Хороскоп Овен -

Хороскоп Овен – Месечни хороскопи за 2023 г.

Месечен хороскоп Овен – Декември 2022

От 6 до 9 декември ще се чувствате превъзбудени и под влияние на импулсивен импулс може да извършите необмислена постъпка, за която в бъдеще ще съжалявате. Това може да засегне както работата ви, така и отношенията с близките.

Опитайте се да не правите прибързани заключения и да не вземате необмислени решения. да не прекрачвате граници. Не се поддавайте на провокации, не забравяйте, че сега сте по-уязвими и чувствителни. Също така, не провокирайте конфликти, защото вие сами можете да бъдете наранени от близки хора.

През целия месец вашият управител Марс е ретрограден, затова може да почувствате неразположение, главоболие, да ви обзема безпокойство и цялостен дискомфорт. За да облекчите това състояние, се заемете с физически труд – почистете къщата и офиса си, отървете се от всичко ненужно заедно с негативната енергия. Разходете се на чист въздух, успокойте се и ще разберете, че това, което ви е притеснило или подразнило, е незначително и недостойно за вашето внимание.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА 12 МЕСЕЦА

Годишен хороскоп за Овен за 2022 г.

За вас 2022-ра година е много по-добра от предишната. Предоставя ви се възможност да промените живота към по-добро, да започнете печеливш бизнес, да промотирате важен проект, да започнете нещо ново в дългосрочен план и смело да изпълнявате плановете си.

Плутон продължава своето дългосрочно движение през вашия 10ти дом, който отговаря за социалния ви статус, кариера и житейски цели. Нещо ще се случи в живота ви в тези сфери, независимо от вашите желания. Но в същото време сега вашите волеви качества са в своя апогей и можете сами да се измъкнете от натиска на обстоятелствата като започнете нов етап от живота си и направите кардинални промени във всички области, които го изискват.

Уран преминава през вашия втори дом, сферата на ресурсите и финансите, което може да даде до нестабилност и непредсказуемост относно доходите и физическото ви състояние. Трябва да помните, че ако желаете, със сигурност ще намерите алтернативни източници на доходи, свързани с Уранова област, например работа с интернет ресурси, иновативни проекти или инженерни разработки, онлайн платформи и консултации. Уран е в конфликтен аспект със Сатурн в първите месеци на годината и между 15 септември и 23 октомври, когато за вас не е благоприятно време за финансови транзакции. Бъди внимателни..

Сатурн преминава през 11 дом, където ще отсее случайните хора от вашия живот, оставяйки най-надеждните приятели и съмишленици, на които можете спокойно да разчитате. Вашите идеи и мечти придобиват конкретен характер и се превръщат в ясни планове.

На 11 май Юпитер преминава във вашия огнен знак Овен. За вас започва много благоприятен период с продължителност цяла година. Възползвайте се от тази възможност, бъдете по-активни и креативни, не пропускайте шансовете си за успех. Ще почувствате прилив на физически сили и самочувствие, на жизненост и желание за самореализация. Ще можете да започнете нови дългосрочни проекти, да реализирате по-мащабни планове, да разшите своите хоризонти.

Основното правило при този аспект е трезвото да оценявате силите си спрямо предоставените възможности и когато е необходимо, да сприрате. Овните, които са предразположени към пълнота, трябва задължително да следват диета с достатъчна физическа активност, за да не увеличите много теглото си.

Годишен хороскоп за 2022 г. за всички зодии и асценденти

Месечен хороскоп Овен – Ноември 2022

От 30 октомври за вас започва дълъг период (ретрограден Марс), през който ще искате да погледнете дълбоко в себе си и усилията ви ще бъдат насочени към работа върху себе си (както физическа, така и духовна). В много посоки на дейност ще искате да докажете нещо на себе си и да заявите: “Аз мога!”

От 15 ноември до 23 ноември не трябва да бъдете лековерни, т.к. се увеличава риска от измама и от получаване на фалшива или подвеждаща информация. Затова проверявайте всички входящи сведения за достоверност и надеждност, ако е нужно, използвайте специалисти за проверки на важните документи. През такъв период броят на кражбите и измамите се увеличава, така че внимавайте и не се замесвайте в съмнителни приключения.

След 21ви не злоупотребявайте с алкохол – това сега ще се отрази много по-негативно на вашето здраве. Бъдете внимателни при приема на лекарства, т.к.се увеличава риска от предозиране и отравяне.

В същото време, актьори, художници, писатели, творчески личности ще почувстват прилив на вдъхновение и ще могат да реализират и най-смелите си идеи.

В личните отношения се изисква нежност и такт. Имайте предвид, че някои емоционални преживявания могат се окажат илюзорни или пресилени.

От 26 ноември до 30 ноември насочете всички усилия към изпълнение на натрупалите се текущи задачи и рутинна работа, която изисква търпение и постоянство. Не пропускайте благоприятния момент за приключване на начинанията, които отдавна сте оставили “на заден план”.

На 29 и 30 ноември бъдете по-внимателни по пътищата,избягвайте конфликти. Желателно е да прекарвате повече време на открито, да правите дълги разходки.

Астро прогноза за ноември 2022 – Старото надделява, но за последно

Месечен хороскоп Овен – Октомври 2022

От 8 до 16 октомври трябва да сте внимателни да проверявате цялата информация, която идва до вас, тъй като има голяма вероятност за грешки и неточности. Освен това, внимателно проучете всички документи, преди да ги подписвате.

За представители на творческите професии това е много продуктивен период.
Опитайте се да бъдете креативни във всяка ситуация, слушайте и следвайте интуицията си. Пазете се от измамници, не се забърквайте в сенчести бизнеси, не се доверявайте на непознати, бъдете бдителни.

От 15 октомври до 20 октомври хармоничният емоционален фон е благоприятен за укрепване на приятелства и романтични връзки. Използвайте това време за посещение на концерти, театър, културни събития и за приятелски и семейни събирания.

През третото десетневка на месеца е по-добре да се концентрирате върху решаването на практически въпроси.

Астро прогноза за октомври 2022 – интензивен и наситен със събития

Месечен хороскоп Овен – Септември 2022

До 5 септември вашето внимание, енергия и активност ще бъдат насочени към професионалната сфера. Ще ви се струва, че можете да покорите всички планини по пътя си. Фокусът и самодисциплината на работното място, енергията и усърдието наистина могат да доведат до реализация на плановете ви и до успех в бизнеса.

От 15 до 18 септември повишената ви раздразнителност, капризност, импулсивност, емоционалност или нервност могат да доведат до конфликти и недоразумения както в общуването с колеги и началници, така и с близки. Необходим ви е самоконтрол: проявявайте уважение към другите, не провокирайте конфликти и не се поддавайте на провокации. По-добре е да се занимавате с обичайна работа, за да трансформирате тези енергии и да ги насочите в полезна посока

Ако търсите увеличение на заплатата или друг вид повишение, то периодът от 25-ти до 30-ти е подходящият момент да преговаряте с началството.Тогава настъпва благоприятно време за провеждане на различни видове преговори и успешно развитие на сътрудничеството, творчески период във всички сфери на бизнеса. Ако прибързано сет засегнали или обидили някого, сега е чудесно време да сключите мир, като вие направите първата стъпка. Не забравяйте и за физическата активност – сега е добре дошла.

Астро прогноза за септември 2022 – отново борба между старо и ново

Месечен хороскоп Овен – Август 2022

От 1 до 3 август е препоръчително да се въздържате от полети и пътувания, да спазвайте стриктно правилата за движение и да шофирате с повишено внимание. Времето също е неподходящо за закупуване на оборудване, транспортни средства и техника. Опитайте се да избягвате вземането на прибързани решения.

От 6 до 9 август може да почувствате лек енергиен спад, опитайте се да не се пренатоварвате. Може да възникне ситуация, в която някой да иска да прехвърли на вас своите задължения. Ако има забавяне на изпълнението на плановете, можете да ги прегледате и подобрите. Опитайте се да действате съзнателно, без бързане и суетене.

Периодът от 10 до 13 август благоприятства хармонизирането на отношенията в семейството и с близките. Можете да станете източник на подкрепа и вдъхновение за своето семейство и хората около вас. Чудесно време за представителите на творческите професии, за работа в уединение, за медитация и себепознание. Прекарвайте повече време с любимите хора, сред природата, обградете се с красота.

Между 13 и 16 август ще почувствате прилив на енергия и жизненост. Чудесно време да станете по-активни. Освен това, можете да привлечете подкрепата на правилните хора, за да подкрепят вашите проекти и планове.

След 20 август може да се увеличат контактите и общуването, да зачестят командировките. Може да ви предложат да изкарате курс или да научите нещо ново.

Последната декада на месеца е напрегната, свързана с конфликти във всички сфери на живота. През този период не трябва да променяте своите житейски нагласи, но трябва да избягвате опасните ситуации, да спазвате такт и дипломатичност в справянето с роднини и близки. Повишената вероятност от пожари и злополуки изисква стриктно спазване на правилата за безопасност на пътя, на работното място и у дома.

Астро прогноза за август 2022 – време за активно действие

Месечен хороскоп Овен – Юли 2022

След 3 юли във вас се пробуждат способности като пробивност, решителност и смелост, състезателен дух. Но жаждата за господство, прекомерният волеви натиск и желанието да се наложи вашата гледната точка могат да доведат до спорове и разногласия, както и до спъване на екипната работа и семейните отношения.

Може да възникнат пречки в бизнеса, които ще трябва да елиминирате. Опитайте се да мислите градивно като се стремите към обективност в дискусиите и чувате мнението на околните – така по-лесно ще преодолеете всички тези предизвикателства. Периодът е неблагоприятен за финансови сделки, затова е по-добре да не рискувате и да не инвестирате в нищо. Насочете дейността си към практически задачи, правете нещо с ръцете си.

В сферата на чувствата се опитайте да не натрапвате и да не налагате своята воля на другите, въздържайте се от язвителни забележки. Когато предявявате изисквания към останалите, рискувате да разрушите отношенията си с тях и да бъдете разочаровани. Бъдете деликатни и внимателни с чувствата на близките си.

Здравето ви също може да изисква внимание, като е добре да се фокусирате върху профилактиката на хроничните си заболявания. Ще бъде полезно да направите генерално почистване както на работа, така и у дома. Отличен месец за туризъм и дейности на открито. 31 юли е неблагоприятен ден за полети и пътувания.

Астро прогноза за юли 2022 – горещ месец във всяко отношение

Месечен хороскоп Овен – Юни 2022

През юни месец вие сте самоуверени, решителни, напористи, готови за самостоятелни действия, изпълнени с ентусиазъм и няма как да не ви забележат. Вашите инициативи ще намерят подкрепа, но се старайте да не доминирате общуването, а се опитайте да чуете хората от заобикалящата ви среда.

Освен това – заради съвпада на Юпитер с вашата планета Марс в знака Овен – сега е особено важно за вас да балансирате желанията си с реалните възможности, защото има опасност да поемете повече ангажименти, отколкото всъщност можете да изпълните.

Целият юни е подходящото време да започнете по-сериозни спортни тренировки, да научите нещо ново. От 26 до 29 юни е по-добре да се придържате към добре планираната работа, както и да отделите време за уреждане на по-дребните неща. Емоционалните отношения през този период са второстепенни за вас, текущата работа ангажира цялото ви внимание.

Обща астро прогноза за юни 2022 – спокойно начало, ескалация до края

Месечен хороскоп Овен – Май 2022

С навлизането на Юпитер в Овен този месец, за вас започва дълъг положителен период, който може да ви донесе страст към любимо занимание, да предизвиква творчески подем, да засили жаждата ви за красота, вдъхновение, оптимизъм и жизненост.

От 16 май до 31 май настъпва благоприятен период за представителите на творчески професии, както и за лекари, химици, биолози и моряци. Периодът е идеален и за духовни практики, за себепознание, йога, за благотворителни дейности. Всички ваши действия ще бъдат продуктивни и ефективни, може да последва подобрение на финансовото състояние и успех в бизнеса.

След 25 май Марс влиза в Овен и Вашата решителност и независимост, самоувереност и импулсивност се засилват. Опитайте се да насочите тази енергия в творческа и полезна посока, към реализиране на вашите идеи, популяризиране на проекти.

През този месец трябва да бъдете внимателни и предпазливи относно възможни измами, мошенически действия и кражби. Активират се и опасностите, свързани с вода и открити водоеми. Бъдете бдителни в близост до реки, езера и море, пазете се от злоупотреба с алкохол, използвайте лекарства внимателно, за да избегнете предозиране и алергични реакции.

Обща астрологична прогноза за май 2022 – мощна енергия, благоприятна за промени

Месечен хороскоп Овен – Април 2022

От 3 до 6 април за вас е време, когато трябва да се съсредоточите върху рутинната работа, която изисква повече усилия. Могат да възникнат трудности при общуването с началници и подчинени, затова се опитайте да избягвате конфликтите, проявете сдържаност и действайте в рамките на закона. Вложеният труд ще даде плод в близко бъдеще.

В личните отношения може да усетите охлаждане на чувствата, но продължавайте да бъдете тактични и търпеливи в общуването, не забравяйте, че всички трудности са временни.

От 15 април външната ви активност значително ще намалее, в действията ви може да липсва концентрация, да бъдете по-разсеяни, и да изразходвате повече енергия за решаване на личните си емоционални проблеми.

През втората половина на месеца прекомерните натоварвания и свръх напрежението могат да се отразят негативно на здравето ви, така че редувайте работата с почивка, старайте се да бъдете повече сред природата, правете дълги разходки, работете в градината, поглъщайте енергията на пролетното слънце.

Обща астро прогноза за април 2022 – двойнствен месец с ескалация на енергията

Месечен хороскоп Овен – Март 2022

От 1ви до 4ти март енергията буквално прелива от вас – можете да направите много за кратко време. Всяка работа ще ви спори и ще ви допада.

Настъпва чудесно време за реализация на креативни идеи, за поставяне на нови начала и завършване на проекти, които някога са били отложени. Пазете се от необмислени действия, избягвайте вземането на прибързани решения, за да предотвратите грешки, внимателно обмислете всяко свое действие.

Основното нещо през този месец е да не отслабвате самоконтрола си, да ограничавате агресивността и натиска, да не се опитвате да налагате своето, за да не провокирате конфликтни ситуации. Емоционалният фон е нестабилен, страстите са нажежени. Бъдете сдържани и разумни, проявете такт и дипломатичност в отношенията с любимите и околните.

От 21 март до 24 март бъдете по-внимателни зад волана, спазвайте мерките за безопасност при работа с машини по време на работа и у дома. По-добре се въздържайте от занимания с екстремни спортове. Този период не е подходящ за покупка на техника и превозни средства.

С активна физическа работа и спосрт, с дълги разходки и игри на открито можете да трансформирате излишната физическа и психическа енергия в своя полза или за другите.

Обща астро прогноза за март 2022 – Не много бурен, но интересен месец

Месечен хороскоп Овен – Февруари 2022

Месецът е благоприятен за увеличаване на популярността ви и успеха както в работата, така и в сърдечните въпроси.

От 2 до 10 февруари е много добър период за представителите на творческите професии, за новатори и изобретатели. Ще почувствате активиране, прилив на жизненост, творчески подем. Опитайте се да използвате тези енергии, за да подобрите положението на работа и в дома. Вашата изобретателност, оригинални идеи и страст ще ви помогнат да приложите на практика най-съвременните решения и творчески идеи, да разрешите конфликти, да ускорите сключването на споразумения.

От 11 февруари до 1 март проявявайте повече внимание към приятели, роднини, любими хора, като прекарвате време в тесен семеен кръг и с близките си. Съвместните разходки и забавления сред природата, посещенията на културни събития ще освежат и оживят взаимоотношенията.

Препоръчително е през месеца да участвате в благотворителни акции, да оказвате безкористна помощ на нуждаещите се – това ще ви спечели тяхната искрена благодарност, а вие ще получите удовлетворение от правенето на добри дела.

Астрологична прогноза за февруари 2022 година – Напрежението спада

Месечен хороскоп Овен – Януари 2022

От 4 до 19 януари не прекалявайте с удоволствията. Преяждането и прекомерната консумация на алкохол през тези дни повече от всякога ще се отразят пагубно на здравето ви. Приемайте лекарства с повишено внимание, има опасност от предозиране и алергични реакции. Използвайте началото на месеца, за да участвате в културни събития и духовни практики.

През този месец силните емоционални преживявания и тревоги няма да имат реална основа и често ще се оказват пресилени, но могат да доведат до изтощение на физическите ви сили. За вас са полезни разходките на чист въздух, развлекателните дейности, очистителните процедури, диетата или лечебното гладуване.

Не разчитайте на дългосрочни връзки при запознанствата си през този период. (Венера е ретроградна) Ако пътувате из страната или по света, пазете се от кражби и измами.

През последната десетдневка на месеца точката на концентрация на вашата сила ще се измести към постигане на високи резултати в работата. (Марс излиза на върха на картата) Добрите ви волеви качества ще ви помогнат да се конкурирате с колеги и опоненти. Много важно е да действате в рамките на закона. Не се противопоставяйте на шефа си, опитайте се да преговаряте, не забравяйте, че можете да го направите.

Астрологична прогноза за януари 2022 година – Как започва годината?