Хороскоп Рак

Хороскоп Рак – Месечни хороскопи за 2023 г.

Месечен хороскоп Рак – Декември 2022

Началото на месеца е противоречиво. От 1 до 6 декември правете неща, които изискват внимание и концентрация, опитайте се да разделите служебните задължения от домакинските. Не вземайте прибързани решения, проверявайте цялата информация, която идва до вас. Бъдете акуратни при изпълнение на важни договорености и работа с документация. Не се забърквайте в съмнителни авантюри. Бъдете разумни, а не емоционални. Усърдието и организираността ще ви помогнат да се справите с нервното напрежение и да избегнете конфликти и разногласия.

От 6 до 9 декември не трябва да планирате важни срещи, преговори, пътувания. Спазвайте такт и дипломация при общуване. Бъдете внимателни по пътищата, спазвайте правилата за безопасност на работа и у дома. Емоционалният стрес може да се отрази негативно върху вашето здраве, бъдете предпазливи.

От 13 декември до 18 декември семейните въпроси ще станат актуални: грижи за деца, домакинска работа. Отделяйте повече внимание и грижа и на по-възрастните, те имат нужда от това.

Между 18 декември до 25 декември броят на контактите и срещите ви ще се увеличи. Добро време за запознаства, консултации, преговори, финансови и банкови операции. Имате чудесна възможност да подобрите финансовото си състояние. Прекрасно време и за хармонизиране и укрепване на партньорства, за романтични срещи и съвместни забавления.

След 29 декември е време да обобщите резултатите от изминалата година и да планирате следващата. Погрижете се преди това за закупуването на подаръци и планирането на пътуванията по празниците.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА 12 МЕСЕЦА

Годишен хороскоп за Рак за 2022 г.

За Раците предстои година на нови възможности и дългосрочни перспективи. Темата на годината може да бъде свързана с финансови въпроси и здраве, както и с вашето разбиране за ценности и мироглед, с въпросите как сами се самоопределяте. За вас идва време за приключване на настоящия бизнеса и стартиране на нови дългосрочни проекти.

Плутон, в дългото си пътуване през вашия седми дом, който представлява сферата на партньорствата, връзките с обкръжението ви и близките отношения, продължава да работи за преразглеждане и дълбока трансформация в тези области на живота.

Сатурн е в осми дом, като работи върху темата за крупните нелични финанси, обменна на енергия, неизбежната промяна, ще налага ограничения и изпитания. Тази година трябва да обърнете внимание на състоянието на вашите средства. Може би обстоятелствата ще се развият по такъв начин, че ше ви се наложи да се справите с тези въпроси и да подредите нещата в областта на финансите и здравето. Бъдете особено внимателни при сключване на сделки, вземане на кредити и подписване на договори, тази тема изисква сериозен подход. Подредете всички финансови документи, плащайте заемите и данъците си навреме. Въпроси с ипотеки и здравно осигуряване може да са актуални тази година.

В периода от 15 септември до 23 октомври ще се актуализира конфликтният аспект на Сатурн и Уран – не трябва да се занимавате с въпроси, свързани с големи инвестиции, покупки, заеми, защото съществува риск от поемане на непосилно за вас бреме. Всяко начинание в този момент изисква трезвен и разумен подход. Кризисните ситуации ще дават възможност за преоценка на случващото се, за мъдро приемане на промените в живота, преодоляване на страховете и достигане на ново ниво.

Уран се намира в 11 дом, който отговаря за колективните дейности и колективите, обединени от една идея. Този транзит предвещава обновяване на кръга ви от приятели и нови интересни познанства, Разчитайте на повишено участие в живота ви на хора, които ще подкрепят вашите идеи и работа и ще помогнат за реализирането на мечтите ви. Колективните проекти тази година могат да бъдат особено успешни в дългосрочна перспектива. Може да се появи ново хоби, което в бъдеще да стане ваша професия или иновативна дейност, по която да се обучавате или вие да преподавате – най-вече чрез интернет платформи.

Юпитер и Нептун са силно благорпиятни във вашия девети дом, сферата на вярата и светогледа ви, на учението и далечните, пътувания. Пред вас се отварят богати възможности. За хората, които са в духовно търсене, идва време за пробив и прозрения, възможна е среща с важен Учител или ментор. Ученето през този период носи радост и удовлетворение. Вероятни са дълги пътувания и среща с интересни хора, които ще повлияят на възгледите ви, ще оставят ярка следа в живота ви.

На 11 май Юпитер преминава в огнения знак Овен и навлиза във вашия 10-ти дом на целите, кариерата, социалното положение. За вас се отварят нови професионални възможности, започва благоприятен период за напредък в кариерата, растеж на популярността, получаване на награди и признание. Възможна е смяна на работата, която е за добро, получаване на печеливши бизнес предложения и укрепване на позициите в обществото. Насочете усилията си към постигане на високи резултати не само в професионалната сфера, но и в личния си живот.

Годишен хороскоп за 2022 г. за всички зодии и асценденти

Месечен хороскоп Рак – Ноември 2022

От 1 до 9 ноември за вас е период на нарастващи натоварвания и стрес във всички сфери на живота. Началниците ви може да станат по-взискателни от обикновено, а работният график по-интензивен. Ако преди това сте работили съвестно, изпълнили сте своите задължения, ще преминете през този период по-спокойно. Вашите усилия ще бъдат възнаградени.

Но ако сте допуснали пропуски, ситуацията може да стане напрегната, възможни са проблеми. Насочете вниманието и енергията си към работа, не се противопоставяйте на властите и високопоставените колеги, подредете нещата на работното място и в главата си, отървете се от всичко ненужно.

Внимавайте да не провокирате конфликти, не участвайте в спорове. Обърнете специално внимание на по-възрастните, обградете ги с внимание и грижа. Възможно е обостряне на хронични заболявания. Опитайте се да вземете превантивни мерки навреме, не се преохлаждайте. Запомнете: всякакви трудностите са временни и преодолими.

От 10 ноември до 23 ноември започва период на творчески подем, прилив на трудов ентусиазъм. Всички неща потръгват и цари разбирателство. Работете в съгласие с екипа си, съвместното творчество ще доведе до добри резултати в близко бъдеще. Благоприятен период за провеждане на важни срещи, преговори, за банкови и финансови операции и подписване на споразумения. Успешен период за представители на творческите професии и за благотворителност.

След средата на месеца прекалената самоувереност може да ви навреди, така че оценете реалистично желанията спрямо възможностите си. Като цяло, краят на месеца е хармоничен, бъдете внимателни и търпеливи по всички въпроси, изяснете ситуацията преди да действате. Практикувайте умереност в харченето на средства. Обърнете внимание на диетата. Прекарвайте повече време на открито.

Астро прогноза за ноември 2022 – Старото надделява, но за последно

Месечен хороскоп Рак – Октомври 2022

В началото на месеца повишената ви нервност, раздразнителност и избухливост могат да доведат до спорове и неразбирателства. Опитайте се да не провеждате важни срещи и преговори, не вземайте прибързани решения.

Проверявайте за достоверността на съобщенията, които получавате. Не се противопоставяйте на колектива, бъдете внимателни по отношение на чувствата на партньорите си. Невро-емоционалният стрес може да навреди здравето ви. Концентрирайте се върху работата, подредете мислите и ангажиментите си.

От 7 до 25 октомври ще почувствате прилив на жизнена сила, креативност и позитивно отношение, може да ви споходят ярки идеи. Насочете усилията си към постигане на високи резултати в работата, укрепване на позициите в екипа, хармонизиране на семейните отношения. Ще успеете да получите подкрепата на началниците си и да популяризирате своите смели идеи и проекти.

Добро време за посещение на културни, развлекателни и спортни събития, за срещи и преговори. Прекарвайте повече време с децата и любимите си хора, организирайте домашни празници, приятелски срещи. Времето заедно ще освежи сетивата ви, ще внесе хармония и спокойствие в живота ви.

Около 25 октомври се опитайте да поддържате спокойна атмосфера, не се претоварвайте, не планирайте неща, които водят до емоционална реакция. Следвайте изпълнението на ежедневните рутинни задължения, планирайте нещата за следващия месец, подредете програмата си. Обърнете внимание на здравето, възможно е да почувствате неразположение.

Астро прогноза за октомври 2022 – интензивен и наситен със събития

Месечен хороскоп Рак – Септември 2022

От 1 септември до 10 септември ще бъдат актуални всички въпроси, свързани с изпълнението на ежедневните задължения, консултиране, срещи, преговори, банкови и финансови транзакции. Внимание: 5 септември е неблагоприятен ден за провеждане на сериозни срещи и преговори, за осъществяване на големи покупки или финансови транзакции.

Второто десетдневие на септември е благоприятно за всякакви бизнес и начинания. Подходящи дни за укрепване на позициите в работата, на авторитета в семейството. Използвайте това време, за да популяризирате своите проекти, да хармонизирате отношенията си с колеги и близки и да създадете солидна основа за вашата работа.

На 17 и 18 септември се опитайте да бъдете заети без да сте емоционално ангажирани, не планирайте важни проекти и дела, не се противопоставяйте на екипа, не вземайте прибързани решения. Проверете цялата информация и съобщенията си за неточности, внимателно проучете документите, преди да ги подпишете. Бъдете умерени в разходите и в удоволствията. Склонността към преяждане и злоупотребата с алкохол може да повлияе неблагоприятно върху здравето ви. Насочете енергията си към активна работа, но избягвайте екстремните дейности.

От 19 до 30 септември е време за подобрение на финансовото ви състояние и укрепване на здравето, за финансови и банкови операции, културни събития, романтични срещи и приятелски събирания. Актуални стават проблемите в семейството и с децата.

Периодът се характеризира и се романтично настроение, творчески подем. Благоприятно време за представителите на творческите професии. Важно е да гледате реалистично на случващото се, а не да си градите илюзии. Прекарвайте повече време със семейството си и с деца. Организирайте семейни и приятелски събирания, романтични срещи. Хармонизирайте и съживете чувствата си с най-близките. Запознанствата през този период обещават да бъдат интересни, но нетрайни. Опитайте се да не правите големи покупки, поглезете себе си и близките си с приятни малки неща.

Астро прогноза за септември 2022 – отново борба между старо и ново

Месечен хороскоп Рак – Август 2022

В началото на месеца вашата оригиналност, находчивост, ентусиазъм и активност ще спомогнат за насърчаване и реализиране на най-смелите ви идеи и проекти. Възможно е финансово подобрение.

6 август е натоварен ден: може да има проблеми и на работното място и при общуване с най-близкото обкръжение, обостряне на хронични заболявания. Опитайте се да трансформирате негативните енергии с творческа работа; слушайте спокойна музика, мечтайте за нещо приятно, медитирайте. Следвайте интуицията си, тя ще ви подскаже правилния път. Зарадвайте себе си с покупка на бижута, аксесоари или дрехи.

От 7 до 10 август настъпват благоприятни дни за ползотворна работа. Бъдете активни, изобретателни и оригинални. Добър момент за важни срещи, преговори, подреждане на нещата. Вашите усилия тези дни ще бъдат възнаградени в много близко бъдеще.

На 12 август (Пълнолуние) се заемете с ежедневните си дейности. Денят не е подходящ за осъществяване на грандиозни планове. Поддържайте темпото с дипломатичност в отношенията с колеги и близки. Бъдете внимателни при шофиране, спазвайте правилата за безопасност.

От 14 до 20 август ще почувствате прилив на енергия, творчески подем и силно емоционално напрежение. Благоприятен период за постигане на високи резултати в работата. Работете заедно с колегите си, за да могат да се реализират най-смелите ви и оригинални идеи и намерения.

Благоприятно време за финансови, търговски и банкови операции и сделки. Не се противопоставяйте на началниците си, не се опитвайте чрез натиск да налагате своите идеи. Бъдете с отворени сърца към партньорите си, но насочете емоционалния стрес към някаква активна дейност. Прекарвайте повече време на открито.

18 и 19 август са неблагоприятни дни за пътуване, особено за полети. Повече отвсякога деликатността в отношенията с близките ще бъде важна.

През третата десетдневка на август решаването на битови, текущи, семейни дела ще стане актуално. Това е и най-доброто време да се погрижите за здравето си, да се отдадете на профилактични и уелнес процедури.

От 25 август до 31 август е период на силно емоционално напрежение, конфликти, забавяне на работата. Неблагоприятно време за подреждане на нещата, обжалване пред началниците. Не провокирайте конфликти, не се намесвайте в спорове, не предприемайте прибързани, необмислени действия. Прилагайте такт и дипломатичност в общуването.

Бъдете внимателни на пътя, не се доверявайте на непознати хора, не се забъркайте в съмнителни авантюри. Не преяждайте, не злоупотребявайте с алкохол. Бъдете умерени и в харченето: прибързаните инвестиции ще се отразят чувствително на бюджета ви. Дългите разходки на чист въздух, спокойната музика, практиките за концентрация ще помогнат за намаляване на емоционалния стрес и възстановяване на спокойствието.

Астро прогноза за август 2022 – време за активно действие

Месечен хороскоп Рак – Юли 2022

От 1 до 5 юли е възможно увеличаване на контактите, пътуванията, натрупване на работа с документи. Подчертана е темата за срещите с роднини, ще има нужда от работа в дома. Настройте се положително, опитайте се да контролирате емоциите, проявете такт в комуникацията. Прекалена импулсивност, характерни за тези дни, може да се неутрализира чрез активно физическо натоварване и занимания на открито.

От 9 до 12 юли ще имате късмет в работата си, ако не извършвате необмислени действия и не вземате решенията си набързо. Добро време за финансови сделки, срещи и преговори с чуждестранни партньори, благотворителни акции, реализация в живота на творческите идеи. Чудесно време за профилактични здравни процедури.

От 13 до 15 юли не трябва да планирате важни срещи, преговори и консултации – по-добре е да си подредите нещата, да се заемете с работа, която изисква концентрация и самоорганизация.

На 18 и 19 юли можете да затвърдите позицията си в екипа, да се възползвате от подкрепата на колеги и началници или да получите интересно предложение. Добри дни за ваканция. Вслушвайте се в интуицията си. Прекарвайте повече време с близки приятели.

21 и 22 юли не са подходящи дни за провеждане на важни разговори. Прекомерното нервно напрежение и раздразнителността може да доведат до конфликти. По-добре е да посветите тези дни на почивка. Бъдете внимателни при пътуване, спазвайте мерките за безопасност. Прекарвайте повече време на открито, в уединение и спокойствие.

Краят на месеца е хармоничен: ще почувствате прилив на сили, самочувствие, добро настроение и позитивно отношение. Можете да подобрите и освежите отношенията с близките си, да пофлиртувате, да започнете нова романтична връзка; очаква ви успех и в бизнеса.

От 28 юли до 31 юли е добре да сте в спокойна среда: не планирайте важни преговори, пътувания и срещи. По-добре е да обобщите месеца, да планирате работата за август. Приложете такт и дипломатичност към членовете на семейството, родители и началници. Бъдете внимателни при шофиране.

Астро прогноза за юли 2022 – горещ месец във всяко отношение

Месечен хороскоп Рак – Юни 2022

В началото на месеца е препоръчително да направите равносметка на разпределението на бюджета си, да се погрижите за финансовите въпроси, както и профилактика на здравето. Мжду 4ти и 6ти юни, внимавайте при пътуване и работа с документация. Опитайте се да контролирате емоциите, уважавайте чувствата на близките до вас хора – една небрежно казана дума сега може много да ги нарани или обиди.

От 7 до 10 юни – благоприятни дни за творчество, за самореализация, основното е да не изпадате в илюзии и да не бъдете твърде доверчиви и лековерни. Имате достатъчно енергия и сила за разработването на оригинални проекти – вашият
екип и висшестоящите ще ви подкрепят. Добро време за финансови сделки, преговори, бизнес срещи.

На 14 и 15 юни се опитайте да не планирате важни срещи, преговори и консултации. Съсредоточете се върху ежедневните си задължения и не се увличайте в интриги. Бъдете тактични и дипломатични в общуването си. Обърнете внимание на здравето, тъй като хроничните оплаквания може да се влошат

Последната деседневка на месеца обещава да бъде благоприятна във всички сфери на живота ви, но само ако не сте прекалено самоуверени, а се вслушвате в мнението на околните и се опитвате да общувате с всички на равни начала.

Обща астро прогноза за юни 2022 – спокойно начало, ескалация до края

Месечен хороскоп Рак – Май 2022

Майските празници трябва да прекарате без бързане и суетене, най-добре сред природата – като обработвате градината, разхождате се повече, наслаждавате се на красотата на пролетта – така ще попълните запасите си от жизнени сили. Енергията на първите майски дни са благоприятни за подобни дейности.

Възможно е напрежение в отношенията с шефове и семейство между 9 и 11 май. Уверете се, че имате много задачи – ако се съсредоточите върху работата, умствената и физическата активност ще ви помогнат да откъснете ума си от временните проблеми.

От 12 до 14 май ще почувствате прилив на енергия, творчески подем, може да ви хрумнат интересни идеи и мисли. Бъдете активни, изразете въображението си, споделете с колегите си и ще можете успешно да реализирате и най-смелите планове и визии. Единственото предупреждение за тези дни е да бъдете по-бдителни като внимателно проверявате за неточности цялата информация, която идва до вас. Консултирайте се със специалисти преди да подписвате документи и споразумения.

На 16 май (лунно затъмнение) се опитайте да прекарате максимално време в спокойна атмосфера, не се претоварвайте, не планирайте за този ден важни срещи, преговори, пътувания. Следете емоционалното и физическото си състояние.

От 19 до 21 май насочете енергията си към общуване – проведете срещи, консултации, посетете културни и благотворителни събития, работете за популяризиране на вече стартирани проекти.

От 23 до 26 май е особено благоприятен период за творческите личности и също така е добро време за финансови транзакции (придържайте се към познатите ви схеми, без скеприменти). Старайте се да общувате активно с колеги, когато вземане на важни решения, вслушвайте се в тяхното мнение и отчитайте техните интереси. Прекарвайте повече време с приятели и семейство – това ще ви помогне да внесете хармония и ще укрепи отношенията ви. Оставете най-важните планове за срещи, пътувания, преговори за след 2 юни.

Астро прогноза за май 2022 – мощна енергия, благоприятна за промени

Месечен хороскоп Рак – Април 2022

1 април е добър ден да мислите за плановете си за близко бъдеще, може да ви хрумнат интересни идеи. От 1-ви до 3-ти и от 6-ти до 8-ми април ще можете да се изявите публично, ще усетите прилив на енергия, добро настроение и оптимизъм. Използвайте това време за приятелски събирания, хармонизиране на отношенията с колеги и съмишленици, обърнете внимание на най-близките.

В професионалната сфера се очертава благоприятен фон, можете да привлечете подкрепата на началници и колеги, да популяризирате проектите си и да постигнете добри резултати в работата. Бъдете активни, настоятелни и инициативни, ако сте и по-креативни, вашите усилия ще дадат плод.

На 9 април обърнете внимание на здравето си, не се преуморявайте. Прекарайте един релаксиращ ден. Подходящи са водни процедури, релаксиращи масажи, разходки на открито, леки ястия. От 10 до 17 април е по-добре да сте заети с рутинна работа. Периодът е конфликтен, може да има затруднения в общуването, недоразумения с началници, колеги и членове на семейството. Опитайте се да бъдете сдържани и дипломатични, контролирайте емоциите си, не вземайте прибързани решения. Проверявайте точността на всички твърдения, материали и данни, които идват до вас. Не подписвайте договори без да ги проучили и ако е необходимо, се допитайте до специалисти. Спазвайте умереност в разходите, внимавайте с алкохол и лекарства. Опитайте се да правите неща, които ви харесват като прекарвате повече време на чист въздух, бъдете изпълнени с енергията на пролетта.

От 18 до 23 април отново ще почувствате прилив на жизненост и емоционален подем. Дните са благоприятни за преговори, срещи, финансови транзакции, за взаимодействие с чуждестранни партньори, разширяване и укрепване на връзките. Може да намерите спонсор или да привлечете подкрепата на влиятелни лица и приятели, за да популяризирате ваш проект. Периодът е благоприятен за представителите на творчески професии и по-креативните личности. Действайте извън рамките, смело изразявайте идеите си и ще постигнете добри резултати в работата, ще подобрите отношенията в екипа и семейството си. Това е подходящото време да се отдадете на уелнес процедури и дейности за подкрепа на здравето.

На 25 и 26 април се опитайте да сте заети с по-лека работа, която не изисква емоционална ангажираност. Краят на месеца е хармоничен за всички сфери на дейност. Прекарвайте време с близки приятели и съмишленици. Има голяма вероятност вашата работа да бъде забелязана и оценена по заслуги. Препоръчително е да прекарате 30 април в уединение и спокойна атмосфера, например сред природата.

Астро прогноза за април 2022 – двойнствен месец с ескалация на енергията

Месечен хороскоп Рак – Март 2022

Между 1 март и 3 март завършете започнатото, планирайте дейностите за текущия месец и за бъдещето. Добре планираните действия могат да ви донесат прекрасни резултати още в рамките на месеца. Включете се в работа, която изисква концентрация, внимание, потопете ума си в нея, защото точно сега могат да ви хрумнат интересни идеи. Включете въображението, настройте се по положителен начин и действайте отвъд ограниченията.

От 7 до 10 март ще имате възможност да започнете нова романтична връзка или да хармонизирате и освежите съществуващата. Добро време за общуване с хора и за преговори, по-специално с чуждестранни партньори
.
От 15 до 18 март бъдете благоразумни, не провокирайте конфликти и не се намесвайте в чужди спорове. За да избегнете неприятности с властите и конфликти в дома и в службата, заемете се с работа, която не изисква емоционална ангажираност. Практикувайте такт и дипломация в общуването. Приемайте лекарства и пийте алкохол с повишено внимание, тъй като рискът от предозиране е увеличен. Опитайте се да сте заети с неща, които ви харесват.

Между 20 и 24 март хроничните заболявания могат да се проявят. Обърнете внимание на здравето си и вземете превантивни мерки. Препоръчва ви се диета, пречистващи процедури, кратко гладуване. Отново внимателно използвайте лекарства и алкохол. Прекарвайте повече време на открито, като попивате енергията на пролетното слънце.

От 25 до 31 март настъпва благоприятно време за срещи, събития, обучения, финансови операции, за пътувания и реализация на различни видове проекти. На 28 и 29 насочете енергията си към постигане на високи резултати в работата. В края на месеца има вероятност да получите признание в службата и заслужена награда.

Обща астро прогноза за март 2022 – Не много бурен, но интересен месец

Месечен хороскоп Рак – Февруари 2022

Месецът може да започне със забавания в бизнеса, да имате трудности в комуникация или обучение, с неочаквани проблеми и ситуации. Опитайте се да планирате внимателно дейностите си и бъдете внимателни когато пътувате.

От 3 до 11 февруари се съсредоточете върху работата си като насочите усилията си към постигане на целите. Имате достатъчно енергия и сила, за да придвижите собствените си проекти. Можете да привлечете подкрепата на началници, а вашите
усилията ще бъдат признати и възнаградени според заслугите.

Добро време за провеждане на събирания и срещи, на културни събития, консултации, финансови операции. Благоприятен период за представителите на творческите професии. Благоприятно време за хармонизиране на отношенията.

От 12 до 17 февруари се опитайте да вършите рутинната си работа, която не изисква емоционално ангажиране, избягвайте прибързаното вземане на решения. Повишената раздразнителност, избухливост или емоционалност водят до конфликти и кавги. Бъдете търпеливи и тактични в отношенията с околните, контролирайте емоциите си. Освен това, трябва да се внимава при боравене с огън, пробиващи и режещи инструменти. Трансформирайте огнената енергия с дълги разходки на чист въздух, активен спорт или физически труд, работа с документи.

27-28 февруари е благоприятен период за творческа работа. Ще почувствате прилив на енергия и жизненост. Въпреки това, не вземайте прибързани решения, не давайте необмислени обещания. Опитайте се да насочите прекомерната енергия към руслото на градивна и полезна дейност. Спортът, игрите на открито, танците ще помогнат за трансформирането на тези енергии във ваша полза. Бъди внимателни когато пътувате, при работа с машини и домашни уреди, избягвайте екстремните спортове и
всякаква опасна дейност.

Астрологична прогноза за февруари 2022 година – Напрежението спада

Месечен хороскоп Рак – Януари 2022

От 1 до 8 януари е подходящо време да планирате нещата за предстоящия месец и за годината, да общувате със семейството си, за срещи с приятели и по-масови събирания. Страхотно време за групови излети сред природата, за посещение на културни събития. Ако не оставате сам, ще преживеете време на радост, оптимизъм, хармония, благополучие. Периодът е особено благоприятен за представители на творчески професии и публичните личности.

От 9 до 11 януари може да преживеете емоционален и енергиен спад. Опитайте се да контролирате настроението си, не се месете в делата на колеги и близки, ако те не ви помолят за това. По-добре се отдръпнете, потопете се в работата си, подредете нещата в мислите и делата си. Бъдете внимателни и на пътя, спазвайте правилата за безопасност на работа и у дома.

12 и 13 януари са благоприятни дни за творчество във всяко негово проявление и носят успех в бизнеса и в любовта. Подходящо време за срещи, преговори, културни събития, както и за лично творческо изразяване.

От 15 до 20 януари ви очаква по-силен емоционален стрес. Надценяването на собствените ви сили, инатът ви и непокорността може да доведат до проблеми и конфликти на работа и в семейството.

Периодът е доста неблагоприятен за финансови сделки и правни дела. Препоръчва се умереност в разходите. Потенциално възможен е спад на самочувствието и влошаване на кондицията ви. Диетите са полезни за вас сега, може би дори лечебен глад, както и други уелнес процедури.

Опитайте се да се контролирате през този период, не налагайте мнението си, не подхождайте с принуда и натиск, за да постигнете резултат. Вземайте решенията си разумно, като се вслушвате в мнението на колегите. Бъдете разумни, тактични и внимателни към околните. Безопасността на всички у дома и на работното място е приоритет.

От 21 до 31 януари е чудесно време за реализиране на планове и проекти. Можете уверено да осъществите идеите си, да провеждате срещи, да водите преговори и събития. Периодът е благоприятен и за хармонизиране на партньорствата ви.

На 25 и 26 януари се опитайте да не се забърквате в спорове и да не провокирате конфликти. Бъдете по-внимателни на пътя.

Астрологична прогноза за януари 2022 година – Как започва годината?