Това е месечната прогноза за месец март 2023-та година за всички зодиакални знаци. Тя проследява движението на Слънцето, Меркурий, Венера и Марс в знаците през месеца. Построени са 12 карти с асцендент всеки от 12-те зодиакални знака и са интерпретирани месечните транзити на планетите през домовете на всяка карта.

Използвайте месечните хороскопи според знака на своя Асцендент или Изгряващ знак.

Своя Асцендент можете да изчислите чрез нашия инструмент за натална карта. В случай, че не знаете своето точно време на раждане, използвайте хороскопа според слънчевия си знак (Зодията).

ПОРЪЧАЙ СВОЯ НАЙ-ПЪЛЕН ХОРОСКОП ЗА 2023-ТА

Месечен Хороскоп Овен

Слънцето този месец: централен фокус, съзнание. При Слънце в Риби до 20 март е време да се вслушате в интуицията си, да си починете от напрегнатия ритъм на живота си и да обмислите какво сте научили през изминалата година. Може да се оттеглите и да отделите повече време за себе си. Вашите нива на физическа енергия не са високи и вашето тяло може да сигнализира да си вземете почивка. Не е идеалното време за нови лични проекти, по-добре е да завършите започнатите.

Слънцето в Овен след 20 март извежда на преден план темите за вашата идентичност, външен вид, поведение и себеизразяване. Сега сте в позиция да утвърдите личното си влияние. Готови сте да загърбите миналото и да започнете нов личен цикъл.

Венера този месец: Любов, романтика, социален живот, комфорт, удоволствия. С Венера в Овен до 16 март: е добър момент да привлечете когото и каквото искате в живота си. Привличате желаното непряко, а чрез чар и игривост. Искате да правите добро впечатление и да поддържате разбирателство. Обръщате повече внимание на красотата и стила си.

След 16 март с Венера в Телец финансовата сигурност и удоволствието от хубавите неща в живота стават по-важни за вас, въпреки че цените и простите удоволствия. Това е стабилна позиция за любовни въпроси и близки отношения.

Меркурий този месец: Комуникации, учене, връзки, пътувания. С Меркурий в Риби от 2 до 18 март умът ви е съсредоточен върху лични въпроси и проблеми от миналото. Това е добро време за размишление и медитация, за изследване на миналото с цел подобряване на бъдещето, но не хабите енергията си за угризения. Творческите начинания могат да процъфтяват.

След 19 март с Меркурий в Овен желаете да говорите по въпроси, които преди само сте обмисляли, себеизразяването идва по-лесно. Време е да бъдете директни и да обявите своите нужди и интереси. Особено ползотворно време за всяко начинание, което изисква работа с думи, идеи, факти и цифри.

Марс този месец: енергия, стремеж, смелост. До 25-ти с Марс в Близнаци сте заети с изпълнение на ежедневни задачи и влагате енергията си в интелектуални проекти. Сега общувате по-открито, внимавайте да не ставате безчувствени или груби.

След 25-ти с Марс в Рак ще имате повече енергия за дейности в дома. Ще работите усилено за сигурността си, а може да се наложи да поемете отговорност за семейството си. Стари ядове или емоционални проблеми от миналото изплуват отново.

> Актуален Хороскоп Овен

Месечен Хороскоп Телец

Март носи страхотни възможности да създадете връзки и да се забавлявате, скъпи Телци. В същото време много хубави неща се случват скрито от погледа и се радвате на невидима подкрепа, защото вашата планета Венера ще бъде в Овен до 16-ти март.

В много отношения чувствате, че се движите напред. При Слънце в Риби до 20-ти за вас акцентът е върху социалния сектор, приятелствата и приемане на нуждата ви от другите. Връзки и груповите проекти могат да ви мотивират и да ви запалят. Здравословната конкуренция подхранва желанието ви да давате най-доброто от себе си. Идеите, възникнали чрез близките ви взаимоотношения, са печеливши. Важен разговор ще ви отвари врати.

В същото време Сатурн влиза в Риби на 7-ми, за да внесе ред и дисциплината в отношенията ви с колективи, да структурира желанията ви за бъдещето. Този транзит на Сатурн ще продължи до 2026 г. – използвайте го да анализирате социалния си живот и да материализирате плановете си за щастие. Имате всички шансове да превърнете мечтите си в реалност, ако не се откажете от тях. Ще оцените приятелствата и начинанията си по-ясно, макар и понякога доста строго. Въпреки, че е възможен сблъсък на мечтите с реалността, като цяло това е стабилизиращ цикъл.

Предстои фина промяна в енергията от 19-20 напред, когато Меркурий в Овен и Слънце в Овен навлизат във вашия 12-ти дом на тайните. Това е естествен ежегоден период на оттегляне, за да можете да възстановите силата и жизнеността си преди рождения си ден. Ще искате повече време за себе си, но също така сте в отлична позиция да блеснете пред оолните с Венера в Телец след16-ти март

Периодът на Меркурий в Риби до 19-ти дава възможност да изградите по-дълбока връзка с интуицията си и сам със себе си. Прошката и емпатията ще ви помагат да продължите напред след като сте постигнали по-добро разбиране на стар проблем.

След Новолунието в Овен на 20-ти обстоятелствата изискват ново начало в начина, по който прекарвате почивката си. Възможни са събития, които да ви откажат от ограничаващи тайни или да осъзнаете как да получите повече свобода. Това е период на душевни търсения, необходими за емоционалното ви спокойствие през следващата година. С Меркурий в Овен възникват чудесни идеи относно въпроси от миналото и как да се поучите от тях.

Марс беше в Близнаци повече от седем месеца, което отговаря на вашия сектор на ресурси и финанси. На 25-ти март Марс в Рак влиза във вашата комуникационна зона, където ще остане до 20 май. Това ще повиши енергията ви за учене и активността ви в ежедневието. Но ще отслабне желанието за усърдна работа, за печелене на пари и работа по практични въпроси.

Последната седмица на март носи по-голямо желание за отдих и обновяване, но също така се радвате на активен ум и интелектуални интереси. Това може да бъде натоварен и напрегнат период, ако прибързвате с нещата. Впрегнете ентусиазма и смелостта си при този транзит, като овладеете нетърпението на Марс и планирате действията си добре.

> Актуален Хороскоп Телец

Месечен Хороскоп Близнаци

Силен фокус върху бизнес усилията през този месец, скъпи Близнаци, но също така и повече внимание към вашия личен и социален живот. Март е важен месец за вашите цели и амбиции, както и за необходимостта ви да споделяте и градите връзки. Вашата уникална гледна точка привлича позитивизъм. При Меркурий в Риби и Слънце в Риби до 20-ти, да изцелите себе си на множество нива – физическо, емоционално и духовно – придобива голямо значение.

Събитията стимулират амбициите ви и ви подтикват да дадете най-доброто от себе си. Месецът е натоварен с ангажиментите – както по отношение на отговорности, така и за забавления. Възникнат романтични възможности при случайни контакти. Искате да блеснете лично пред любимите си хора и професионално пред всички – и двата ви стремежа са силни! Може да работите в екип и едновременно с това да правите собствените си неща – по някакъв начин това при вас работи.

