогноза за февруари 2022 година – Напрежението спада

Месечен хороскоп Риби – Януари 2022

През първата декада на месеца ще се радвате на добра популярност и авторитет сред приятели и съмишленици. Чрез чар и обаяние можете да постигнете повече както в личния си живот, така и в работата. През този период можете спокойно да си насрочвате романтични срещи. Това също е добро време за съвместна почивка с близки приятели.

До средата на месеца, особено на 11 януари, натоварващите отговорности на работното място или напомнянето за ваши задължения могат да създадат негативна атмосфера в екипа. Служителите и сътрудниците ви няма да се отзоват и да ви помогнат, ако се се разпореждате без да проявите колегиалност към тях.

През втората половина на месеца, особено на 16, 23 и 29, професионалните ви умения ще ви помогнат да постигнете успех и признание. Можете да разчитате на разбиране и помощ от ръководството, на влиятелни хора и спонсори.

В края на месеца старите чувства към колега могат внезапно отново да избухнат и това събитие напълно да ви погълне. Най-важното е да не афиширате връзката си, за да не ви осъждат колегите.

Астрологична прогноза за януари 2022 година – Как започва годината?