Хороскоп Козирог

Хороскоп Козирог – Месечни хороскопи за 2023 г.

Месечен хороскоп Козирог – Декември 2022

Месецът започва напрегнато, това е периодът, в който думите може да се разминават с делата, да има забавяния, усещане, че приходите не са задоволителни, балансът на „дебит и кредит“ не се получава. Декември е време за подаръци за предстоящите празници – имате желание да зарадвате близките си, но финансовите ви възможности може да не са според желанията. Не предприемайте прибързани действия, оставете решенията да узреят. Поне в периода от 6 до 12 нещата така изглеждат.

След 10-ти ще ви бъде по-лесно да контролирате емоциите си. Тогава чувствата ви ще станат по-сериозни, но няма да искате да парадирате с тях. Връзките ви ще се характеризират с постоянство, преданост, сдържаност.

Между 9 и 14 декември претегляйте внимателно всяка дума – особено ако е казана към деца или служители – възможни са напрегнати ситуации. По-добре се вслушвайте в интуицията си и подхождайте с мекота, деликатност, нежност, особено към вашето семейство.

Приключете с работата преди Коледа, за да посрещнете празниците с чувство за изпълнен дълг. Отпразнувайте ги спокойно със семейството и/ или колегите си. Венера е във вашия знак – включете се в украсяването и подреждането на дома, направете си козметична процедура. В последните дни на годината можете да направите и ревизия на финансите си.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА 12 МЕСЕЦА

Годишен хороскоп за Козирог за 2022 г.

За вас 2022-ра е година, в която ще трябва много усърдно да работите, за да печелите добре. Но след като се справите с това, ви очаква просперитет. Ако през 2021-ва сте работили упорито и методично, то сега няма защо да се притеснявате – продължавайте в същия дух и няма да имате финансови затруднения. Но ако не сте положили необходимите усилия, тогава са възможни парични загуби и недостиг на средства.

Самодисциплината и търпението ще ви помогнат да се справите с всички предстоящи затруднения и ограничения. Не очаквайте твърде бързи резултати и не разчитайте на ранен успех. Трябва да се настроите за търпелива работа, понякога по-тежки натоварвания. Ще имате малко възможности за почивка, ще се изисква много хладнокръвие и самоконтрол.

Това време ще се характеризира с известен авантюризъм и рискованост, ще ви бъде трудно ако сте свободолюбив човек, да останете в тясна рамка. Усилват се качества като независимост и импулсивност, увеличава се жаждата за рискови ситуации. Затова бъдете внимателни дали сами не създавате сътресенията с необмислени действия.

Трябва да се въздържате от големи покупки до средата на януари, в началото на април и през септември. А що се отнася до здравето, при повишената ви работна натовареност, се опитайте да не се претоварвате. Планирайте задълженията и работата си, придържайте се към предварително очертания план и не пренебрегвайте времето за почивка.

Не забравяйте за фитнес и правете редовни, но не изтощителни физически натоварвания като разходки на чист въздух и бързо ходене. Това ще ви помогне да поддържате тялото си в добра физическа форма.

Година е благоприятна за учене и изследователска работа, както и за установяване на регулярни контакти с по-близките роднини.

Годишен хороскоп за 2022 г. за всички зодии и асценденти

Месечен хороскоп Козирог – Ноември 2022

Първата половина на месеца е много напрегната, ще изисква много усилия от вас, за да контролирате ума, емоциите и действията си. По време на работа се опитайте да изпълнявате задълженията си коректно и навреме и не прехвърляйте върху себе си задачите на други хора. Бъдете изключително коректни в общуването с началници и колеги.

След 12-ти ще стане по-лесно да действате. Редовните разходки на чист въздух и спортът ще ви помогнат за преодоляване на летаргията и ще имат благоприятен ефект върху вашето здраве.

Около 12ти и 15ти е добро време за романтични връзки – подарете го на любимите си хора. Можете да направите семейството си щастливо като отидете на кино заедно, слушате музика, четене приказки или поезия.

След 16ти емоционалният фон се променя (Венера влиза от Скорпион в Стрелец) – ревността, драматинчите чувства, подозрението ще изчезне, ще ги заместят откритост, склонност към романтични ритуали. Но ще се засили и желанието за лидерство и самоизтъкване в партньорствата. Опитайте се от 26-и до края на месеца да оцените трезво чувствата си.

Астро прогноза за ноември 2022 – Старото надделява, но за последно

Месечен хороскоп Козирог – Октомври 2022

Началото на месеца е време да овладеете емоциите си. Амбициозните ви стремежи за доказване в обществото и амбицията да установите хармония в отношенията може да ви извадят от баланс – така, че запазете самообладание.

След 3-ти проявявайте повишено внимание към всичко, свързано с ценни книжа, лицензи, договори. Проверявайте цялата получена информация – финансовите проблеми не радват никого. Обърнете специално внимание на правилата за движение, това е важно както за шофьорите, така и за пешеходците.

Можете да правите всякакви покупки, но само след като разгледате гаранционните задължения на доставчиците. Ако е възможно, бъдете търпеливи с по-крупното пазаруване до 11-ти, тогава вашият избор ще ви радва дълго време.

Също, след 11-ти ще ви стане по-лесно да общувате. Ще бъде възможно да си позволите да се разсеете от битовите проблеми, например като отделите време за занимания и четене в области като историята на изкуството, етикета и дипломацията.

След 23-ти ще стане по-трудно да контролирате емоциите си, може да възникнат проблеми, свързани с ревност, сексуалност, чувствени преживявания. Ако запазите контрола на ума над чувствата ще можете да не изпадате в крайности. Запомнете – от любовта до омразата има само една крачка. Бъдете внимателни към близките си, но без излишно подозрение и резки емоции, особено в последните дни на месеца.

Астро прогноза за октомври 2022 – интензивен и наситен със събития

Месечен хороскоп Козирог – Септември 2022

Началото на месеца е доста напрегнато, ще искате нещо ново, но старото няма да го допуска. Можете да промените нещо у дома, само добре си направете сметката за разходите и силата си – промяната ще предизвика стрес. Помолете за съвет компетентните си приятели, опитайте се да ги слушате, защото желанието за промяна няма да ви напусне бързо.

След 5-ти септември ще имате желание да се погрижите за семейството си и да почистите основно къщата. Тези грижи няма да ви оставят до края на месеца, затова внимателно следете финансовите си разходи, изчислете всичко до най-малкия детайл и след 6-ти купувайте само това, от което се нуждаете.

Моментът е подходящ да се върнете към несвършените си дела, особено в работата. След 15-ти самодисциплината и инициативата ви ще ви помогнат да ги завършите.

Между 19-ти и 26-ти се опитайте да бъдете по-меки с близките си, емоционалната подкрепа е също толкова важна за тях, колкото и конкретната ви физическа помощ.

След 29-ти ще проявите по-голямо желание за хармонизиране на връзките си, за разбирателство с партньорите си като тази тема ще бъде актуална до 23 число на октомври.

Астро прогноза за септември 2022 – отново борба между старо и ново

Месечен хороскоп Козирог – Август 2022

Ако не желете проблеми по пътищата и последствията от тях, за които да плащате скъпо, се старайте да сте изключително коректни при шофиране, особено между 7ми и 9ти август. У дома също внимателно се погрижете за изправността на електрическите кабели и уреди.Това не е най-доброто време и за големи покупки.

След 4ти настъпва благоприятен период за изследователи, счетоводители, студенти. Контактите стават по-практични, информацията се анализира внимателно и емоциите са под контрол.

След 11ти и емоционалният фон се стабилизира – ако се влюбите, ще бъде за дълго! Когато правите предложения, бъдете активни и проявете артистичност, действайте, доверявайки се на интуицията си.

Между 10ти и 26ти е особено важно да спазвате правилата за движение. Това е време, когато всякакви демонстрации на надмощие на пътя, особено в нарушение на правилата, ще се отрази зле на финансите ви. Използвайте тези импулси, за да ремонтирате нещо в дома си.

След 20ти решенията се вземат по-бързо, активността в комуникацията и контактите се повишава. Обмисляйте действията си, не бързайте. На 26ти ще има възможност да покажите своите дипломатически способности, да проявите такт. Чувствайте се свободни да покажете чувствата си на партньорите и семейството си, но бъдете умерени – това е по-добре от резките емоционални изблици.

Астро прогноза за август 2022 – време за активно действие

Месечен хороскоп Козирог – Юли 2022

Динамично начало на месеца, добър период за активни хора. Ако сте на почивка, бъдете внимателни във водата и наблюдавайте внимателно децата. На 6-ти юли активността ви преминава на ново ниво: реакциите са малко по-бавни, решенията не се вземат бързо, но се увеличава концентрацията върху конкретни казуси.

Около 14-ти се опитайте да не разочаровате семейството си, дръжте емоциите си под контрол, за да не нараните с грубост или нетактичност. След 18-ти емоционалният фон ще се промени, като се повиши чувствителността и недоволството. Въздържайте се от изясняване на отношенията с партньори, но бъдете коректни и търпеливи.

След 19-ти характерът на мисленето ще се промени – ще искате повече да изпъкнете, да се отличите и утвърдите. Но когато давате своето мнение за хората, бъдете обективни от самото начало! След 28-ми до началото на август се контролирайте повече, за да не влизате в спорове и да не провокирате конфликти, особено на работа. Опитайте се да не оказвате натиск върху семейството си, за да не усложните отношенията с децата и партньора си.

Астро прогноза за юли 2022 – горещ месец във всяко отношение

Месечен хороскоп Козирог – Юни 2022

Спокойно начало на месеца, всичко ще върви бавно, въпреки желанието ви да изразите себе си. След 3 юни дерзайте смело напред! Нещата в работата постепенно ще набират темп, на 9-10 можете спокойно да демонстрирате постиженията си.

На 11 юни, когато обсъждате семейния бюджет със семейството си, внимавайте за тона си, за да не обидите някого.

След 13 юни всичко в работата ще върви още по-бързо, комуникацията с децата и любимите хора ще стане по-свободна. Около 16-18 юни любимите ви хора може да почувстват емоционална сдържаност от ваша страна, да преминете през леко охлаждане. Но на 19ти има възможност да компенсирате като им дарите топлина.

След 23ти идват промени в емоционалната сфера: присъщата ви сериозността ще бъде заменена от лекота и желание за флирт. Само помислете: наистина ли имате нужда от забежки?

Обща астро прогноза за юни 2022 – спокойно начало, ескалация до края

Месечен хороскоп Козирог – Май 2022

Началото на месеца може да донесе напрежение в отношенията с партньори и колеги, а вашата активност, желание за независимост и упорство да
създават неприятни ситуации в дома. След 2 май Венера е в Овен, затова внимателно наблюдавайте емоциите си. Остротата, грубостта, агресията не допринася за хармонията в семейството и в службата. Използвайте огнената енергия като се разхождате повече на открито и спортувате.

След 10 май Меркурий е ретрограден, затова отложете закупуването на обзавеждане и техника до началото на юни. Колкото и да искате да удовлетворите амбициите си, следете внимателно попълването на всички документи и изпълнението на договори, свързани както с домашни, така и служебни дела. Когато пътувате или шофирате, не се разсейвайте и отпускайте, особено около 17-19 май.

На 24 май Марс влиза в Овен, затова активността се повишават, лидерските качества търсят изява, но нараства и агресията, желанието да се спори, а не да се довърши започнатата работа до края. Опитайте се да планирате действията си и да контролирате емоциите, особено на 27 май и със семейството.

След 28-ми и до края на месеца емоционалността ви се стабилизира, но въпреки това, преди да действате, обмислете всичко внимателно.

Обща астро прогноза за май 2022 – мощна енергия, благоприятна за промени

Месечен хороскоп Козирог – Април 2022

Отлично начало на месеца за активните хора, можете да се занимавате с всякакъв спорт, дори и ако сте начинаещи. След 5-ти април емоционалността ще надделява над разума, така че се вземете в ръце, особено ако работите с деца. Отдавайте повече нежност, деликатност и внимание на любимите си хора, за тях доказателствата за вашата любов са много важни. Не ограничавайте полета на фантазията си и не пестете от подаръци. Преминете от думи към дела, особено на 7-8 април.

Но е по-добре да не решавате важни въпроси с началници и държавна администрация преди 10-ти април. След 11 април психическият фон ще се стабилизира, ще бъде насочен към практическата и материална страна на живота.

След 15-ти в действията си можете да разчитате повече на интуицията. Внимавайте повече при шофиране и пътувания – емоциите и разсеяността могат да забавят реакциите ви. Повишете вниманието особено на 24 април и за последните три дни от месеца.

След 29-ти ще стане чувствително по-лесно да общувате у дома и на работа, но си струва да запомните поговорката: „Думите остават“.

Обща астро прогноза за април 2022 – двойнствен месец с ескалация на енергията

Месечен хороскоп Козирог – Март 2022

Добро начало на месеца за всички влюбени, спортисти и танцьори Козирози. Приливът на енергия насърчава активността ви – за да не доведе това до прекомерно напрежение и конфликти, особено във вашия най-близък кръг, вслушайте се в аргументите на разума преди да действате.

След 6-и март страстите ще утихнат, напрежението в отношенията ще намалее, ще ви стане по-лесно да контактувате, особено когато имате общи теми за обсъждане. Между 10-ти и 19-ти вниманието ви е отслабено. Бъдете внимателни по време на шофиране и при съставяне на различни договори, особено служебни. Ако сте уверени в интуицията си, не пропускайте шанса да впечатлите колегите си с по-нестандартни решения в периода от 15-ти до 19-ти.

Между 19 и 25 март отново внимавайте по пътищата. Може да възникне напрежение с любимия човек – опитайте се да бъдете коректни помежду си и контролирайте думите си: всяка по-остра забележка може да доведе до скарване.

След 24-ти до края на месеца излиза добра възможност да покажете възможностите си в службата – особено след като жизнената ви енергия се е увеличила от 20-ти. Бъдете по-внимателни след 27-ми: решителността ви и склонността за спорове ще се увеличат, но емпатията и търпението няма да са достатъчни при защитата на вашата гледна точка.

Обща астро прогноза за март 2022 – Не много бурен, но интересен месец

Месечен хороскоп Козирог – Февруари 2022

Благоприятен месец за активните Козирози, които искат да се отличат в работата или учението. След 4-ти ритъмът на живот само ще се ускорява, като ще имате възможност за успешно сключване на различни договори. Не отказвайте помощта на приятели и колеги в този момент.

След 8-ми има голяма вероятност да получите приходи от търговски сделки, да пътувате или осъществите важни контакти, но не прибързвайте и следвайте графика. Около 11 февруари, когато общувате с деца или подчинени, се опитайте да не оказвате натиск върху тях, бъдете деликатни. След 14-ти ще стане по-лесно да контактувате, особено с тези, които са ви близки по интереси.

Между 15 и 19 февруари можете да хармонизирате домашното си пространство като внесете творчески акценти в интериора, които ще повлияят положително на настроението ви. Този период е добър за ученици от всяка възраст: това, което ви е интересно, ще се усвоява бързо. Вашето оригинално представяне на информацията ще ви помогне за запомнянето на материала: можете да блеснете в класната стая, след като сте се подготвили добре у дома.

Между 18 и 25 февруари слушайте интуицията си – неочакваните хрумвания могат да донесат доходи или да ви избавят от проблеми на пътя. Способността да усещате настроението на околните ще ви предпази от груби и некоректни изявления при общуване. Помислете как да добавите нови щрихи към своя имидж – например да промените прическата си – или направете шопинг с приятели, за да актуализирате гардероба си. Когато избирате промяна, се придържайте към класиката и проверените тенденции.

След 25 февруари се опитвайте се да сте “в крак с времето“. Освен това, необходим ви е режим на работа и опчивка, спазване на правила и срокове. Избягвайте забавяния, грешки в документите, необмислени действия, особено на работа. Следете здравето си, в дългосрочен план ще ви помогнат разходките и разнообразното, балансирано хранене.

Астрологична прогноза за февруари 2022 година – Напрежението спада

Месечен хороскоп Козирог – Януари 2022

Като цяло, добър месец за Козирозите, още от сутринта на първия ден ще усетите радост от започването на нещо ново. Трябва да внимавате с консумацията на големи количества алкохол или лекарства – има опасност от интоксикация. Можете да се насладите, като слушате любимите си филмови мелодии, хубава класическа музика, като се разхождате на чист въздух – това ще ви помогне да се заредите с енергия.

От 2-ри до 7-ми лекотата на общуване и желанието ви да научите нещо ново ще ви провокира да направите културни, образователни или ;ични пътувания из страната и чужбина. Но когато пътувате, бъдете внимателни и умерени във всичко: храна, алкохол, физически натоварвания. “Пътуванията” могат да се осъществят и чрез четене на книга, гледане на научнопопулярен филм, придобиване на важно знание.

След 9-ти бъдете особено внимателни по пътищата и стриктно спазвайте правилата за движение – особено важно е ограничението на скоростта. В разговорите с близките избягвайте грубите, независими изказвания – този месец общуването с роднини може да бъде стресиращо. За каквото и да се говори, не налагайте своята гледна точка, търсете компромис, обсъждайте ситуацията от различни страни, дайте възможност на всеки да се изкаже.

Препоръки за работещите с документи: след 14-ти следете внимателно изготвянето и подписването на договори и книжа. Ако харесате някаква техника или оборудване, не забравяйте да го проверите преди да го купите. А ако имате възможност, по-добре отложете покупката до началото на февруари.

Около 18 януари бъдете внимателни при пътуване и не се забърквайте в конфликти на публични места – ако нарушите правилата, вероятно ще получите глоба.

След 24-ъи особено активно ще искате да се изявявате и доказвате – най-доброто решение е интензивното занимание със спорт или танци, физически упражнения, разходки и бягане на чист въздух.

Астрологична прогноза за януари 2022 година – Как започва годината?