Преминаването на Сатурн през върха на вашата карта е значимо събитие. Той ще остане там до 2026г. и ще акцентира върху кариерата и обществения ви живот. Това е период на усилена работа, ще се чувствате стимулирани да се докажете и да постигнете нещо значимо. Това е период на нови отговорности, но и награда за минал труд.

Дългосрочните ползи могат да дойдат от упорит труд, сериозни усилия, уважение и смирение. Но не се пресилвайте. Разберете какво сте способни да правите и прегърнете реалността, нереалистичните цели ще забавят напредъка ви. Давайте всичко от себе си и не позволявайте на неравностите по пътя и разочарованията да ви възпират. А преди да навлезете в този усилен период, вземете максималното от почивката – погрижете се за тялото и ума си, като опростите нещата и се избавите от излишното.

С Венера в Овен до 16-ти, хората ценят вашето приятелство, компания и принос за екипа. Може да достигнете ново ниво на разбиране на приятелските си връзк или да откриете начини да ги обновявите. Вашият подход към взаимоотношенията е свеж, а щедростта на духа и липсата на страх да бъдете уязвими са привлекателни. Това е силен период за изследване на нуждите ви от колектив.

Венера в Телец след 16-ти преминава във вашия личен сектор – докато се движите напред в много отношения, ще имате нужда от повече време, за да осмислите чувствата си и да разберете себе си.

От друга страна, Меркурий в Овен и Слънце в Овен след на 19-20-ти транзитират през вашия сектор на екипна работа, каузи и приятелства, като поддържат връзките ви и подкрепят реализацията на мечтите ви. Ако сте пренебрегвали нуждата си от разтоварващи срещи и дейности, сега е време да наваксате. Може да развиете интерес към нещо напълно ново, особено ако се чувствате полезни и свързани с други хора.

Новолунието на 20-ти разкрива възможности за нови приятелства, свързване с каузи, социален живот и планове за бъдещето. Използвайте тази енергия, за да започнете на чисто в отношенията си с приятели и екипи.

След много дълъг престой на Марс в Близнаци (над седем месеца), той напуска вашия знак на 25-ти. Силата на планетата подпомагаше вашата активна и независима дейност, но сега натискът за действие върху вас намалява. С известно смирение, при Марс в Рак вашето внимание се преориентира към стабилност и постоянство. Това е отлично време за работа с вродените ви таланти. Вълнуват ви материални теми, желаете да спечелите повече пари, да се заемете с амбициозен проект. Внимавайте с импулсивните покупки.

> Актуален Хороскоп Близнаци

Месечен Хороскоп Рак

Разбирате себе си по-ясно през март, скъпи Раци, затова подобрявате своите решения и избори. Фокусът ви е върху по-голямата картина и искате да обхванете всичко. Намирате удовлетворение в повече учене, споделяне и изследване.

В същото време интензивно работи сферата на вашата кариера и репутация, с подкрепата на Венера в Овен. Това е месец, в който трябва да се изявявате с повече увереност, а Новолунието в Овен на 20-ти не само ще даде тласък в тази посока, но и шанс за ново начало. Вашето засилено чувство за отговорност стимулира личностния ви растеж. Бъдете по-уверени в посоката си и по-щастливи от избрания път. Освобождавате се от проблемите, които са ви тежали. Правенето на планове и поставянето на цели е вълнуващо.

С Меркурий в Риби и Слънце в Риби първата половина на март подкрепя ученето, културните мероприятия, пътуванията. Вашето мислене по-често се обръща към непознати места и идеи, защото жадувате за разширяване на хоризонта си. Ако следвате амбициите си и се заемете с обучение, ви очакват добри резултати. Вие сте в перфектна форма за покоряване на нови хоризонти и постигане на житейски цели.

Венера в Телец след 16-ти е в хармония с вашия знак, осигурявайки подкрепата на съмишленици. Приятелствата ви се увеличават, хората се радват на вашата компания, дружелюбни хора влизат в живота ви и познанствата носят положителни преживявания. Вие сте по-отзивчиви, а другите се радват на вашата компания, мнение и принос.

Меркурий и Слънце в Овен се придвижват до върха на вашата карта на 19-20-ти, а на 20-ти настъпва Новолуние – всичко това подклажда вашите амбиции, а другите ви забелязват заради вашите постижения. Може внезапно да решите да се освободите от нещо, за да започнете на чисто – в кариерата, работен проект или житейска цел. Появяват се нови професионални възможности, имате усещане за обновяване и оживление.

С Меркурий в Овен се адаптирате по начини, които са от полза за вашата репутация и дългосрочни цели. Това е интелигентно и практично време. Възможна е промяна в статута ви или позициите в кариерата.

През последните седем месеца под влияние на Марс в Близнаци сте работили доста време зад кулисите и дори когато сте се изявявали публично, сте действали пестеливо и обрано. Но на 25-ти с напористия Марс в Рак тези неща се променят! Решенията идват бързо по време на този цикъл, който продължава до 20 май. Проявявате своята по-уверена и настоятелна страна, хората няма как да не ви забележат. И Слънцето в самия връх на вашата карта ви избутва в светлината на прожекторите. Ще се представите добре, ако слушате инстинктите си, а не просто реагирате на живота. С Марс във вашия знак преживявате своеобразно пробуждане, предпочитайки да правите нещата сами, да бъдете първи и да поемете лидерството.

Сатурн в Риби е в хармония с вашия знак и ще транзитира 2-3 години през вашия девети дом. Това внася по-стабилна, предвидима и практична тема в живота ви, ще се движите с по-стабилно темпо. Изграждайте проектите си бавно и внимателно, отделяйте време за учене и придобиване на практически умен, за освежаване на знанията ви. Със Сатурн тук сте изправени пред предизвикателството да гледате на живота и бъдещето си по-реалистично и практично. Възможни са успешни публикации, преподавателска работа, постижения в издателската дейност или образованието. Нужна ви е концентрация и специализиране в избраната област.

> Актуален Хороскоп Рак

Месечен Хороскоп Лъв

Март е отличен месец за работа с вътрешната ви сила, скъпи Лъвове, и за изграждане на вашия дух и оптимизъм. Месецът съдържа силна енергия за привличане на доброто към вас, на хора, които улесняват живота ви.

С Венера в Овен до 16-ти вашата привлекателност е лесна и естествена. При Меркурий в Риби и  Слънце в Риби до 20-ти много неща се случват под повърхността – отделяйте повече време и енергия на страстни проекти, учене и културни мероприятия.

След 20-ти Слънцето влиза в Овен, а вие приемате обновяващи идеи и гледни точки и е възможно чувствително увеличение на ангажираността ви с другите. Радвате се на повече позитивизъм в мислите и разговорите. С напредването на месеца, отхвърляте остарелите правила и рутината и приемате нови начини за решаване на проблемите.

Чувствате се вдъхновени да търсите нови интереси и преживявания. Дейностите извън работа/ училище могат да играят по-голяма роля сега, тъй като сте готови и искате да излезете от зоната си на комфорт. Общувате по-открито и се свързвате с другите уверено, а разкриването на чувствата ви носи излекуване и разрешаване на проблеми.

Около Пълнолунието на 7-ми очаквайте положителни новини, свързани с вашите финанси и неизползвани ресурси. Месецът е силен за работа над себе си и позитивни промени в начина на живот за постигане на баланс между вътрешния свят и външните ангажименти.

Венера в Телец след 16-ти преминава през върха на вашата карта и подпомага вашата кариера, поставянето на цели и репутация. Професионалните ви позиции се подобряват, възможно е получаване на признание или увеличаване на популярността. Чудесен период за добавяне на малко удоволствие при преследването на практическите ви цели.

Но има и други промени в работата. Меркурий в Овен и Слънце в Овен навлизат във вашия духовен сектор съответно на 19-ти и 20-ти. Новолунието там ви носи нови подходи към пътуванията, обучението, духовното развитие и мирогледа. Тези влияния разширява интересите ви отвъд обичайната рутина. Новаторски идеи и различни гледни точки могат да ви отведат в непознати досега посоки, а настроението ви е леко, общителни сте и по-енергични.

Марс в Близнаци е прекарал повече от седем месеца във вашия социален сектор и на 25-ти се премества в сферата на скритата и тайна дейност. Марс в Рак ще работи във фонов режим до 20 май. Това е време на специално внимание към вашия личен живот и вътрешен свят. Може да работите много, но това не е толквоа видимо, а и нне сте готови за значим ход в бизнеса.

Бъдете търпеливи, това е необходим процес на подготовка и естествено развитие. Използвайте това време, за да оцените и разберете страстите и желанията си, да се свържите с по-дълбоките си чувства. Поставете си за цел да си почивате чрез активна дейност и спорт и да разпускате от работа.

Друга важна промяна е влизането на Сатурн в Риби на 7-ми. След повече от две години във вашия партньорски дом, той вече не се противопоставя на вашия знак. Може да изпитате чувство на облекчение и прекратяване на съпротивлението, да добиете оптимизъм. Разбира се, Сатурн няма да изчезне от вашата карта, но ще насочи силата си към укрепване на финансови въпроси и стабилизиране в интимната сфера.

Краят на месеца е добро време да проучите идеи и теми, да обновите възгледите си. В същото време не забравяйте да отделите повече време за себе си, за да се подготвите за престоящите активности.

> Актуален Хороскоп Лъв

Месечен Хороскоп Дева

При Слънце в Риби до 20 март обръщате повече внимание на вашите партньори. Това е време на себепознание през огледалото на близките взаимоотношения. Ще сте в най-добра форма ако работите над близките си връзки, ако се посветите на специален човек и правите компромиси, за да постигнете баланс в живота си.

Това е подходящ период да се поставите на мястото на другия, за да го разберете. Може да срещнете силен и напорист партньор или някой, който се нуждае от повече внимание. Фокусът е върху помирението, формирането или укрепването на връзките, дипломацията, консултациите, индивидуални взаимодействия и преговори. Период на засилена конкурентност между вас и околните, но може да се почувствате леко изтощени физически.

След 20 март Слънцето в Овен зарежда с енергията си вашия сектор на дълбока промяна, сексуалност, регенерация, пари и ресурси на другите. Повдига и темата за зависимостите и задълженията, така че не е от най-лесните месеци за вас. Направите крачка назад като се съсредоточите върху интимна връзка или просто се оттегляте малко от забързания ритъм на живот. Това е отлично време да разработите бюджет или финансов план на дейността си, както и да се отървете от лошите навици, които подкопават усещането ви за лична сила и самоконтрол.

Интимните въпроси са особено важни, необходима е проверка колко добре се справяте с живота си. Това е времето от годината, когато най-много желаете промяна на дълбоко ниво. Разчистете „боклуците“ от съзнанието си, оставете се на желанието да изследвате тайните на живота, работете над своите умения за самоконтрол.

Способни сте по-задълбочено да разбирате нещата от живота. Този интроспективен цикъл разкрива личните ви силни страни и таланти, показват по-добре общата картина на събитията през годината. На практическо ниво се заемете с общите/ семейни/ партньорски финанси и споделени ресурси

Венера този месец: Любов, Романтика, Социален живот, Комфорт, Удоволствия. Венера е в Овен до 16 март и попада във вашия осми дом. Привлечат ви по-дълбоките страни на взаимоотношенията, мистериите ви очароват. Чувствате се подкрепени от партньорите финансово или емоционално. Търсите мотивите на другите за това, което правят и казват. Период на откриване на вашите собствени скрити таланти, както и очарователните страни за партньора.

С Венера в Телец след 16 март проявявате вкус към екзотичното в много области от живота си: към кого сте привлечени, какво си купувате, какви видове изкуство или забавление избирате. Познатото просто не ви удовлетворява, удоволствието идва от всичко, което разширява вашите хоризонти, както физически, така и духовни. Чужденците и далечните дестинации особено Ви харесват и ви се струват изключителни и богати.

Сега изглеждате по-привлекателни и очарователни за околните и вашата популярност се увеличава. Подходящ период за ПР акции и промоции на дейността ви. Печелите почитатели с цялостния си начин на представяне, а не само с думите. Ако се влюбите сега, ще бъде в някой с различен произход или образователно ниво от вашия, в някой, когото сте срещнали по време на пътуване или преди не сте забелязвали.

Меркурий този месец: комуникации, учене, връзки, пътувания. Меркурий е в Риби от 2 до 18 март и преминава през вашия партньорски дом и слага акцент върху комуникацията с партньори и най-добри приятели. Ще можете претегляте плюсовете и минусите на всеки проблем, като вземате предвид нуждите на другите, както и вашите собствени. Вашите мисли стават по-ясни чрез диалог с другите, но е възможна известна нерешителност, ако имате противоположни гледни точки

Ще надделява желанието да си сътрудничите и да помагате на другите. Прекарвайте повече време с хора, с които сте на еднакво ниво или споделяте общо минало. Добър период за връзки с обществеността, консултиране, преговори или арбитраж на съдебни спорове. Използвайте силата на думите, за да помагате за постигане на мир, защото сте по-дипломатини от обикновено

Меркурий в Овен след 19-ти март преминава през вашия осми дом. Това е отличен период, в който да направите финансово планиране и изготвяне на стратегии, за анализаторска работа и дълбоки изследвания.

Сега сте по-интуитивни от обикновено, улавяте скрити знаци от хората около вас и четете между редовете. Затова по-лесно ще подходите към чувствителни, интимни и лични въпроси, ще можете да приложите рационалност и логика. Това е точното време за започване на разговори по теми, които обикновено предизвикват напрежение – например, за споделянето на финанси или за интимната сфера

Марс този месец: физическа енергия, стремежи, воля. Марс е в Близнаци до 25-ти и зарежда с енергия върха на картата ви. Това носи ентусиазъм и стремеж към победи в кариерата ви, прави ви доста конкурентни, но предпочитате да постигате всичко сами. Това положение носи и доза арогантност и може да се разглежда от другите като обидно, имайте го предвид

Всъщност, Марс беше в тази позиция цели седем месеца. Вероятно сте използвали времето за преследване на вашите цели, за стартиране на професионални планове или за отстояване на желанията ви в живота, Марс тук дава мотивация за успех, която може да бъде капитализирана.

С Марс в Рак от 25-ти март груповите дейности и съвместните усилия стават вашия начин за постигане на целите. Ще имате всякакви идеи какво искате да направите и ще търсите подкрепата на съмишленици. Не позволявате на егото си да доминира над другите. Сега предпочитате да ръководите група, отколкото да я следвате, но го правете без да мачкате останалите и да се самоизтъквате.

Най-добрият начин да постигнете целите си е да работите в екип или в мрежа. Имате повече енергия от обикновено за организиране на проекти. Вашият хуманитарен импулс е стимулиран, искате да бъдете полезни, но често чувствате, че графикът ви е претоварен от проблемите на другите.

> Актуален Хороскоп Дева

 

Месечните хороскопи са общи за всички представители на даден Асцендент / Зодия. За пълна и точна лична прогноза спрямо вашите данни на раждане – час, дата, място – поръчайте своя Годишен хороскоп прогноза “Накъде отивам?”. Той ще съдържа точните периоди на всяко влияние към личната ви натална карта, както и значението на Транзиите, Затъмненията и прогноза по Прогресии на рождения ви хороскоп.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП

 

Месечен Хороскоп Везни

Слънцето този месец: житейски фокус, съзнание. Слънцето в Риби до 20 март продължава да осветява вашия шести дом. Това е натоварен период, в който се занимавате с различни детайли от ежедневието си – работа, проекти, организация на дома и офиса, ежедневни задачи и здравословни въпроси. По-креативни сте от обикновено, но и поемете отговорност за своя режим на живот. Желаете да усъвършенствате уменията си или методите на работа. Фокусирайте се върху детайлите, които съставляват цялото, за да подобрите ефективността си. Вероятно ще бъдете по-критични от обикновено, но е необходимо да разберете какво работи за вас и какво не. Възможни са увеличени грижи и дейности за домашни любимци.

Слънцето в Овен след 20 март ще премине през вашия партньорски дом. По това време на годината имате по-голяма нужда от обикновено да бъдете във връзка, защото партноьрът ви действа като огледало за вашето собствено себеоткриване и ви помага да разберете по-добре себе си. Сега е моментът да реализирате собствения си потенциал чрез значим друг човек. Работете върху баланса между личните ви интереси и цели в социалния си живот и тези на партньора ви. Акцентът трябва да бъде върху „ние“, а не върху „аз“.

Като цяло, нуждаете се от енергията, компанията и подкрепата на околните. Те също ще търсят вашата подкрепа. Включвайте другите в дейностите си вместо да го карате соло. Но и не се подчинявайте твърде много на чуждата воля. Увеличава се взаимодействието ви в личен план, но се изискват дипломатически умения. Вашата популярност също нараства , подсилена от способността ви да си сътрудничите. Особено силно време за хора, които работят като консултанти или с клиенти.

Венера този месец: Любов, романтика, социален живот, комфорт, удоволствия. Венера е в Овен до 16 март и преминава през вашия партньорски дом. Смислените и хармонични взаимоотношения – както социални, така и романтични – са водещи за вас по време на този цикъл, докосвайки ума, тялото и душата ви. Финансовият или социален успех може да дойде чрез вашия партньор – обърнете му специално внимание. Ласкателството ще работи във ваша полза

Дайте на партньор си точно това, което вие бихте искали да получите. Изглаждането на личните ви отношения ще ви прави щастливи. Ще имате по-голяма нужда от обикновено от взаимодействие с интимен партньор. Ако сте необвързани, сега ще бъдете по-склонни да се обвържете. Показвате по-голяма адаптивност, когато става въпрос за вашите чувства.

Венера в Телец след 16 март ще действа благотворно на вашия осми дом. Това означава финансов напредък за вас или за партньора ви. Установената сега дълбока и интимна връзка може да ви действа живително или дори лечебно. Изгладете различията си с близките относно контрола между вас, интимните въпроси, общите финанси и други чувствителни теми. Сексуалните отношения стават по-интензивни. Вие или вашият партньор може да поискате задълбочаване на връзката ви.

Меркурий този месец: Комуникации, учене, връзки, пътувания. Меркурий в Риби от 2 до 18 март преминава през вашия шести дом. Това е отличен период за подреждане на детайлите в ежедневието ви – изпълнявате списъци със задачи, плащате сметки и подреждате бъркотията, влизате в детайлите по време на работа. Въпросите за здравето също ви занимават – насрочвате си на прегледи, проучвате как да подобрите състоянието си.

Сега вашият подход към работата е приятен и последователен, освен ако не се тревожите излишно и не разпилявате енергията си. Повишава се интереса ви към подобряване на уменията ви, на квалификацията и резултите. Ще имате и повече контакти и комуникация с колегите.

Меркурий тук засилва вашия интерес към организирането на работната ви среда. Поставете си цел да се справите с малките неща и ще постигнете ефективност и компетентност. Интелектуалните задачи преобладават, но има и опасност от напразно говорене без последващо действие.

Меркурий в Овен след 19 март ще преминава през вашия партньорски дом. Способни сте да претегляте плюсовете и минусите на всеки въпрос, като вземете предвид нуждите на другите, както и вашите собствени. Сега е възможна известна нерешителност, защото по принцип сте склонни към противоположни гледни точки. Имате силно желание да си сътрудничите и да общувате с другите. Прекарвайте времето си в близки срещи или с хора, с които споделяте общо минало.

Сега вашите мисли стават по-ясни чрез диалог. Подходящо е да се занимавате с връзки с обществеността, консултиране, преговори или арбитраж. По-дипломатични сте от обикновено – използвайте силата на думите, за да съветвате другите или да сключите примирие с хората, с които сте скарани.

Марс този месец: физическа енергия, воля, стремежи, смелост. Марс в Близнаци до 25-ти продължава да енергизира вашия девети дом – вече седми месец. Чувствате се силни и смели в своите убеждения и другите естествено следват лидерството ви. Сега активно търсите нови преживявания, имате силно желание за нови приключения, за придобоване на нови знания и опит. Околните ви намират за вдъхновители и са привлечени от вашата увереност и смелост.

Марс в Рак след 25-ти ще премине през върха на картата ви. Този транзит стимулира вашата амбиция да бъдете признати за своите постижения – професионални или лични. Имате желание другите да ви забележат. Това е добър период да станете по-самостоятелни в работата или да започнете свой бизнес. Но са възможни и конфликти с властта и началниците. Вложете повече енергия в автореклама или кариерни дейности.

> Aktualen Хороскоп Везни

Месечен Хороскоп Скорпион

Слънцето този месец: централен фокус, съзнание. При Слънце в Риби до 20 март за вас е време за търсене на удоволствия и отдаване на творчески дейности. Това е игрив или любовен цикъл, когато сте вдъхновени емоционално и готови да изразявате себе си. Добър период за отдих, романтика, общуване с деца, занимания с изкуство.

