Това е месечната прогноза за месец януари 2023-та година за всички зодиакални знаци. Тя е създадена според движението на планетите и техните знаци и аспекти през месеца. Построени са 12 карти с асцендент всеки от 12-те зодиакални знака и са тълкувани месечните транзити на планетите през домовете на всяка карта.

Използвайте месечните хороскопи според знака на своя Асцендент или Изгряващ знак.

Своя Асцендент можете да изчислите чрез нашия инструмент за натална карта. В случай, че не знаете своето точно време на раждане, използвайте хороскопа според слънчевия си знак (Зодията).

ПОРЪЧАЙ СВОЯ НАЙ-ПЪЛЕН ХОРОСКОП ЗА 2023-ТА

Месечен Хороскоп Овен

Отговорностите ви към външния свят са на преден план за вас този месец, скъпи Овни. Въпреки, че може да сте целенасочени и фокусирани върху работоспособността си, имате и прекрасни възможности да общувате и да се забавлявате. Сега сте в добра форма по отношение професионалните си задължения, но с течение на месеца ще се интересувате повече от приятелства, свързване с другите и групови дейности.

Януари е силен за осмисляне и подхранване на дългосрочните ви мечти и стремежи. Чувствате се по-малко натиск в работа и задължения и повече приети и подкрепяни от другите.

Около Пълнолунието на 6-ти може да придобиете нова представа за своя жизнен път или кариера. Това е време да видите скорошни решения, проекти и събития в нова светлина и да получите по-силно усещане какво искате от живота напред. Обърнете особено внимание на разговорите или информацията, която идва, свързана с дългосрочни цели, работа и отговорности.

Въпреки че все още не е моментът за вземане на генерални решения в тази насока, това е важен момент за придобиване на по-добро разбиране на целите ви и за предефиниране на очакванията ви. Пълнолунието също така обръща вниманието ви към домашните въпроси и близките хора. Намирането на задоволителен баланс между вашия вътрешен и външен живот може да бъде фокус сега.

До 12-ти вашият управител Марс е ретрограден – когато ибърне директно, енергията и увереността ви се увеличава. Това е повратна точка за вашата енергия и желания. Също така е време да оставите зад гърба си всички трудности в себеизразяването, прокарването на идеите си или със съседи и братя/сестри – ще можете активно да оправяте проблемните зони.

До 18-ти и Меркурий е ретрограден, затова може да има известно преосмисляне, преработване и връщане назад по проекти. Макар понякога това да е разочароващо, то е важна работа, която ви помага да направите необходимите промени. С промяната може да има известен хаос в комуникациите. Но блокажите отпадат! Подхождайте към нещата бавно, но сигурно и ако откриете, че съжалявате за скорошни решения, работете върху поправянето им стъпка по стъпка.

На 20-22 Слънцето преминава във Водолей – вашия социален и приятелски кръг, там настъпва Новолуние, а след това Уран, водолейският управител, се обръща директно. Тези събития внасят силен тласък в приятелствата ви, колективната работа, мечтите и надеждите. Това е силно време за сътрудничество, способни сте на огромни усилия за постигане на личните ви цели. Венера е във Водолей почти през целия месец и влияе на финасите Ви.

До края на януари оставате заети, можете да постигнете измерим напредък, вместо да се фокусирате основно върху отстраняването на проблеми. Ежедневните дела стават по-управляеми и прости. Вашите оригинални идеи могат да привлекат вниманието на високопоставени хора. Увеличава се енергията и мотивацияти за учене или други лични интереси и хобита.

> Актуален Месечен Хороскоп за Овен

Месечен Хороскоп Телец

През този месец може да сте особено вдъхновени от споделени идеи, скъпи Телци, и да уестите приятна промяна в темпото си на живот. Насочването към непознати територии, независимо дали ментални или физически, може да отключи възможности и ползи. Помощта на другите или изучаването на нови неща ще се окаже особено приятно. Венера във Водолей около върха на картата ви помага за подобряване на вашата репутация.

Три планети завършват своите ретроградни фази през януари: Марс е ретрограден до 12-ти, Меркурий е ретрограден до 18-ти и Уран (във вашия знак) също, но до 22-ри. Въпреки че процесът е бавен, той е стабилен и вие си връщате спокойствието и се чувствате по-уверени. Закъсненията намаляват, информацията и желанията стават по-ясни. Можете да очаквате по-ясно общуване и по-добро приемане за вашите таланти, ползи за материалните ви активи и финансово положение.

Дотогава може да изпитвате нерешителност или на неопределеност. Но промените, връщането назад и препятствията са нужни и ще ви пренасочат към по-подходящ път, затова останете гъвкави. Може да има някои обрати в плановете ви, проверявайте по-често графика и контактите си.

С напредването на януари вие ще успявате да черпите ресурси по пътя си. Може да постигнете напредък във финансите и начинанията си за печелене на пари, ако се справяте по-добре с приоритетите си.

От 20-ти Слънцето влиза във Водолей и се насочва към върха на вашата карта. Там ще попадне и Новолунието. Уран, управителят на тази област, се обръща директно! Тези неща внасят прилив на енергия във вашата кариера, публични отговорности, репутация и житейски цели, с по-голям фокус върху дългосрочните цели и ефективност. Получавате конкретно усещане за това, което наистина цените на практическо и професионално ниво. Съсредоточете се върху иновативните и уникални похвати в работата си, за да привличате ресурси и точните хора към себе си.

С директен Уран в Телец, ентусиазмът ви ще върви нагоре. Вие сте по-способни да виждате възможности, които сте пренебрегвали в миналото. Може да има обрат във финансовата/ бизнес област в края на месеца. По-бавното начало на януари сигурно ви е допаднало повече, но в края му ще сте по-целенасочени и спонтанни.

Финансите, семейните и домашни въпроси, вашето личностно развитие са приоритет за вас и ще бъдете в добра форма. Прилив на енергия към бизнес и финансовите въпроси. Стремете се да споделяте с околните своя порив за напредък и нетърпение за бъдещето, за да постигнете най-добри резултати.

> Актуален Месечен Хороскоп за Телец

Месечен Хороскоп Близнаци

През този месец сте фокусирани върху извършването на вътрешни промени и свързването с по-дълбоките ви чувства, скъпи Близнаци. Специални теми и проекти поглъщат вниманието ви и бързо се хвърляте в нещата, които обичате – Венера е във Водолей почти целия емсец. Желанието за промяна, развитие и подобрение е силно. Сега осъзнавате необходимостта да се грижите по-добре за себе си и за своите ресурси. Емоционално, това е време да поемете отговорност и да работите върху промяната на живота си отвътре навън.

Вероятно ще насочите енергията си към един или два по-важни проекта. Този месец сте в добра форма и можете да се свържите с вътрешната си сила, да получите и да се възползвате от подкрепата на другите. Януари започва със силна нужда от вътрешна промяна, трансформация и самоконтрол. Вашият фокус щр се насочи и навън по-късно през месеца, но вътрешната работа, която вършите, е мощна.

Бавно, но сигурно усещате, че нещата вървят напред. Някои ключови планети завършват ретроградността си, включително Марс, който в момента преминава през вашия знак, и вашият управител Меркурий във Водолей. Дотогава може би е по-добре да изчакате с вземането на важни решения (както финансови, така и емоционални). Може да има съсредоточаване върху проблем от миналото и някои препятствия за отстраняване. Уреждането на въпроси от миналото е на дневен ред през първата половина на месеца.

При Пълнолунието в Рак на 8ми – вашия втори дом – може да възникне нова гледна точка към паричните въпроси или близките отношения. Може да разберете, че сте се занимавали твърде дълго с минала връзка или проблем и това ненужно ви е натоварвало. Сега чувствате необходимост да го преодолеете и да продължите напред.

Ретроградният Марс в Близнаци е от решаващо значение за установяване на контакт с вашите истински нужди и желания, с които се занимавате от края на октомври. Може би сте изпитвали нетърпение да вървите напред, но сте се въздържали. След 12-ти нивата на енергия и мотивация се повишават. Възможен е добър обрат на финансово или бизнес ниво. Хората ви подкрепят и това се чувства.

Вашият управител Меркурий е ретрограден до 18-ти. Когато тръгва директно, вие ще се радвате на още повече яснота и движение напред, свързано с вашите връзки, работа, здраве, партньорства, финанси и контакти. Получавате новини и резултати, което улеснява вземането на информирани решения.

Решаването на задачи и потъването в изследователска или творческа работа ви правят щастливо заети този месец. Все по-често излизате от черупката си и се наслаждавате на различни интереси и връзки..

Особено след влизането на Слънце във Водолей на 20-ти ще търсите повече активност, разнообразие или приключения. Това е отлично време да учите или преподавате, да споделяте идеи и да се свързвате с другите. Ще бъдете търсени заради вашата проницателност и перспективна мисъл.

Последната седмица от месеца е добра за постигане на яснота и мотивация. Увереността ви израства рязко и желанието ви за действие следва. Ще бъдете по-наясно какво искате. Резултатите от вашите усилия също са по-очевидни и мотивиращи.

> Актуален Месечен Хороскоп за Близнаци

Месечен Хороскоп Рак

Януари за вас поставя силен фокус върху отношенията и връзките, скъпи Раци, както и върху качествени проекти и дейности. Връзките и договаряниета са в центъра – активно работите те да са успешни. Дори с малко връщане назад, успявате да подреждате нещата и да внесете повече баланс в живота си. Пълнолунието на 6-ти носи мощна енергия за справяне със заровени чувства, скрити нужди и желания.

Меркурий е ретрограден до 18-ти, а Марс е ретрограден до 12-ти и е време за планиране на стратегии и корекции, вместо да се движите напред в изцяло нови начинания. Нивата на лична енергия остават ниски, но перспективите ви се подобряват с напредването на месеца. Може да се обърнете към други, ако е необходимо, имате подкрепа до себе си.

След 12-ти вече няма да сте склонни да задържате недоволството си и макар да е необходима допълнителна вътрешна работа, сега е ясно какво да правите. Марс остава на заден план във вашата карта, насочвайки вниманието ви зад кулисите още известно време – помислете как да се преориентирате. Марс ще влезе в Рак на 25 март, когато е по-вероятно да започнете да реализирате плановете си.

Венера е във Водолей от 2-ри до 26-ти – това е вашата сфера на интимни отношения. Слънцето влиза във Водолей и също се насочва към тази област след 20-ти. Това носи оживление в личния живот. Интересът ви към драматичните теми и дълбоките отношения се засилва. Това е добър период да потърсите важните отговорите първо вътре в себе си. Създаването на близка връзка може да има голямо значение.

През последните няколко дни на януари Венера влиза в Риби – ще сте готови да поемете отговорността за емоционален въпрос, който може да е отлаган отдавна. Ако по-рано сте имали склонност към протакане или застой в отбранителна позиция, сега сте наясно как да продължите напред. Подходящ момент да се откажете от лош навик.

Имайте предвид, че Марс ще се наммира в сферата на скритите действия, което предполага, че сте във фаза на подготовка на нови проекти и планове. Не е нужно да бездействате по време на този транзит и ще реализирате желанието си да свършите работата си сега. Проявата на смелост в емоционалния живот може да ви се отплати.

> Актуален Месечен Хороскоп за Рак

Месечен Хороскоп Лъв

Януари за вас поставя темите върху здраве, работа и режим на живот, скъпи Лъвове, и акцент върху близките взаимоотношения и партньорства. Време е да се справите с „малките неща“, които ще направят живота ви по-гладък. Може да трябва да оправяте грешките, направени в миналото, да навкасвате закъснения или да чакате важна информация. Но вашите усилия и направените промени ще ви помогнат в бъдеще. Пълнолунието на 6-ти ви напомня да се съсредоточите върху оздравителни процедури и осъзнаване, за да може да се върнете към работата и задълженията си със свежи сили.

Сега искате да сте полезни и продуктивни. Силните теми за вас този месец са организиране, подобряване на здравето, повишаване на ефективността и хармонизиране с другите.

С ретрограден Меркурий до 18-ти може да се чувствате в неизвестност или сякаш изоставате. Но след това ще стане по-лесно да се справяте уверено със своята работа, домакински задължения и дневен режим.

Марс се обръща директно на 12-ти и нивата на мотивация се подобряват, когато ясно следвате желанията си. Диотогава се стремете да се справяте спокойно със забавянията. Въпреки, че връщането назад не винаги е приятно, можете да направите съществени промени и подобрения, които в крайна сметка ще ви бъдат от голяма полза. Докато Марс е бил ретрограден, може да сте преживели известно разочарование от целите или мечтите, които не са се сбъдвали достатъчно бързо. Но може и да сте видели старите неща с нови очи.

Изпълнението на плановете се придвижва напред след 12-ти. Приятелства се оправят, емоционалните усложнения също. Ще разберете кой е на ваша страна, ще се изяснят вашите желания. Както при повечето въпроси този месец, най-добре е да не очаквате незабавни резултати. Имайте вяра, че бавно, но сигурно ще стигнете там, където искате.

С Венера във Водолей – вашата сфера на партньорствата – от 2-ти до 26-ти изявата пред околните излиза на фокус, близките взаимоотношения укрепват. С този транзит вие търсите хармония и съгласие. Това е добър момент да внесете повече баланс в живота си, да постигнете мир с околните, да изразите своята привързаност и да положите повече усилия, за да разберете партньорите си.

След това 20-22 Слънцето също навлиза във Водолей и този сектор, което още усилва енергията. Там настъпва и Новолунието и след това Уран, управителят на вашия партньорски дом, се обръща директно. Всички тези транзити подпомагат движението напред в отношенията с всички край вас, дават възможност за ново начало, яснота и подобрение.

Очаквайте и развитие в технологични проекти през последната седмица на януари. Ако намерите начин едновременно да се забавлявате и да печелите пари, да преподавате и да учите или нещо подобно, трябва да прегърнете шанса. Сътрудничеството с околните може да ви даде магическо сега. Настроението ви е оптимистично, което ви помага да довеждате задачите си до край и по-уверено да се свързвате с другите. Добри новини и за вашите мотивация, като възобновената енергия достига до вас чрез партньор, приятел или сътрудник.

> Актуален Месечен Хороскоп за Лъв

Месечен Хороскоп Дева

Този месец поставяте фокус върху своя социален и романтичен живот, творчески начинания, приятелства, хобита и търсенето на по-удовлетворяващи начини за себеизразяване, скъпи Деви. Намирате нови или оригинални начини да изразите своята креативна страна и да освободите напрежението по приятни начини.

Въпреки ясния фокус върху романтиката, децата или творческите проекти, около Пълнолунието на 6-ти, отговорностите към приятели или групи, които може би сте пренебрегвали, ще излязат наяве. Намирането на баланс чрез по-равномерно разпределяне на времето е важно сега.

През този месец ще поставяте своя уникален отпечатък върху всичко, което правите – прекрасен процес на себеизразяване. Това е силно време за нов подход относно романтичен и/или творчески въпрос. Може да има възобновяване на връзка със стар приятел, което ще ви накара да видите тази минала връзка по нов начин. Преосмисляте предишни позиции относно нуждите си от романтика и удоволствие. Може да бъде период и за връщане към стари хобита и забавления.

Ретроградният Марс завършва своя цикъл на 12-ти и може да преживеете приятен обрат във увереността си в своите цели, бизнес начинания, кариера и ежедневни дела. Става по-ясно накъде отивате, а по-важното е, че знаете и какво искате. Нивата ви на мотивация може да са спаднали напоследък, но сега сте отново вдъхновени.

И ретроградният Меркурий, управителят на вашия знак, също тръгва директно на 18-ти. Затова ще имате моменти, когато може да се чувствате в неизвестност относно чакани новини или да трябва да направите някаква стъпка назад. За щастие, вашата работа по поправки и ревизии ще ви проправи пътя за щастливи успехи по-късно.

С тръгването на Меркурий директно, доскорошните усложнения както в професионалния, така и в личния ви живот чувствително ще намалеят. Кариерните въпроси набират скорост и получаването на точни отговори става по-лесно. Засилва се желанието ви да продължавате напред и по-малко да се занимавате с изглаждането на стари проблеми. Любовните отношения също ще станат по-малко сложни, а изразяването на чувствата – по-спонтанно

Венера във Водолей между 2-ри и 26-ти попада във вашата сфера на службата, ежедневието и навиците, където ще внесе оживление и благоприятни възможности. След 20-ти и Слънцето влиза във Водолей, за да получите още повече енергия за действие: В тази област ще попадне и Новолунието – възможни са промени и реформи. Вероятно ще усетите благотворен прилив на енергия, за да се погрижите за рутинните ви задължения и да укрепите здравето си.

Към края на месеца ще откликвате на събитията и хората около себе си с повече желание и последователност. Целите ви ще изглеждат постижими,а вие ще се гордеете с резултата от усилията си, което ще ви мотивира допълнително.След седмици на преоценка на кариерата или житейския си път, отново ще преследвате мечтите си. Завършвате януари с желание да предприемете решителни действия и твърда увереност да продължите напред.

> Актуален Месечен Хороскоп за Дева

 

Месечните хороскопи са общи за всички представители на даден Асцендент / Зодия. За пълна и точна лична прогноза спрямо вашите данни на раждане – час, дата, място – поръчайте своя Годишен хороскоп прогноза “Накъде отивам?”. Той ще съдържа точните периоди на всяко влияние към личната ви натална карта, както и значението на Транзиите, Затъмненията и прогноза по Прогресии на рождения ви хороскоп.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП

 

 

Месечен Хороскоп Везни

За вас януари носи по-силен фокус върху дома и семейния живот, скъпи Везни. Вашите инстинкти да си починете и да подобрите чувството си за сигурност и безопасност не трябва да се пренебрегват. Вероятно ще обърнете специално внимание на личните въпроси и домашните работи. Венера е във Водолей почти целия месец, което ви носи усещане за свобода и въхновение. Завършвате месеца с много повече общуване, отколкото го започвате с преместването на Слънцето във вашия сектор на забавление, романтика и творческо себеизразяване.

Пълнолунието на 6-ти ви напомня да намерите баланс между вниманието към дома и семейния живот и професионалните или „външни“ отговорности. Напомня ви да намалите натиска, който оказвате върху себе си, за да блеснете и в двете области.

С ретрограден Меркурий до 18-ти и ретрограден Марс до 12-ти очаквайте проблеми от закъснения и неточности, които несъмнено ще ви забавят. Не забравяйте, че връщането назад, което трябва да направите сега, има своя смисъл и е хубаво да преразгледате бъдещите си плановете. През изминалите седмици поради ниските нива на енергия и ентусиазъм може да сте пренасочили вниманието ви в различни посоки – да сте преоткрили стари интереси или страсти, които да са предизвикали нов интерес.

След 12-ти вече сте по-уверени в това, което искате. Не е нужно да полагате толкова усилия, за да накарате другите да разберат, видят и подкрепят вас и вашите идеи. По отношение на домашни или кариерни въпроси може дори да получите прозрение. Предстои повратна точка в движението ви напред относно работни проекти, правни дела или партньорство. Възможни са и големи награди.

Вашите смелост, увереност и яснота се завръщат сега! Но не се опитвайте да поемете твърде много натоварване наведнъж. Бавното поемане напред е най-доброто след ретрограден период. Сега вашият социален или романтичен живот набира скорост и вие естествено излизате от интроспективен период.

От 20-22-ри януари – Слънце във Водолей и Новолуние във Водолей – ви чака прилив на енергия, който ще ви пробуди и ще продължи до края на месеца. Ще можете да изразявате своята индивидуалност, уникална личност и идеи по мощни и привлекателни начини. Творческите проекти или забавления ще ви помагат да се освободите от стреса и напрежението. Готови сте да споделите себе си, чувствата и идеите си с другите.

През последната седмица на януари може да положите повече усилия, за да протегнете ръка и да помогнете на другите. Чувствате се енергични и одухотворени. Последните седмици може би сте работили над подхода си към живота и какво искате за себе си. А сега вече започвате дейно да преследвате желанията си, да действате по-директно и активно. Това е чудесно време за преследване на интелектуални интереси и обучение, за изграждане на нови умения. Любовният ви живот също става по-оживен и интересен.

> Актуален Месечен Хороскоп за Везни

Месечен Хороскоп Скорпион

За вас януари ще бъде натоварен в комуникациите, обучението и общуването, скъпи Скорпиони. Време е да разнообразите интересите си като последвате любопитството си – Венера е във Водолей почти целия месец. Освен потапянето в ежедневните дела, през този месец за вас може да се появят много и разнообразни неща за вършене.

Пълнолунието на 6-ти ще събуди желание за по-големи дела и откъсване от рутината на живота ви, ще ви провокира да търсите отдушници. Вероятно ще получите нова насоки за текущите си интереси, проекти и контакти. Може да преоткриете стари познанства или да осъзнаете, че нещо, което сте преследвали, вече не ви интересува. Новите идеи и хрумвания сега могат да доведат до дългосрочно начинание.

Нещата, които наистина искате да направите, може да останат на пауза – защото Марс е ретрограден до 12-ти и Меркурий също е ретрограден – но до 18-ти, което усложнява нещата за всички ни. Закъсненията и недоразуменията стават по-масови и забележими.

Докато Марс беше ретрограден през последните два месеца, може да сте изпитали разочарования или да сте се заравяли в дълбоко стаявани въпроси. В идеалния случай сте намерили по-добри начини за управление на живота си на емоционално ниво. Ретроградните периоди са възможност да хвърлите втори поглед върху нещата, което може да разкрие скрити възможности. След 12-ти вече сте по-наясно какво искате и не се чувствате толкова измъчени от (или обвързани с) миналото си!

От 18-ти нататък и Меркурий тръгва директно – ще имате повече яснота с вашите проекти и общуването с околните. Чакана новина също може да ускори промените. Преди това е добре да преразгледате забавените си начинания..

С ретроградността на планетите по някакъв начин космосът ви моли да забавите темпото, да ограничите скорошните крайности и да се върнете в правия път. Ретроградните периоди помагат да видите областите, които са ви спъвали, фалшивите пътища и начинанията, които не са ви на сърце. Независимо дали става дума за поемане на твърде много отговорности или за избягването им, забавянията помагат да получите по-добра представа за следващите си стъпки.

Слънцето навлиза във Водолей на 20-ти, а това при вас е сферата на дома и семейство. Заедно с Новолунието на 22-ри обещава ново начало в личния ви живот! Страхотно време за стабилизиране, възстановяване и намиране на вашия житейски център. Правенето на подобрения и промени в дома може да бъде удовлетворяващо.

Близките отношения получават добър енергиен тласък. Справяте се с проблеми, свързани с емоционални привързаности, зависимости, сексуалност или финансова подкрепа. Сега получавате отговори на въпроси или дори пробиви във важни ситуации, които осигуряват стабилно движение напред. Ще чувствате повишена нужда да сте със семейството си или в познати ситуации.

Работата в дома или около него може да бъде особено продуктивна през последната седмица на месеца. Нещата протичат естествено и минималната намеса улеснява действията и вземането на ефективни решения. Сега ще бъдете по-наясно с нуждата си относно вашата сигурност и съвсем естествено ще направите стъпки да си осигурите спокойствието. Може би още по-забележителна е вашата мотивация да работите последователно по конкретен проект или лична връзка след седмици на несигурност.

> Актуален Месечен Хороскоп за Скорпион

Месечен Хороскоп Стрелец

Искате да се утвърдите и да създавате и развивате проекти през този месец, скъпи Стрелци. Към края си януари ви носи обстоятелства, които ви мотивират да протегнете ръка, да се свържете, да учите и споделяте. Дотогава ви занимават амбициите ви по отношение на бизнес дела, материални грижи и финанси. Може да се наложи да преработите идея за правене на пари или бюджета си, но направените сега подобрения ще ви отведат по-далеч в дългосрочен план.

Вашата астрологична прогноза препоръчва по-спокоен подход този месец – ще откриете, че естествено забавяте нещата, по-добре от другите знаци. Около Пълнолунието на 6-ти ще се появи темата за дължими пари. Може да получите прозрение относно вашите чувства или финално рзрешение по финансов въпрос.

От края на октомври отношенията с другите не са лесни с ретрограден Марс във вашия партньорски дом. Подкрепата за личните ви начинания не е била на върха си, но от 12-ти януари нататък динамиката на отношенията се изглажда и увереността ви се подобрява. Чувствате, че наистина можете да започнете да се движите напред. Повече яснота идва в любовния ви живот и отношенията възвръщат динамиката си. Може да има хубаво развитие на романтично и творческо ниво по-късно през януари.

До 18-ти и Меркурий е ретрограден – тръгването му директно ви прави по-решителни. Появява се нова или забавена информация и вашите проекти се раздвижват. Неотдавнашната нерешителност вероятно ще изчезне, а вложените усилия се отплащат. Можете да правите по-информирани избори, да знаете какво искате и да го привлечете съвсем естествено. Хората желаят вашата компания и ви търсят повече от обикновено.

Венера във Водолей е във вашата сфера на срещи и комуникации от 2-ри до 26-ти, а Слънцето влиза във Водолей и се присъединява към същата зона на 20-ти. Тези транзити ви насърчават да създавате връзки и да достигате до повече хора. Любовта и общуването са силно свързани помежду си. Сега изразявате себе си с повече чар. Намирате лесно приятели, свързвате се с хора със сходни интелектуални интереси. Можете да откриете дори любов чрез комуникационни средства, в интернет или по време за обучение.

Обръщането на Марс директно във вашия сектор на отношенията също подобрява увереността ви във връзката ви и с другите като цяло. Добрата енергия е с вас за разширяване на личните ви хоризонти чрез творчески начинания или романтични вотношения.

През последната седмица на януари ярко си възвръщате мотивацията и духа. Вероятно ще почувствате силно чувство за обновление. Работата или предприемането на действия с някого обещава да бъде удовлетворяващо и продуктивно. Готови сте да действате по нов план или оригинална идея, да поемете предизвикателство.

Приключвате месеца освежени и малко по-смели след като видите резултатите си. Свързването с други хора може да донесе неочаквани възможности.

> Актуален Месечен Хороскоп за Стрелец

Месечен Хороскоп Козирог

Януари за вас може да бъде месец на значими промени както на вътрешно, така и на външно ниво, скъпи Козирози. Започвате годината с ретрограден Меркурий във вашия знак, но през месеца няколко планети тръгват директно: Марс на 12-и, Меркурий на 18-и и Уран на 22-ри. Това ще ви помогне да стартирате, гледайки назад, но с напредването на времето забавянията намаляват и енергийния поток се отпушва.

Пълнолунието на 6-ти във вашия противоположен знак Рак ви води до по-добър контакт с вашите чувства. Но какво да правите с тях може все още да не ви е ясно. Не оказвайте натиск върху себе си – оставете нещата да се развият естествено. Може да се почувствате особено привързан към някаква идея или близо до вземане на решение, но да възникне пречка, забавяне или вътрешно усещане, че не сте напълно готови всичко да се приключи.

Въпреки това, с ретрограден Меркурий в Козирог до 18-ти и ретрограден Марс до 12-ти, не бързайте с големи новогодишни решения и усетете нещата. Избягвайте да прилагате принуда – повечето решения все още не се нуждаят от финализиране. Работата и партньорствата може да са малко по-сложни този месец и е важно да обмислите скорошните си дела.

Марс се обръща директно на 12-ти след повече от два месеца ретроградно движение. Очаквайте да започнете да виждате резултатите от усилията си в работата и прилив на увереност и мотивация. Проблемите се изглаждат, докато напредвате. Може да се почувствате вдъхновени да работите малко повече над нещата, които обичате, или да се съсредоточите повече върху профилактика на здравето си и уелнес процедури/

Това е сезонът на вашия рожден ден, което означава време за разкриване на възможности. Тази година започнете по-бавно, но следвайте амбициите си. Това е необичайно за начален месец, но определено е правилно. Всъщност сега можете да постигнете много. Закъсненията с личните планове са проблем за всички, като нещата ще се задвижат по-гладко след 18-ти.

Този месец има една друга подтема, която набира сила: фокусът върху вашите финанси и таланти. Венера във Водолей попада във вашия втори дом между 2-ри и 26-ти и Слънцето във Водолей се присъединява към нея на 20-ти.

Така че, след Новолунието на 22-ри може да бъдете значително по-доволни и спокойни. Разрешават се проблеми, възникват нови идеи по отношение на работа, пари и здравословни въпроси. Вие изразявате себе си с лекота, която привлича нови възможности и хора.

Последната седмица на месеца е особено позитивна. Стремежът и желанието да свършите нещата се увеличават, което ви прави по-ефективни от обикновено. Появява се възможност да съчетаете предприемчивост и сигурност, а това е вашата специалност!

> Актуален Меечен Хороскоп за Козирог

Месечен Хороскоп Водолей

Този месец може да се чувствате особено ангажирани с емоционалния си живот, включително семейни и домашни въпроси, скъпи Водолеи. Може също така да получите шанс да изяви своята креативност, а контатки, пътувания и обучения може да бъде особено удовлетворяващи. В същото време, до 20-ти януари имате по-голяма нужда от почивка, релаксация и известно ниво на оттегляне от трудни ситуации. Разбира се, месецът набира инерция с напредването си.

Обръщате нов лист след 20-22-ри – топката е във вашето поле. Първо, Слънцето навлиза във Водолей, а веднага след това настъпва и Новолунието във Водолей. Плюс това, тогава вашият планетарен управител, Уран, се обръща директно. Време е за лично преоткриване и изразяване, за освежаваща промяна. Хората ви виждат малко по-различно, така че се стремете максимално да използвате това в своя полза.

По това време Меркурий и Марс вече ще са се обърнали директно и за вас започва период на сила за удоволствие, личен магнетизъм и самоувереност.

Първите 2-3седмици от месеца може да наложат известно преосмисляне на вашите планове. Време е да съберете ресурсите си за предстоящите месеци. Доколкото е възможно, избягвайте да форсирате нещата. По-склонни да размишлявате върху скорошни преживявания и да усвоявате уроците им. Поглеждането към миналото за вникване в проблемите на настоящето всъщност е много ценно. И все пак Пълнолунието на 6-ти ви държи в тон с целите за реализация и профилактика на здравето – ще отделите време за тези неща.

Натъпва страхотно време да обработите последните събития и да намерите начини да оставите зад гърба си нефункциониращите неща. Докато го правите, вие освобождавате емоционално пространство, за да поканите нова енергия в живота си.

Реално движение напред с планове или новини, които чакате, може да се постигне след 12-ти – дотогава Марс е ретрограден. Тази промяна на посоката слага край на закъсненията и липсата на яснота с общуването, романтиката, творческите занимания и обученията.

С напредването на месеца се чувствате по-силни отвътре навън, готови да се справите с проблеми, да поемете предизвикателства. Меркурий остава ретрограден до 18-ти, но вие събирате мотивация и яснота, която идва от това, че знаете какво искате.

Венера е във Водолей – вашия знак – между 2-ри и 26-ти и другите ви виждат като симпатични и особено желани партньори. А може би по-важното е, че се отнасяте към себе си по-нежно!

В идеалния случай, през последните месеци сте открили области, в които вашият подход или методи могат да се подобрят, и сега сте готови да направите промени. Януари е време за придобиване на увереност относно любовна връзка или собствените ви чувства. В края на януари животът ви ще започне да се ускорява и все по-малко ще се тревожите за следващия си ход. Може да поразмътите водите, но всичко е в името на прогреса!

> Актуален Месечен Хороскоп за Водолей

Месечен Хороскоп Риби

През януари продължава вашият фокус върху приятели, групови дейности, сътрудничество, работа в група или дългосрочни проекти, скъпи Риби. Той също така въвежда нова тема – за почивка, възстановяване и специално внимание към вътрешния мир. Венера е във Водолей почти целия месец, което подкрепя обновлението в тези обласи.

Трябва обаче да се стараете ефективно да управлявате времето си, тъй като Марс е ретрограден до 12-ти и Меркурий е ретрограден до 18-ти Закъсненията и връщането назад са нормална част от картината за всички. Стремете се да си починете от твърде много действия и натиск за вземане на решения и се съсредоточете върху целите си за постигане на щастие.

Имате достатъчно време да преработите плановете си по ваш вкус, така че направете каквото можете, за да избегнете стреса. Докато Меркурий е стационарен около 16-18-ти недоразуменията могат значително да се увеличат, включвайки приятели, мечти или планове, като объркат всички замесени. Но след това ще бъдете по-наясно за своите цели, връзки и партньорства.

Пълнолунието на 6-7 носи значими идеи или разговори, свързани главно с приятели и връзки или планове за бъдещето, като осветли скорошни събития. Прозрението, което получавате сега, може да е малко ново или неразбираемо, но да ви помогне да проправите пътя към нови начала и нагласи.

Марс се обръща директно на 12-ти, което за вас носи напредък относно пари, материални придобивки, семейните въпроси и личните ви таланти. В идеалния случай, забавяниета в тези области през последните два месеца водят до пренасочване, което ви помага да разберете по-ясно ситуацията и желанията си. След 12-ти ще имате повече емоционална мотивация за преследване на интересите ви и търсене на удовлетворение. Макар личният ви живот да остава натоварен, това е вид „натовареност“, с която можете да се справите. Когато съществуват проблеми, справянето с тях е много по-лесно, когато знаете точно какви са те.

Чувството за неопределеност или под натиск се разсейва след 20-ти, когато Слънцето влиза във Водолей. Ще получите информация, която ще ви помага да се изяснят нещата и да придвижите живота си напред.

Последната седмица на януари носи по-съществена нужда да се оттеглите в усамотение, да се погрижите за себе си, да си поемете дъх. Това е период за завършване на вашата слънчева година и извличане на максимума от спокойния размисъл и личното време.

През януари все пак вие сте в добра позиция да промените и стабилизирате критични области от живота си, особено емоции, дългове, взаимоотношения, условия на живот и семейство. Сега може да получите отлична подкрепа от близките си. Това е чудесно време да подобрите условията на живот и финансовото си положение. Лек домашен ремонт, преместване или друга промяна в дома може да има силно значение. Желанията са по-ясни и вие се чувствате уверени за ново начало.

> Актуален Месечен Хороскоп за Риби

 

ПОРЪЧАЙ СОЛАРЕН И ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 12 МЕСЕЦА

Още общи хороскопи за Януари 2023

Подробна информация за движението на всички плнети през месеца и значението им ще намерите в общата месечна прогноза. Интерпретацията за движението на светила и планети през месеца ще ви помогне да използвате енергията на времето най-добре като избирате своята дейност според описаните влияния и препоръки:

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните