Хороскоп Лъв

Хороскоп Лъв – Месечни хороскопи за 2023 г.

Месечен хороскоп Лъв – Декември 2022

От 5 до 13 ноември е неблагоприятен период за вземане на сериозни решения, преговори, за сключване на финансови сделки, за важни срещи и събития. Нервният или емоционален стрес през този период може да доведат до конфликти в работния ви екип, с близките, в семейството.

На работното си място бъдете внимателни и предпазливи, не се занимавайте с дейности, които изискват емоционално ангажиране. Всички ваши притеснения, страхове и тревоги може да се окажат пресилени и безпочвени и да повлияят неблагоприятно на вашето психическо и физическо здраве. Опитайте се да бъдете тактични и търпеливи в отношенията си с колеги и близки.

От 13 ноември до края на месеца напрежението ще спадне, ще почувствате прилив на жизненост, оптимизъм и самочувствие, ще можете да реализирате най-смелите си идеи и желания. Бъдете активни и късметът ще ви се усмихне. Добро време за колективни действия, за срещи, преговори с чужденци, финансови операции, за благотворителни акции. Ще можете да привлечете подкрепата на началници или авторитетни хора, за да популяризирате своите идеи, планове и проекти. Пътуванията и срещите през този период ще бъдат интересни и запомнящи се, разширявайки кръгозора ви.

ПОРЪЧАЙ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 12 МЕСЕЦА

Годишен хороскоп за Лъв за 2022 г.

Благоприятна година да подобрите финансовото си състояние, да укрепите здравето, да се занимавате с образование или преподаване. Въпросите за бизнес партньорствата ви и сътрудничеството с другите, за личните ви връзки, както и теми, свързани с мирогледа ви, ще излязат на дневен ред.

Плутон е в шести дом – на задълженията, службата, здравето и режима на живот – ще ви наложи да подредите нещата в тези области. В работата си може да станете по-независими, задълженията ви да се променят коренно и да поемете нови, по-крупни проекти.

Сатурн в седми дом на партньорството и връзките с обществеността ще изисква сериозна ревизия на вашите контакти, на отношенията с околните и ще бъде тест за здравината на брака ви. Ще имате нужда от търпение, ще трябва да поемете отговорност и да положите усилия, за да разрешите въпросите за връзките и партньорствата. Сатурн обича реда и закона, той ще донесе също така стабилност в отношенията ви: възможно е дългоочаквано формализиране на връзка чрез брак, затваряне на важни сделки и договори.

Всички несериозни, безсмислени и мимолетни връзки може да свършат точно през този период, но не си струва да се тревожите за тях. През периода на конфликтен аспект от 15 септември до 23 октомври между Сатурн от Уран – а Уран се намира във вашия 10-ти дом на кариерата, социален статус и житейски цели – ще се изисква специално внимание към професионалните въпроси и личните отношения.

Възможни са болезнени прекъсвания на връзки, сривове в споразумения и прекратяване на сътрудничество. Лъвовете са любители на самостоятелността в отношенията, но ако искате да запазите връзките, които са ви скъпи, проявете предпазливост, настройте се за диалог и потърсете компромис. Не трябва да планирате съдебни спорове в този период и разрешаване на правни случаи, защото вероятността да спечелите е много малка.

Юпитер и Нептун са в осми дом – на крупните финанси, енергийното здраве, значимите кризи и наложителните промени. Това предвещава най-вече подобряване на финансовото ви положение – възможно е получаване на стипендии, поява на спонсор, приток на клиенти, вземане на заем при изгодни условия.

Това е добър период за започване на мащабен бизнес и инвестиции. Основното предупреждение е да спазвате умереност във всичко, като преценявате силата си спрямо възможностите. Не поемайте задължения, които няма да можете да изпълните. Привлечете подкрепа на специалисти по тези въпроси, имате пълната необходима информация. Добро време за упражняване на духовни практики.

С преминаването на Юпитер в Овен на 11 май във вашия девети дом на вярата, мирогледа, обучението и далечните пътувания, пред вас ще се отвори възможност да разширите хоризонтите си. Може да получите стипендия или чуждестранна субсидия за образование или бизнес, да намерите отговори на много житейски въпроси, да се занимавате с културологични и духовни изследвания. Планираните пътувания за този период ще оставят незаличима следа в живота ви. Ученето и преподаването ще бъдат удовлетворяващи и приятни.

Годишен хороскоп за 2022 г. за всички зодии и асценденти

Месечен хороскоп Лъв – Ноември 2022

От 5 до 13 ноември е неблагоприятен период за вземане на сериозни решения, за провеждане на финансови сделки, важни срещи и събития, преговори. Нервният или емоционален стрес през този период може да доведе до конфликти и кавги в екипа, с близките, в семейството. На работа проявете внимание, бъдете предпазливи, не се занимавайте с дейности, които изискват емоционално ангажиране. Всички ваши притеснения, страхове и тревоги може да се окажат пресилени и безпочвени и да повлияят неблагоприятно на вашето психическо и физическо здраве. Опитайте се да бъдете тактични и търпеливи в отношенията си с колеги и близки.

От 13 ноември до края на месеца напрежението ще спадне, ще почувствате прилив на жизненост, оптимизъм и самочувствие, ще можете да реализирате най-смелите си идеи и желания. Бъдете активни и късметът ще ви се усмихне.

Добро време за колективни действия, срещи, преговори с чужденци, финансови операции, за благотворителни акции. Ще можете да привлечете подкрепата на началници или авторитетни хора, за да популяризирате своите идеи, планове, проекти. Пътуванията и срещите през този период ще бъдат интересни и запомнящи се, разширявайки кръгозора ви.

Астро прогноза за ноември 2022 – Старото надделява, но за последно

Месечен хороскоп Лъв – Октомври 2022

Октомври е хармоничен и благоприятен за вас. От 10-ти до 14-ти ще почувствате прилив на енергия, повишена работоспособност. Съсредоточете се върху работата си и усилията ви ще се отплатят. Добро време за финансови транзакции, за занимания, изискваща спокойствие, концентрация и дисциплина.

От 15 октомври до 30 октомври очаквайте повишен оптимизъм, добро настроение и нарастване на популярността ви сред противоположния пол. Щедро раздавайте любов и грижи за любимите си хора, обградете се с красота. Прекарвайте повече време сред природата, с приятели, семейство, деца. Добро време за романтични срещи, развлекателни и културни събития. Правете нещата, които ви доставят удоволствие и радост. Благоприятен период за представителите на творческите професии и за креативните личности.

От 17 октомври до 21 октомври на фона на емоционален и физически подем е възможно да надцените силите си. Не се опитвайте да налагате волята си със сила и натиск и да настоявате на своето, бъдете по-меки, опитайте се да контролирате емоциите си. Насочете тези енергии към творчество, резултатът ще бъде бърз.

Около 25 октомври не планирайте важни срещи, преговори, пътувания. Опитайте се да прекарате деня на затъмнението в спокойна среда

Астро прогноза за октомври 2022 – интензивен и наситен със събития

Месечен хороскоп Лъв – Септември 2022

В началото на месеца ще имате повече работа с документи, контактите и пътуванията ще зачестят, ще станат актуални въпросите за обучение или връзки се роднини.

От 9 до 13 септември е благоприятно време за укрепване на приятелските и семейните връзки. Добър период за общуване и съвместно забавление, за събирания, за посещения на културни събития, излети сред природата. В работата е чудесен период да действате оригинално и креативно: можете да намерите нестандартен метод за реализиране на своите идеи.

От 14 до 18 септември проверявайте за достоверност цялата информация, която идва до вас. Не се забърквайте в съмнителни авантюри, не се доверявайте на непознати хората, особено когато пътувате, бъдете по-бдителни.

От 17 до 24 септември е добър период за колективни проекти и съвместна работа. Заедно със съмишлениците си ще можете да направите значими промени в проектите си, да задвижите нещата, които са били в застой от дълго време.

След 23 септември ще сте насочени към партньорство, разрешаване на разногласия и спорове, ще чувате по-добре околните и ще усещате техните нужди, отлично ще взаимодействате с околните.

Между 25 и 28 септември се опитайте трезво да оцените своите силни страни и възможности – не изпадайте в крайности, не надценявайте позициите си в настоящия момент. Не поставяйте нереалистични изисквания към себе си и близките си. Неблагоприятно време за финансови операции и за правни дела. Предвид склонността ви към харчене, опитайте се да спазвате умереност в разходите и желанията, бъдете разумни с парите си

Астро прогноза за септември 2022 – отново борба между старо и ново

Месечен хороскоп Лъв – Август 2022

От 1 до 3 август ви очаква прилив на оптимизъм и жизненост, успехи във всички сфери на живота. Не губете това време, спечелете подкрепата на колеги, началници, приятели и любими хора за своите проекти и идеи. Укрепете позициите си, реализирайте най-смелите си проекти. Бъдете активни, инициативни, щедри и ще можете да повишите доверието и професионалното си ниво, да укрепите финансовото си състояние и отношенията с близки и партньори.

От 9 до 31 август благоприятният фон преминава в по-напрегнат. С разумно разпределение на вашето внимание и сили ще можете да използвате мощните енергии за добро и да излезете достойно от всички неприятности. Възможно е да имате много работа и задължения, които да ви бъде трудно да завършите. Вероятни са търкания и несъгласие в екипа, трудности в общуването с по-възрастни роднини, с приятели и близки, студенина в отношенията. Здравето може да изисква внимание, помислете за превантивни здравни мерки навреме.

Прибързаните решения и действия през този период могат да доведат до грешки и недоразумения. Сега сте по-раздразнителни и конфликтни, не се противопоставяйте на екипа и началството, търсете компромис. В общуването спазвайте дипломатичност и такт, не налагайте мнението си, бъдете по-меки. Винаги си задавайте въпроса: „Искам да съм щастлив или искам да съм прав?”.

След 23 август демонстративността в действията ще бъде заменена от скромност и сдържаност и това ще се превърне в поддържащ фактор за намаляване на стреса в края на месеца. Бъдете внимателни на пътя, спазвайте мерките за безопасност на работното място и у дома.

Трансформирайте нервната августовска енергия чрез дълги разходки, особено след натоварен работен ден. Опитайте се да поемете слънчевата енергия на утрото, ходете боси по тревата, правете упражнения за дълбоко дишане, слушайте спокойна музика.

Астро прогноза за август 2022 – време за активно действие

Месечен хороскоп Лъв – Юли 2022

От 8 до 22 юли за вас настъпва период на оживление, прилив на ентусиазъм и жажда за активност, творчески подем. Смело действайте извън ограниченията, прилагайте своите оригинални творчески идеи на практика. Благоприятен период за себеизява, за укрепване и хармонизиране на партньорствата.

След 22 юли Слънцето влиза във вашия знак Лъв и вашата активност, ярко присъствие, отдаденост на делата, желанието за създавате трудно ще бъдат пренебрегвани. Време е да изразите себе си максимално. Най-важният съвет сега е – опитайте се да не налагате волята си на околните, не се противопоставяйте на партньорите си, учете се да правите компромиси.

През третата декада на месеца вашите усилия ще бъдат възнаграждавани заслужено. Можете по-лесно да реализирате желанията си, да подобрите финансовото си състояние, да укрепите позицията си на работа, да установите и съживите отношенията си с приятели и роднини. Благоприятно време за срещи, важни събития, преговори, решаване на финансови и правни въпроси, пътувания, за организиране на благотворителни събития и участие в тях. Запознанствата и връзките, възникнали по това време, обещават да бъдат успешни и дълготрайни.

Астро прогноза за юли 2022 – горещ месец във всяко отношение

Месечен хороскоп Лъв – Юни 2022

Първата десетдневка на юни можете да посветите на пътуване, общуване с колеги и приятели. Бизнес и романтичните запознанства през този период обещават да бъдат дълги. Вашите планове успешно ще се реализират.

Между 14 до 18 юни е подходящо време за дългосрочни инвестиции в бизнеса и кариерата ви. Отличен период да затвърдите позицията си в екипа, да положите усилия за постигане на високи резултати в работата. Чувствайте се свободни да реализирате своите планове и най-смели идеи. Само не изпадайте в илюзии, не се отдавайте на самозаблуда, опитайте се да оцените трезво ситуацията преди да вземете отговорни решения. Бъдете бдителни при пътувания, не се забърквайте в авантюри, не се предоверявайте на непознати хора.

След 21 юни ще забележите намаляване на контактите и общуването, семейните въпроси може да изискват вашето внимание. Добро време за почивка, домакинска работа, прекарване на повече време с близките и внимание към по-старото поколение.

От 26 до 30 юни е неблагоприятно време за провеждане на важни събития, срещи, преговори, за сключване на сделки и извършване на финансови операции. Препоръчително е да се спазва умереност в разходите. Преяждането и пиенето на алкохол могат сега да бъдат по-вредни за вашето здраве. Наблягайте на пресни продукти, консумирайте повече зеленчуци и плодове, направете си пречистващи и детоксикиращи процедури. Прекарвайте повече време на чист въздух сред природата, съзерцавайте облаците, слушайте птиците, почувствайте енергията на изгряващото слънце и ще се изпълните с радост и благодат. Към всички проблемите през този период подхождайте философски: “всичко минава, и това ще мине”.

Обща астро прогноза за юни 2022 – спокойно начало, ескалация до края

Месечен хороскоп Лъв – Май 2022

От 1 май до 13 май – благоприятни дни за всички сфери на дейност, ще почувствате прилив на свежа енергия. Старайте се да планирате добре всеки ден, не се суете и не бързайте, привлечете подкрепата на колеги и приятели и на вас ще можете да реализирате всички оригинални и необичайни идеи, които са в главата ви. Бъдете изобретателни, креативни, творете свободно в екип от съмишленици и резултатът няма да закъснее. Добър период за укрепване на връзките, за хармонизиране на отношенията. Благоприятно време за провеждане на важни срещи, събирания, преговори, посещение на спортни събития и представления.

От 13 до 17 май – неблагоприятно време за начало на ремонти и строителни работи, за финансови транзакции, важни срещи и преговори. Може да има влошаване на настроението ви, песимизъм, неоправдана тревожност и страхове, което да доведе до общ срив. През този период не се претоварвайте, грижете се за себе си и не поемайте ангажименти. Ако е възможно, делегирайте отговорностите си на колеги и партньори. Не забравяйте, че всички трудности са временни.

Прекарвайте повече време на открито като черпите сили от общуването с природата. Занимавайте се с духовни практики – това ще ви помогне по-бързо да стигнете до същината на проблемите. Хроничните заболявания могат да се изострят, затова предварително вземете мерки.

Между 17 и 25 май след краткия спад ви очаква енергиен възход, прилив на жизненост. Ще можете лесно и естествено да се справяте съ проблеми от всякаква сложност, да популяризирате и най-смелите си проекти. Ще можете да привлечете подкрепата на висшестоящите, да укрепите своите обществени позиции и авторитет. Положете усилия работата ви да бъде оценена и възнаградена, както заслужава.

Подходящото време за колективни усилия и “мозъчна атака” – ако работите в екип, ще можете да правите прогресивни промени в бизнеса. Щедро споделяйте своя оптимизъм и креативна енергия, прекарвайте време с приятели, колеги, семейство,
пътувайте, срещайте се с интересни хора. Внесете оживление в живота на семейството, колегите, партньорите си и в ответ и вие ще получите удоволствие и удовлетворение.

Астро прогноза за май 2022 – мощна енергия, благоприятна за промени

Месечен хороскоп Лъв – Април 2022

От 1 до 4 април е време за приключване и равносметка, за да планирате активно и да си поставите цели за следващия месец. До 15-ти пред вас се отварят забележителни перспективи за успех както в професионален, така и в личен план. В работата това е много продуктивен период, така че насочете усилията си към постигане на високи резултати, за реализиране на смели идеи и популяризиране на вашите проекти.

Можете лесно да преговаряте с началниците си, да привлечете подкрепата на колеги и да укрепите репутацията си. Участвайте активно в социалния живот, завържете нови и интересни запознанства. Вашето старание и постоянство ще дадат плод. Зареждайте околните с ентусиазъм и вълнение, поставете си високи цели и ще можете да ги постигнете много успешно.

От 16 до 20 април е по-натоварен период. Високите енергии на тези дни могат да внесат смут във всички сфери на живота ви. Вероятни са конфликти както в семейството, така и в колектива. Опитайте се тези дни да не правите неща, които изискват емоционално ангажиране. Сега е моментът да задвижите някой стар или застоял проект.

Ако се чувствате твърде импулсивни и възбудими, не се опитвайте да оказвате натиск, да принуждавате или налагате мнението си – ще получите отпор. Прилагайте такт и дипломация в общуването. Най-добрият релакс е активната физическа активност: направете общо почистване на дома и на работа. Правете дълги разходки на чист въздух, избягвайте екстремни дейности.

През втората десетдневка на април спонтанността и напористостта ще бъдат заменени от сдържаност, сериозност и практичност. Животът ще стане по-спокоен и комфортен. Опитайте се да прекарвате повече време сред природата, попийте енергията на пролетта, наслаждавайте се на изкуство, посещавайте изложби и концерти, обградете се с красота.

Третата десетдневка е хармонична и благоприятна за провеждане на важни срещи, преговори, масови събития. Бъдете активни, не губете самоконтрол и ще можете успешно да реализирате плановете си. Подходящо време за романтични срещи, приятелски събирания, за укрепване и хармонизиране на семейните отношения.

На 30 април се препоръчва да не провеждате важни срещи и събития, както и да не пътувате. Прекарайте време в уединение, в спокойна среда. Можете да поработите в градината или да се разходите в парка, да общувате с природата.

Астро прогноза за април 2022 – двойнствен месец с ескалация на енергията

Месечен хороскоп Лъв – Март 2022

Между 1 март и 20 март – благоприятен период за всички дела и начинания. Сега сте вдъхновени и изпълнени с оптимизъм – действайте извън ограниченията и бъдете креативни, слушайте интуицията си, залагайте на най-смелите си проекти, сега късметът е на ваша страна. Добро време и за важни преговори, срещи, финансови транзакции, правни въпроси, културни събития, реконструкция и модернизация в производството.

Организирайте благотворителни събития и участвайте активно в тях, дарете на другите хора топлина и доброта от себе си. Опитайте се да поддържате умереност в разходите, не преяждайте и не злоупотребявайте с алкохол, тъй като това може да се отрази неблагоприятно на вашето здраве.

Ще можете да идентифицирате и разрешавате всички разногласия с партньори и приятели. Прекарвайте повече време на открито с близки и семейство – общите забавления, излети сред природата, посещение на културни събития ще ви помогнат да освежите и заздравите връзките си.

Третата десетдневка е благоприятна за активна дейност на работното място и обещава да бъде продуктивна. Ще бъде трудно да не ви забележат, ще почувствате прилив на жизнена енергия, ще станете по-активен, напорист и импулсивен, ще искате
да действате и да постигате целите си. Притежавате енергия и воля за постигане на високи резултати в службата. Вашите идеи ще намерят подкрепа в екип, а усилията ви ще бъдат оценени. Най-важното е да не се противопоставяте на висшестоящите и да се вслушвате в мнението на околните.

Обща астро прогноза за март 2022 – Не много бурен, но интересен месец

Месечен хороскоп Лъв – Февруари 2022

През първата десетдневка на февруари ще усетите спад в активността, пристъпи на меланхолия и апатия. Не се задържайте в това състояние – необходимо е сами да положите усилия да повишите настроението си. Общуването с близки, приятелските събирания и излети сред природата, дългите разходки, игрите на открито ще ви помогнат да внесете цвят в този мрачен период.

От 2 до 10 февруари е удобно време да си подредите делата, да помислите за бъдещите си планове. С упорит труд и търпение можете да постигнете добри резултати в работата си. Здравето може да изисква внимание, особено ако имате проблеми със сърдечно-съдовата система. Опитайте се навреме да вземете превантивни мерки.

Втората десетдневка е благоприятно за започване на обучение, провеждане на семинари и курсове, както и срещи и преговори с чуждестранни партньори. Пътуванията, ако има такива, стават по-интересни и запомнящи се. След 18 февруари ще станете по-чувствителни, по-романтични и мечтателни, вглъбени в себе си. Това време е подходящо за хармонизиране на отношенията с близки и колеги.

В последните десет дни на месеца ще почувствате прилив на жизненост, пробуждане на енергията и жажда за активност. Бъдете оригинални и нестандартни в решаването на въпроси и проблеми и ще получите добри резултати в май-близко бъдеще.

Астрологична прогноза за февруари 2022 година – Напрежението спада

Месечен хороскоп Лъв – Януари 2022

По време на празниците сигурно ще се чувствате превъзбудени. Срещи, приятелски събирания, занимания на открито, посещение на културни събития ще ви донесат радост и ще ви заредят с енергия. Положителното отношение към всички задачи, приливът на трудов ентусиазъм и творческият подем ще ви помогнат да извлечете максимална позла от началото на годината

От 14 до 22 януари работоспособността ви ще се увеличава: всяка работа ще ви спори и ще ви приляга. Благоприятен период за изследвания и научна работа. В общуването се опитайте да бъдете по-деликатни, избягвайте натиска и принудата. От 20 януари започва период на по-активни контакти, ще се чувствате по-свободни, отворени за възможноти и спокойни.

От 28 януари до 31 януари може да почувствате необичайно нервно напрежение, което може да ви вкара в конфликти и кавги. Прибързаните решения и действия могат да доведат до грешки и неприятни изненади. Това са неблагоприятни дни за срещи и преговори. Бъдете дипломатични, проявявайте такт и дипломацията в общуването, не се поддавайте на проковации. Бъдете особено внимателни на пътя.

Астрологична прогноза за януари 2022 година – Как започва годината?