След 20 март със Слънце в Овен Вашето самочувствие е свързано с постиженията в работата. Стремите се към съвършенство и ефективност. Сортирате преживяванията от последните няколко месеца, отделяйки ценното от безполезното. Добър период да развиете професионалните си уменията и да подобрите организираността си. Вашето физическо здраве, както и връзката между тялото и ума ви, са на фокус.

Венера този месец: Любов, романтика, социален живот, комфорт, удоволствие: До 16 март с Венера в Овен за вас е време активно да внасяте такт, дипломатичност и хармония в работната си среда. Може да срещнете нови приятели в службата или при здравословни процедури. Но фокусът ви е повече върху общуването и удоволствието, отколкото в свършването на задачите. Подобрете здравето си чрез приятни дейности като масаж и уелнес процедури.

След 16 март с Венера в Телец отделете повече внимание за партньора си. Индивидуалното общуване ще ви привлича повече от груповите дейности. Изглаждането на близките ви отношения ви прави щастливи, проявявате гъвкавост и сте готови за компромис. При конфликти търсите преговори и мир. Ако не сте обвързани, сега ще бъдете по-склонни да се ангажирате с лична връзка.

Меркурий този месец: Комуникации, учене, връзки, пътувания. Между 2 до 18 март Меркурий е в Риби, което ви дава мощна връзка с вашето творческо мислене. Гордеете се с идеите си и умеете добре да ги изразявате. Идеите ви са по-креативни от обикновено, насочени са към удоволствие или романтика Особено се наслаждавате на играта и в любовта имате по-силна нужда от интелектуална стимулация. Вашите романтични партньори ще оценят повишената ви спонтанност и фантазия.

След 19 март с Меркурий в Овен за вас настъпва отличен период за реорганизация на ежедневието ви. Правете си списъци със задачи и следете работата в детайли. Интересуват ви начини да подобрите здравето си. Искате да придобиете нови работни умения или да подобрите резултатите си, да повишите нивата на ефективност и компетентност. Месец на по-интензивна комуникация с колегите.

Марс този месец: енергия, стремеж, смелост. До 25-ти март Марс е в Близнаци, затова поработете над последните събития в живота си и довършете стратегията си за бъдещето. Напоследък бяхте повече наблюдатели, отколкото активни участници, но настъпва време да предприемете реални действия. Споделените финанси са тема, по която трябва да поемете своята отговорност.

След 25-ти с Марс в Рак ще изпитате глад за приключения, но и известно безпокойство за целите си. Ще се стремите активно да разширите дейността си, да вложите енергия в обучение, пътуване или разширяване на хоризонтите ви. Пазете се от прекомерна самоувереност или бързо избухване поради различия в гледните точки.

> Актуален Хороскоп Скорпион

Месечен Хороскоп Стрелец

Слънцето този месец: централен фокус, съзнание. Слънце в Риби до 20 март преминава през дъното на картата ви. Това е период на презареждане, на контакт с най-съкровените ви чувства и свързване с корените ви. Прекарвайте повече време у дома – сега семейството е силен източник на гордост, а светските въпроси не са толкова важни. Използвайте този уютен цикъл, за да подобрите семейните си отношения и домашната среда. Изследвайте вътрешните си нужди, за да можете да се грижите за себе си и за другите. Подгответе се за следващите периоди на растеж и активност.

След 20 март със Слънце в Овен ще преминава вашия пети дом. Време е да излезете от черупката си, готови да изразявате себе си. Това е много приятен период, когато сте вдъхновени емоционално и творчески, действате по-спонтанно и сте по-склонни да поемате рискове. Радвате се на своите творения, любовни връзки, деца и хобита. Удоволствието и забавлението играят важна роля в себеизразяването ви, затова покажете най-добрите си страни!

През този период от годината искате другите да ви обръщат повече внимание и сте по-чувствителни, ако не ви ценят. Повече от всякога се фокусирате върху забавлението, наслаждавате се на романтиката и творчеството. Отделяте време за хобита, свободни занимания, игри с децата.

Ще намирате радост когато оставите вашето “вътрешно дете” да се забавлява. Флиртувате повече от обикновено и сте склонни към рискове не само в игрите, но и в самия живот. Като цяло се чувствате добре и носите радост край себе си.

Венера този месец: Любов, романтика, социален живот, комфорт, удоволствие. До 16 март с Венера в Овен продължава да преминава през вашия пети дом. Вашата популярност е във възход, другите ви намират за особено привлекателни и приятелски настроени. Имате повишено желание да се обличате с вкус. Вашите привлекателност и любов могат да отворят вратата към нови романтични връзки. В подхода си не е нужно да бъдете инициативни, просто позволете да бъдете преследвани.

Чувствате се романтично вдъхновени и изразявате любовните си чувства доста открито. Търсите творческа изява от всякакъв вид и се наслаждавате на артистични, музикални или културни събития. Сега вие инстинктивно знаете как да се поставите в най-добрата си светлина, за да направите впечатление. Всяка любовна афера, започнала сега, ще ви носи добро настроение, забавление и немалко емоционални драми!

След 16 март Венера в Телец влиза във вашия шести дом. Създаването на щастлива и хармонична работна среда, приятелски отношения с колеги, устройване на работното ви място са възможния ви фокус сега. Романтичните и социални активности се въртят около работата ви, харесвани и уважавани сте. Но е възможно и известно отпускане, ако прекалите с удоволствията в службата или с ходенето по сбирки. Венера подобрява екипния дух, по-тактични и отзивчиви сте с колегите си, дори е възможно да се влюбите в колега! Вашите таланти и умения ще бъдат оценени, но най-успешно ще изпълните задачите си, ако си сътрудничите и работите с група.

Меркурий този месец: Комуникации, учение, връзки, пътувания. Между 2 до 18 март Меркурий е в Риби и се движи през вашия четвърти дом. Това ви носи увеличени способности за концентрация, но може да се нуждаете от усамотение, за да работите. Паметта ви работи добре, а мислите ви често се насочват към лични и семейни въпроси, подхождате рационално. Харесват ви разговори за миналото. Чудесно време да проведете важни разговори с близките си. Този транзит понякога показва натоварен период в домашната сцена – може да работите вкъщи или повече хора да се отбиват в дома ви.

След 19 март Меркурий в Овен транзитира през вашия пети дом и бележи интелектуален стимул за вашето творческо себеизразяване. Радвате се на оригинални идеи и много добре ги изразявате. Вашето мислене е по-креативно от обикновено. Забавлявате другите с думите си, а чувството ви за хумор е заразително. Възползвайте се от повишената си спонтанност и креативност.

Мислите ви са заети с проблемите на децата ви, но не забравяте за удоволствията или романтиката. Може да се заинтересувате от смели бизнес начинания. Привличат ви игри, които включват интелектуално предизвикателство, търсите по-силна умствена стимулация. Избирате по-интелектуални типове за свои приятели и романтични партньори.

Марс този месец: физическата ви енергия, воля и стремежи, смелост. До 25-ти март Марс е в Близнаци и продължава да се движи през вашия партньорски дом и да подсилва вашата конкурентоспособност.

Възможни са раздори в близките ви взаимоотношения. Вероятно е да изплуват подмолни проблеми и да се наложи да бъдат решени открито. Важен за вас човек сега ви отвръща с гняв и твърдост. Всъщност, ако провокирате агресия в другите, това показва наличиен на нерешени проблеми в самите вас, за които трябва да се погрижите. Може би несъзнателно търсите форма на конфликт, за да се справите с тях?

След 25-ти Марс в Рак Марс преминава през вашия осми дом и стимулира сексуалността и интимната ви сфера. Нещо може да ви смути или да ви трогне дълбоко. Подхождате по-стратегически в действията си, защото разбирате тънкостите на човешкото взаимодействие.

Негативният израз на тази енергия се свързва с конфликти относно съвместна собственост, пари, на база ценности или притежания. Транзитът може да доведе до криза в отношенията или до някакъв край. Вашият най-добър начин на действие е да приемете, че имате нужда от другите и да разчитате на подкрепата им.

> Актуален Хороскоп Стрелец

Месечен Хороскоп Козирог

Слънцето този месец: Централен житейски фокус, съзнание. Слънцето в Риби до 20 март преминава през вашия трети дом – това е времето от годината, в което стезаети като пчеличка – с комуникации, кратки пътувания, изпълнение на поръчки. Може да имате пръст в много неща – любопитството ви е събудено от най-разнообразни теми. Използван добре, това може да е период, в който да намерите решения на редица проблеми. Радват ви интелектуални постижения и/или способността ви да общувате и създавате връзки.

След 20 март със Слънце в Овен, фокусът ви се премества върху вашето семейство и дом. Близките ви, имуществото ви, корените и наследството се превръщат в източник на радост и гордост. Вероятно ще работите за подобряване на сигурността си и/ или над вътрешните си преживявания. Време е да пуснете корени и да откриете своята принадлежност. Може да поемете лидерската позиция в семейната си среда. Това е време да се съберете в себе си – да напълните своя кладенец, така да се каже.

Но са възможни и конфронтации с членовете на семейството. Най-добрият начин да се справите с тази енергия е да укрепите връзката си с близките и дома си. Направете каквото е по силите ви, за да изградите доверие в семейния си живот и здрава основа в себе си. Така – независимо какво ще срещнете във външния свят през следващите месеци – ще имате сигурно място, където да се върнете. Освен домашните дела, фокусът може да бъде върху култивирането и подхранването на вашите вътрешни основи, които поддържат вас и вашия растеж.

Венера този месец: Любов, романтика, социален живот, комфорт, удоволствие. До 16 март Венера в Овен продължава транзита си през вашия четвърти дом. Домашните отношения и семейната среда се очертават като хармонични и спокойни. Може да имате желание да обзаведете дома си или да го декорирате с качествени и луксозни предмети. Вътрешното ви усещане за спокойствие и сигурност доминира, а желанието ви за баланс ви мотивира. Емоциите ви са силни, но не ги показвате открито пред всички, а предпочитате спокойни, тихи моменти с любимите хора.

След 16 март Венера в Телец ще затопли вашия пети дом. Това е период на артистична изява за богинята на любовта! Вашият чар се включва съвсем естествено, без дори да си мръднете пръста. Особено ви привлечат културните форми на почивка. Сега се чувствате по-игриви, а любовните въпроси са примесени с нотка драма, което всъщност ви харесва. Взаимоотношенията с вашите деца са любящи и пълни с признание.

Способностите ви да привличате рязко нарастват, но подходът ви към любовта е да позволите да бъдете преследвани и ухажвани. Творческото себеизразяване от всякакъв вид е подсилено. Инстинктивно знаете как да се представите в най-добрата си светлина, за да направите добро впечатление на другите. Всяка любовна афера, започнала сега, ще се характеризира с добро настроение, жажда за забавление и немалко количество драма!

Меркурий този месец: Комуникации, учение, връзки, пътувания. Между 2 до 18 март Меркурий е в Риби и се чувства на място във вашия трети дом на комуникациите. Тук той подпомага естественото любопитство, улеснява боравенето с думите и способностите успешно да изпълнявате няколко задачи. Вероятно сега ще прекарвате повече време на телефона, в писане на имейли, в пътувания, онлайн чат, изпълняване на поръчки, общуване с братя и сестри, посещения на приятели и роднини и работа с документи. Повишена е склонността към суетене за най-незначителни въпроси.

Негативите се свързват с „информационно претоварване“. Проблемите може да са свързани със съседи, квартални проблеми, родственици и познати. Вашите интереси сега са най-разнообразни и доста разнопосочни. Периодът е идеален за събиране на информация от обкръжението ви и хората в него, тъй като умът ви работи неутрално. По-често сте разсеяни, особено когато обстоятелствата изискват да се придържате към рутината. Това не е най-добрият период за работа само върху една задача или проект.

Транзитът подпомага вашата любознателност – при учене, кратки пътувания и други форми на общуване, за създаване на познаства. Някои хора са по-нервни по време на този цикъл поради повишеното количество ангажименти, телефонни разговори и други подобни. Други се наслаждават на предизвикателството да се справят с различните дейности. Освен това, говоренето, писането и ученето могат да бъдат добри начини за справяне със стреса.

След 19 март Меркурий в Овен ще се движи през вашия четвърти дом. Това е време на повишени способности за концентрация. Може да се нуждаете от уединение, за да свършите умствена работа. От друга страна, този транзит може да показва особено натоварен семеен живот. Например, може да работите от дома си или хората по-често да се отбиват в дома ви.

Паметта ви е по-трайна от обикновено. Мислите ви по-често се насочват към лични въпроси, към семейството и близките ви. Особено ви допадат разговорите за миналото или семейните теми. Всъщност, това е чудесно време да проведете важен разговори с близките си, тъй като сега мисленето ви е по-рационално и земно.

Марс този месец: Физическата ви енергия, воля и стремежи, смелост. До 25-ти март Марс е в Близнаци и продължава да внася оживление във вашия шести дом. Повишава се енергията и инициативността ви за работа и ежедневни дейности. Чувствате се мотивирани, когато става въпрос за дневния ви режим и грижите за здравето.

Ако има разногласия и спорове в работата ви сега, те може да се дължат на стрес или нетърпение. Желанието ви еда вършите нещата независимо. Най-продуктивно ще използвате тази енергия, ако първо завършите започнатите проекти, за да започнете предсрочно новите. Това е силен период за начало на нов профилактичен режим с грижа за здравето или за фитнес занимания.

След 25-ти Марс в Рак ще внесе енергия във вашия партньорски дом. Близките ви отношения са оживени и динамични, възможни са страстни срещи и бурни раздели. Използвайте този период, за да работите съвместно с партньора си по проблемите във вашата връзка.

Отношенията ви може да страдат от его конфликти, конфронтацията с другите да бъде предизвикателство. Може да се окаже, че се нуждаете от чужда помощ, за да направите това, което искате. Когато възникне разногласие, бързо го разрешавайте, без да замитате проблемите под килима.

> Актуален Хороскоп Козирог

Месечен Хороскоп Водолей

Слънцето този месец: Централен житейски фокус, съзнание. Слънцето в Риби до 20 март продължава да преминава през вашия втори дом – това е „финансовият” период от годината за вас. Може да имате по-материалистичен поглед над живота или да повишен интерес към собствените си притежания.

Сега сте по-привлечени от предмети и вещи, които ви дават усещане за комфорт, обществен статус или лукс. Затова в този момент от годината трябва да внимавате да не си създавате финансов стрес поради екстравагантно харчене. ДОбре е, че сега е малко вероятно да поемете големи рискове и сте доста устойчиви на промени. „Зоните на комфорт“ са по-важни за вас от обикновено, цените познатото.

След 20 март Слънце в Овен осветява вашия комуникационен сектор, което предполага повишена заетост и движение. Изследвате и търсите, създавате връзки и обръщате повече внимание на непосредствената си среда. Социалното взаимодействие е на фокус през този период и в по-голямата си част е безгрижно.

Отделете на другите повече време и внимание, за да забележите техните усилия за вас и да укрепите връзките си. Сега сте по-любопитни и наблюдателни от обикновено и може да сте доста ангажирани със задачи, документи, телефонни обаждания и неформални срещи. Изразходвате много енергия, за да разбирате непосредствената си среда и да се адаптирате към нея.

През този период от годината братя и сестри, съседи, близки роднини, приятели и колеги може да играят по-важна роля от обикновено в живота ви. Интересувате се повече от изследването на собствения си квартал и район, отколкото от далечни пътешествия. А и сега не е време за търсене на големи приключения! Ограничете пътуванията до близки места.

Периодът също не е време, когато сте особено концентрирани и можете да се намесите едновременно в много дейности. Но сте особено находчиви и ви радва (или търсите) вниманието към вашите интелектуални способности. Способността да изразявате идеите си и да ги предавате е изключително важна за вас в този момент. Нетърпеливи сте да изследвате нови неща, независимо дали са научни или технически.

Венера този месец: Любов, романтика, социален живот, комфорт, удоволствие. До 16 март Венера в Овен продължава да преминава през вашия трети дом на общуването. Това показва по-безгрижен, любопитен и интелектуален подход към любовта и удоволствието, както и по-непринуден стил на комуникация. Преобладаващо весели сте в подхода си към другите и може би донякъде интелектуални. Обичате да говорите за това, което ви интересува, и намирате обмена на идеи за ценен.

През този период проявявате очарованието си в общуването. Думите ви са успокояващи и успявате с тях да изгладите проблемите, които виждате около себе си. Като цяло сте дружелюбни и сте особено добри в посредничеството в конфликти. Предпочитате интелектуални, комуникативни и остроумни партньори, а и вашата привлекателност се увеличава чрез същите качества. Най-много ви привличат остроумието, веселието и словесното разбирателство .

Понякога този транзит носи ползи чрез братя и сестри, нови запознанства или кратки пътувания. Сега за вас доброто приятелство е също толкова важно, колкото и романтиката. Ако започнете любовна връзка или приятелство по време на този цикъл, вероятно те ще бъдат леки и безгрижни.

След 16 март Венера в Телец преминава през дъното на вашата карта. През този цикъл вие сте особено привързани към домашния живот и семейството. Във взаимоотношенията лоялността и чувствителността стават по-важни за вас. По-възприемчиви, романтични и нежни сте и проявявате склонност към сантиментални или носталгични чувства.

Повече цените естетиката в дома си и ако липсва хармония в домашните условия, ще направите всичко възможно, за да създадете спокойна и стабилна атмосфера. Може да се съсредоточите върху начини да печелите пари във дома си или от имотите си. Това е успокояващо влияние – време, когато простите удоволствия са най-привлекателни.

Меркурий този месец: Комуникации, учение, връзки, пътувания. Между 2 до 18 март Меркурий е в Риби и преминава през вашия втори дом. Това е силен период за анализиране на паричния ви поток, доходите и способността ви да печелите. Вие сте по-практични и рационални в отношението си към финансите.

С мислене, фокусирано върху ресурсите и личните ви ценности, това може да бъде силен период за генериране на идеи за печалба. А такава може да дойде и чрез комуникация. Само избягвайте да се тревожите излишно за финансите си. Нека разговорите са по-скоро практични, отколкото повърхностни или драматични.

След 19 март Меркурий в Овен и се чувства на място във вашия трети дом на комуникациите. Тук той подпомага естественото любопитство, улеснява боравенето с думите и способностите успешно да изпълнявате няколко задачи едновременно. Вероятно сега ще прекарвате повече време на телефона, в писане на имейли, в пътувания, онлайн чат, изпълняване на поръчки, разговори с братя и сестри, посещения на приятели и роднини и работа с документи. Повишена е и склонността към суетене за най-незначителни въпроси.

Периодът е идеален за събиране на информация от обкръжението ви и хората в него, тъй като умът ви работи неутрално. Вашите интереси сега са най-разнообразни и доста разнопосочни. По-често сте разсеяни, особено когато обстоятелствата изискват да се придържате към рутината. Това не е най-добрият период за работа само върху една задача или проект. Транзитът подпомага вашата любознателност – при учене, кратки пътувания и други форми на общуване, за създаване на познаства.

Негативите се свързват с „информационно претоварване“. Проблемите може да са свързани със съседи, квартални проблеми, родственици и познати. Някои хора са по-нервни по време на този цикъл поради повишеното количество ангажименти, телефонни разговори и други подобни. Други се наслаждават на предизвикателството да се справят с различните дейности. Освен това, говоренето, писането и ученето могат да бъдат добри начини за справяне със стреса.

Марс този месец: Физическата ви енергия, воля и стремежи, смелост. До 25-ти март Марс в Близнаци ще влее силата си във вашия пети дом. Това е период за личностна изява, когато имате много енергия, но за съжаление, тя не идва в пакет със самодисциплина. Имате повече хъс и страст, за да изразите себе си творчески, в работа с деца, в дейно хоби или спорт.

Вашият любовен живот може да стане по-интензивен, а романтичните увлечения да се изпълнят със страст. Сега желаете да влагате повече енергия в игра и удоволствие. Но внимавайте да не се изтошите напълно! Пазете се и от рискови авантюри и хазарт. Чувствате се по-игриви от обичайното, носите по-енергичен и състезателен дух. Внимавайте да не действате силово или грубо или да предизвиквате агресивност в романтичните връзки и забавленията.

След 25-ти Марс в Рак ще внася оживление във вашия шести дом. Повишава се енергията и инициативността ви за работа и ежедневни дейности. Чувствате се мотивирани, когато става въпрос за дневния ви режим и грижите за здравето. Ако има разногласия и спорове в работата ви сега, те може да се дължат на стрес или нетърпение. Желанието ви еда вършите нещата независимо. Най-продуктивно ще използвате тази енергия, ако първо завършите започнатите проекти, за да започнете предсрочно новите. Това е силен период за начало на нов профилактичен режим с грижа за здравето или за фитнес занимания.

> Актуален Хороскоп Водолей

Месечен Хороскоп Риби

Слънцето този месец: Централен житейски фокус, съзнание. Слънцето в Риби до 20 март продължава да се движи през вашия първи дом. През този период от годината изпитвате обновяване на енергията си и повишаване на жизнеността, а това води и до по-високо самочувствие и увереност. Акцентът ви е върху себеизразяването, какво впечатление правите на другите и започването на нови лични проекти.

През този период сте малко по-егоцентрични от обикновено, но това е съвсем естествено и здравословно и едва ли ще навреди. Сега сте по-решителни, гледате напред и вярвате повече в собствените си способности. Дори физически ще се чувствате по-силни. Това е отличен цикъл за промени във вашето поведение или външен вид, както и за всякакви начинания за самоусъвършенстване.

След 20 март със Слънце в Овен ще осветява вашия комуникационен сектор, което предполага повишена заетост и движение. Изследвате и търсите, създавате връзки и обръщате повече внимание на непосредствената си среда. Социалното взаимодействие е на фокус през този период и в по-голямата си част е безгрижно.

Отделете на другите повече време и внимание, за да забележите техните усилия за вас и да укрепите връзките си. Сега сте по-любопитни и наблюдателни от обикновено и може да сте доста ангажирани със задачи, документи, телефонни обаждания и неформални срещи. Изразходвате много енергия, за да разбирате непосредствената си среда и да се адаптирате към нея.

През този период от годината братя и сестри, съседи, близки роднини, приятели и колеги може да играят по-важна роля от обикновено в живота ви. Интересувате се повече от изследването на собствения си квартал и район, отколкото от далечни пътешествия. А и сега не е време за търсене на големи приключения! Ограничете пътуванията до близки места.

Периодът също не е време, когато сте особено концентрирани и можете да се намесите едновременно в много дейности. Но сте особено находчиви и ви радва (или търсите) вниманието към вашите интелектуални способности. Способността да изразявате идеите си и да ги предавате е изключително важна за вас в този момент. Нетърпеливи сте да изследвате нови неща, независимо дали са научни или технически.

Венера този месец: Любов, романтика, социален живот, комфорт, удоволствие. До 16 март с Венера в Овен продължава своя ход през вашия втори дом, където тя е в силата си. Сега е по-вероятно да получавате материални подаръци или бонуси, като и да намерите утеха и задоволство от това, което вече притежавате. Може да харчите по-екстравагантно през този период, тъй като желанието ви за луксозни стоки и комфортни предмети е нараснало – внимавайте да не стигате до крайности. Когато става въпрос за любов, вие ще оцените онези, които ви карат да се чувствате комфортно и ви носят усещане за сигурност и предвидимост..

След 16 март Венера в Телец преминава през вашия трети дом на общуването. Това показва по-безгрижен, любопитен и интелектуален подход към любовта и удоволствието, както и по-непринуден стил на комуникация. Преобладаващо весели сте в подхода си към другите и може би донякъде интелектуални. Обичате да говорите за това, което ви интересува, и намирате обмена на идеи за ценен.

През този период проявявате очарованието си в общуването. Думите ви са успокояващи и успявате с тях да изгладите проблемите, които виждате около себе си. Като цяло сте дружелюбни и сте особено добри в посредничеството в конфликти. Предпочитате интелектуални, комуникативни и остроумни партньори, а и вашата привлекателност се увеличава чрез същите качества. Най-много ви привличат остроумието, веселието и словесното разбирателство .

Понякога този транзит носи ползи чрез братя и сестри, нови запознанства или кратки пътувания. Сега за вас доброто приятелство е също толкова важно, колкото и романтиката. Ако започнете любовна връзка или приятелство по време на този цикъл, вероятно те ще бъдат леки и безгрижни.

Меркурий този месец: Комуникации, учение, връзки, пътувания. Между 2 до 18 март Меркурий е в Риби и преминава през вашия първи дом. Сега вие сте най-склонни да говорите по въпроси, които обичайно само обмисляте. Вашето разположение е по-интелектуално и себеизразяването идва лесно. Също сте по-съобразителни, по-наблюдателни, но и по-склонни да “живеете в главата си”.

Отношенията с братя и сестри, съседи, съученици и случайни познати може да станат по-важни в живота ви сега. Вероятно е да започнете важни разговори през този период. Работете над уменията си да общуваъе, обмислете как външният ви вид влияе на другите. Контактувайте повече вместо да се ограничавате в едно място или дейност.

Сега е моментът да бъдете директни и да декларирате своите нужди и интереси. Вече сте по-склонни да говорите за себе си и за опита си. Особено плодотворно време за всяко начинание, което изисква работа с думи, идеи, факти и цифри. Използвайте силата на думите, за да привлечете това, което искате, или да развиете интересите си.

В негативен аспект, може да е по-неспокоен период, когато ви е трудно да изключите мисловния процес и не можете да се отпуснете. Но като цяло, поведението ви е по-младежко, безгрижно и дружелюбно, така че другите често ще се обръщат към вас за съвет или приятен разговор.

След 19 март Меркурий в Овен преминава през вашия втори дом. Това е силен период за анализиране на паричния ви поток, доходите и способността ви да печелите. Вие сте по-практични и рационални в отношението си към финансите.

С мислене, фокусирано върху ресурсите и личните ви ценности, това може да бъде силен период за генериране на идеи за печалба. А такава може да дойде и чрез комуникация. Само избягвайте да се тревожите излишно за финансите си. Нека разговорите са по-скоро практични, отколкото повърхностни или драматични.

Марс този месец: Физическата ви енергия, воля и стремежи, смелост. До 25-ти март Марс е в Близнаци и продължава да активира вашия четвърти дом. Ще имате повече енергия и ентусиазъм за дейности в дома. Но също така може да предизвикате неприятности, ако не внимавате. Насочвайте излишната си енергия към продуктивни занимания – например леки ремонти. Ако желаете да поемете лидерството в семейните дела, трябва да го направите по уважителен начин, за да не си навлечете нечий гняв.

След 25-ти Марс в Рак ще влее силата си във вашия пети дом. Това е период за личностна изява, когато имате много енергия, но за съжаление, тя не идва в пакет със самодисциплина. Имате повече хъс и страст, за да изразите себе си творчески, в работа с деца, в дейно хоби или спорт.

Вашият любовен живот може да стане по-интензивен, а романтичните увлечения да се изпълнят със страст. Сега желаете да влагате повече енергия в игра и удоволствие. Но внимавайте да не се изтошите напълно! Пазете се и от рискови авантюри и хазарт. Чувствате се по-игриви от обичайното, носите по-енергичен и състезателен дух. Внимавайте да не действате силово или грубо или да предизвиквате агресивност в романтичните връзки и забавленията.

> Актуален Хороскоп Риби

 

ПОРЪЧАЙ СОЛАРЕН И ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 12 МЕСЕЦА

Още общи хороскопи за Март 2023

Пълна информация за движението на всички плнети през месеца и значението им ще намерите в общата месечна прогноза за март 2023. Тези прогнози ще ви помогнат да използвате енергията на времето най-добре като съобразявате своята дейност с описаните влияния и препоръки:

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните