Хороскоп Дева

Хороскоп Дева – Месечни хороскопи за 2023 г.

Месечен хороскоп Дева – Декември 2022

От 1 до 6 декември трябва да спазвате умереност в харченето. Сега може да почувствате непреодолимо желание да пазарувате, но се опитайте да се въздържате от необмислено харчене, защото могат значително да повлияят на бюджета ви. Изчакайте малко – ще имате възможност да харчите малко по-късно.

Опитайте се този месец да не преяждате и да не прекалявате с алкохола. Бъдете внимателни, когато приемате лекарства поради опасност от предозиране. Също така, се опитайте да не харчите енергията си в празни разговори, не участвайте в интриги, не се намесвайте в чужди спорове. Началото на декември не е подходящо време за финансови операции и търговски сделки, за важни срещи. Преди да подпишете нещо, внимателно проучете документите.

След 6 декември може да разчитате на здравия разум и способностите си да обмисляте действията си, преди да вземете решение. Вашето мислене ще стане обективно, ще можете да работите последователно с всяка информация. Това ще увеличи производителността на работата ви, ще помогне на практика да се прилагат
вашите знания за постигане на конкретен резултат.

От 17 декември до 31 декември ще почувствате прилив на жизнени сили, на вдъхновение, жажда за действие, творчески подем. Във въздуха витае атмосфера на празник и очакване на чудо. Бъдете изобретателни, оригинални, действайте извън ограниченията, слушайте интуицията си и ще можете да постигнете високи резултати, да реализирате смели проекти и да подобрите финансовото си състояние.

Чудесно време за общуване с приятели и прекарване на времето в тесен семеен кръг, за развлечения, културни и спортни събития, за игри и забавления на открито и всякакви партита. Сега вече може да се отдадете на пазаруване – с оригинални идеи при избора на подаръци за празниците.

Опитайте се да приключите всички въпроси, свързани с подготовката на празниците и планирането на пътувания преди 29 декември. След това посветете времето си на обобщаване на настоящата и планиране на следващата година.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА 12 МЕСЕЦА

Годишен хороскоп за Дева за 2022 г.

2022-ра година ще отвори пред вас нови възможности в бизнес партньорства и лични отношения. Важни теми на годината ще бъдат въпросите за по-добра работа, изпълнение на задълженията, подобряване на здравето и финансите.

Преминаването на Сатурн през шести дом – на службата и ежедневните задължения, профилактиката и здравето – ще насочи вниманието ви към тези сфери на живота. Настъпва период на сериозни натоварвания, може би принудително ще се подчинявате на по-строг график, ще трябва да работите върху отношенията си с колеги и близки. Това може да бъде време за оптимизация във вашата фирма или предприятие, която ще наложи съкращения. Усърдието ви, отговорното отношение и съвестната работа ще бъдат оценени по заслуги и вашите позиции няма да пострадат.

Но поради прекомерно натоварване, здравословното ви състояние може да изисква повече внимание. Превантивните мерки, взети предварително за укрепването му, като оптимален дневен режим, здравословна диета, физическа активност – ще повишат вашата устойчивост на стрес и имунитет.

От 15 септември до 23 октомври конфликтният аспект между Сатурн до Уран – Уран се намира във вашия девети дом – ще повлияе на сфери като висше образование, пътуване, вяра и мироглед. Този аспект може да доведе до неочаквани промени, напрежение, забавяне и пречки в бизнеса и обучението, при взаимодействие с чуждестранни партньори и шефове, в далечните пътувания. Ще трябва да се приспособите към обстоятелствата и да положите усилия, за да преодолеете тези сътресения и ограничения

Юпитер преминава през във вашия седми дом – на партньорствата, брака, социалните отношения. Той може да донесе много полезни и интересни запознанства, да разшири кръга ви на общуване, професионалните изяви. Има шанс да завържете ново романтично познанство, дори да се ожените, да донесе хармония във вече установени връзки и ги укрепи.

Юпитер също дава добра възможност за привличане на спонсори, подкрепа от авторитетни личности, увеличаване на влиянието ви, популяризиране на дейността ви и слава. Възползвайте се съзнателно от тази позиция и пред вас ще се отворят нови перспективи за сътрудничество.

От 11 май Юпитер преминава в огнения знак Овен и влиза във вашия осми дом – на крупните финанси, енергийния обмен, здраве, наложителни промени и трансформиращи кризи. С целенасочени усилия, ще можете значително да подобрите финансовото си състояние, да укрепите здравето си.

Годишен хороскоп за 2022 г. за всички зодии и асценденти

Месечен хороскоп Дева – Ноември 2022

От 5 ноември до 10 ноември се очертава период на напрежение и конфликти, проверки и ревизии, забавяне и отлагане. Опитайте се да приведете в ред финансовата и отчетната си документация.

Неблагоприятен период за инвестиции, търговия, срещи и преговори. Не се противопоставяйте на екипа и шефовете, търсете компромис. Бъдете предпазливи в бизнеса и в общуването, проявете чувствителност и уважение към околните, не се потапяйте в мрачни мисли. Конфликтите в тези дни могат да доведат до разрив на важни за вас връзки.

Спазвайте правилата за движение и безопасност на работното място и у дома. Извънредният стресът може да бъде вреден и за вашето здраве, затова се пазете от крайности и от настинки.

От 12 до 25 ноември идват по-благоприятни дни за всички ваши дела и начинания. Чудесно време за представителите на творческите професии и креативните личности. Периодът е много подходящ за финансови, банкови и търговски операции, за инвестиции, провеждане на важни срещи и преговори, културни и спортни събития и благотворителни акции.

Ако през първото десетилетие на месеца сте се скарали или обидили някого, сега е чудесен момент да поправите всичко, да поговорите с открито сърце и да възстановите взаимоотношенията. Можете също така да се погрижите за семейни дела. Обърнете специално внимание на близки и приятели, споделяйте топлина и оптимизъм, организирайте домашни празници, съживете интимната си връзка.

Около 29 и 30 ноември бъдете внимателни, не предприемайте прибързани действия, не се противопоставяйте на шефовете и екипа си. Настройте се за сътрудничество като потърсете златната среда във всичко. Спазвайте правилата за движение и безопасност при работа и в дома.

Астро прогноза за ноември 2022 – Старото надделява, но за последно

Месечен хороскоп Дева – Октомври 2022

От 1 до 12 октомври се опитайте трезво да оцените ситуацията, не си правете илюзии – тогава няма да има разочарования. Не вярвайте на всичко, което ви се казва. Проверявайте за достоверност всички данни и факти, които постъпват при вас. Не хабете енергия за празни приказки, не се забърквайте в интриги. Опитайте се да се концентрирате върху работата си, планирайте и не се разсейвайте от блуждаещи мисли.

Началото на месеца е неблагоприятен за провеждане на важни срещи, преговори, финансови, банкови и търговски сделки. Планирайте подобни по-важните събития, разговори и срещи в дните от 5 до 8 октомври.

Важно е да спазвате здравословен режим, обърнете специално внимание на храненето, не преяждайте и не злоупотребявайте с алкохолни напитки. Проведете диета или разтоварителни дни. Ако практикувайте гладуване и процедури за очистване
– сега такива практики ще ви донесат повече полза. Проветрявайте стаята по-често, опитайте се да прекарате повече време на открито.

От 22 октомври до 27 октомври е продуктивен период – време за повече контакти, обработка на документи, пътувания, срещи, преговори. Всичко ви спори и върви добре. Можете да работите ефективно в няколко посоки едновременно, имате достатъчно енергия и сила за решаване на проблеми с всякаква сложност, за подобряване на отношения с колеги и партньори и вашите позиции в екипа.

Идеите и проектите могат да бъдат успешно реализирани, а Вие като цяло сте в отлична физическа форма. Използвайте това време за профилактични и оздравителни мерки за профилактика на здравето.

Астро прогноза за октомври 2022 – интензивен и наситен със събития

Месечен хороскоп Дева – Септември 2022

От 1 до 5 септември не е подходящо време за финансови, банкови и търговски операции. По-добре насочете енергията си към работа, която изисква концентрация и дисциплина, за решаване на практически задачи.

На 10 септември не провеждайте важни срещи и преговори, тъй като са възможни разриви в договорките, забавяне на транспорта, аварии и неизправности на оборудване и машини. Въпреки това, не бързайте да купувате нови, по-добре е да ремонтирате старото оборудване/ автомобил.

През целия септември не трябва да започвате нова работа, да регистрирате фирми, да започвате строителство и ремонти, да се местите, да създавате нови запознанства и да се жените, да провеждате важни медицински процедури и планови операции. Изчакайте до октомври. Посветете това време на работа по вече започнати проекти, коригирайте грешките, довеждайте до съвършенство започнатата работа. Подредете документите си. Подсили вече установени връзки и взаимоотношения.

От 17 до 20 септември проверявайте за точност всички получени от вас съобщения, отложете подписването на важни договори и споразумения. Бъдете внимателни на работа: поради разсейване са възможни грешки. Практикувайте умереност в харченето на пари. Обърнете внимание на дневния режим и диетата си, преяждането сега е основен враг на вашето здраве.

От 22 септември до 29 септември (Новолуние) – период на съживяване, прилив на сила и енергия. Аналитичните ви способности, точността и конкретността на мисленето ще ви помогнат за разбирането и структурирането на получената информация. Добро време за укрепване на партньорските и семейните отношения. Романтичните срещи през този период ще помогнат за укрепване и хармонизиране на съществуващите отношения и внесете им свежест. Прекарвайте повече време с приятели и любими хора природата, посещавайте музеи, изложби и концерти, любувайте се на красотата наоколо. Добро време за културни, спортни, развлекателни събития

Астро прогноза за септември 2022 – отново борба между старо и ново

Месечен хороскоп Дева – Август 2022

От 4 август за вас започва период на активна лична изява и ползотворна работа. Изключително точното, детайлно, организирано мислене и наблюдателност ще ви позволят да анализирате, преосмислите и проверите свършената работа, да идентифицирате и отстраните грешките, да намерите ефективна схема на работа и да доведете вашите проекти и идеи до съвършенство. На преден план излиза рационалността във всички области на живота.

От 15 до 17 август е време за реализиране на иновативни идеи, за укрепване на позицията ви в колектива и хармонизиране на отношенията. Добро време за важни срещи, финансови и търговски сделки. Периодът е благоприятен и за забавление с приятели, за укрепване на връзки и контакти.

От 20-и до 22-ри може да възникнат здравословни проблеми. Обърнете внимание на храненето си, внимавайте с приема на лекарства. Опитайте се предварително да вземете профилактични мерки за здравето. Диета и прочистващи процедури ще ви бъдат от полза сега повече от всякога. Тези дни са неблагоприятни за финансови, банкови, търговски операции и сделки.

От 22 август до 31 август – период на успех в бизнеса. Положете усилия, бъдете енергични и решителни в изпълнение на плановете. Добро време за подобряване на психическото и физическото ви здраве.

От 26 август настъпва по-добър период за взаимодействие с околните, за изглаждането на проблемите, за координация на идеи и мисли с партньорите, Времето е подходящо и за важни преговори и срещи.

Астро прогноза за август 2022 – време за активно действие

Месечен хороскоп Дева – Юли 2022

От 1 до 6 юли се заемете с работа, която изисква прецизност, организираност, самодисциплина, конструктивно мислене. Добро време за изследователска дейност. Вашите мисли и идеи могат да бъдат успешно приложени на практика.

На 2 и 3, както и на 8 и 9 юли проверявайте достоверността на цялата информация и съобщения, които идват до вас.Не подписвайте споразумения без внимателна проверка или привличане на специалисти. Бъдете умерени в харченето, старайте се да не преяждате и не злоупотребявайте с алкохол.

От 13 до 17 юли е благоприятно време за творческа себеизява. Бъдете активни, действайте извън рамките, покажете инициатива, взаимодействайте с колеги, заедно можете да реализирате най-смелите идеи.

От 17 до 31 юли имате по-натоварен период. Повишената раздразнителност, импулсивност, нервна избухливост и непоносимост могат да доведат до конфликти. Неподходящото време за важни срещи, преговори, финансови и търговски сделки. Възможни са разриви в споразуменията, кавги и спорове. Не предизвиквайте конфликти и не се поддавайте на провокации. Опитайте се да проявите дипломатичност в общуването, не налагайте волята си чрез натиск, потърсете компромис. Бъдете внимателни на пътя, спазвайте правилата за безопасност. Нервното напрежение може да се облекчи с дълги разходки на чист въздух, плуване и упражнения за дълбоко дишане.

След 19 юли активността ви забележимо ще се увеличи: ще станете по-ярки, по-настоятелни в проявите и изразяването на вашите идеи. Ще искате повече да бъдете център на вниманието. Останете по-внимателни към околната среда, вслушвайте се в идеите на другите.

От 26 юли до 29 юли е препоръчително да се въздържате от полети. Времето е неблагоприятно и за закупуване на оборудване и техника. На 30 и 31 юли е възможно обостряне на хронични заболявания. Включете профилактика предварително, спазвайте режим и в храненето. Прекарвайте повече време на открито. Физическата активност и контактът с природата ще помогнат за облекчаване на стреса този месец.

Астро прогноза за юли 2022 – горещ месец във всяко отношение

Месечен хороскоп Дева – Юни 2022

От 3 юни управителят на вашия знак Меркурий вече е директен – затова можете да вършите всичко, което сте отлагали: да стартирате нови проекти, да кандидатствате за нова работа, да регистрирате фирми, да сключвате брак или да се запознавате, да минавате през медицински прегледи и планови операции, да правете скъпи покупки. Напълно отпадат забраните, така че смело започнете да осъществявате нови планове и идеи.

Между 1 и 5 юни се доверете на интуицията и следвайте вътрешния си гла. Проблемите с кариерата и работата излизат на преден план. Съсредоточете се върху тях и можете да постигнете добри резултати в бъдеще.

От 8 до 12 юни е време за финансови, банкови и търговски операции. Погрижете се да си осигурите подкрепата на колеги и началници, за да популяризирате своята работа,
укрепете позицията си в службата.

След 13 юни животът ви забележимо ще се оживи, броят на контактите ще се увеличи, комуникацията ще стане по-лесна и спокойна. Освен това, ще има увеличение на работата с документи и информация, може да се наложи да работите в няколко посоки наведнъж. Броят на пътуванията ще се увеличи, както и на срещи и преговори.

От 19 до 21 юни е пикът на активност за вас и възможен успех във всички области на живота. Нсрочете за тогава важните срещи, правете финансови, банкови и търговски операции – те обещават да бъдат успешни. Създайте си нови познанства и полезни връзки. Сега можете успешно да реализирате своите идеи и да намерите подкрепа сред колеги, значително да засилите влиянието си в службата. Идеално време за продуктивна работа и подобряване на психологическия климат в семейството.

Обща астро прогноза за юни 2022 – спокойно начало, ескалация до края

Месечен хороскоп Дева – Май 2022

Енергията на май ви носи успех и късмет във всички ваши дела и начинания. Бъдете активни, покажете творческите си способности, възползвайте се от благоприятния период, за да повишите авторитета си в работата и семейството, да реализирате смели идеи и проекти.

Прекарайте майските празници с близки приятели и любими хора. Началото на месеца е непринудено, отворени сте за общуване, жадувате обновление. Пътуванията обещават интересни запознанства и незабравими впечатления. Ако предпочитате да работите можете да използвате това време продуктивно и с практична полза.

Между 10 май и 2 юни (ретрограден Меркурий) ще усетите известно затормозяване на делата си, може да има забавяния и нарушаване на споразуменията. За вас настъпва време да се върнете към недовършеното и всичко, което някога сте отложили. Това не е моментът да започвате нови проекти, да постъпвате на нова работа, да сключвате брак, да регистрате фирма. Също, не е подходящо за начало на строителство и ремонт, важни медицински прегледи и планови операции, закупуване на оборудване и автомобили. Романтичните познанства през този период могат да бъдат повърхностни и мимолетни.

Погрижете се за ремонта на повредена техника, подредете нещата в документацията си, завършете писането на научни статии или дипломни работи. По-добре е да финализирате вече започнатото като го доведете до съвършенство, вместо да се втурвате към нещо ново..

Денят на лунното затъмнение 16 май прекарайте в спокойна атмосфера, помислете от
какъв вреден навик, тежко задължение или неприятен контакт бихте искали да се отървете веднъж завинаги и направете първата крачка към своето освобождение.

От 18 май до 28 май ще бъдете пълни с енергия и ентусиазъм: насочете тези енергии към постигане на високи резултати в работата си, укрепете позициите си, популяризирайте своите идеи и вече започнати проекти. Вашите усилия ще бъдат оценени и възнаградени. Ще можете да подобрите финансовото си състояние, да увеличите престижа си в службата. Можете да заразите с оптимизъм околните и дори да се проявите като лидер.

Обща астро прогноза за май 2022 – мощна енергия, благоприятна за промени

Месечен хороскоп Дева – Април 2022

1 април е ден за планиране на следващия месец. Важни теми през април могат да бъдат пътувания, срещи и преговори с чуждестранни партньори, участие в конференции, преподаване, провеждане на семинари и тренинги, обучения за повишаване на квалификацията, изпълнение на важни договори.

От 7 до 18 април е време за продуктивна работа. Ще усетете невероятен прилив на жизнена енергия и добро настроение, ще се чувствате в отлична физическа и психическа форма. Периодът е подходящ за проучвателна дейност, за вземане на сериозни решения, популяризиране и реализиране на най-смелите ви и оригинални идеи и проекти.

Благоприятен период за провеждане на срещи, преговори, културни и спортни събития, успешни изяви на събирания и конференции. Бъдете активни, действайте извън рамките и усилията ви ще бъдат възнаградени заслужено. Също, отлично време за подобряване и укрепване на романтичните и партньорски отношения, съживяване на чувствата.

На 9 и 10 април се опитайте да не се претоварвате на работа, превключвайте вниманието си по-често, не зацикляйте в една посока на мисли, почивайте си по-често.

От 23 април до 25 април се заемете със спокойна работа, която не изисква емоционален ангажимент и бързане. Възможни са трудности и недоразумения в общуването, така че не планирайте важни разговори и срещи за тези дни. Опитайте се да не се забърквате в съмнителни предприятия и интриги. Прекарвайте повече време на открито, бъдете изпълнени с енергията на пролетта.

От 25 до 29 април е благоприятно време за всички сфери на живота, предвещаващо успех в бизнеса и любовта. Насочете усилията си към постигане на резултати в работата си. Проявете въображение и творческа инициатива, слушайте интуицията си и успешно ще реализирате идеите си. Също, добро време за финансови и банкови трансакции, важни срещи, преговори, културни, спортни и развлекателни събития, помощни кампании и благотворителност.

Добър период да укрепите позицията си в работата и да подобрите психологическия климат в семейството. Бъдете щедри, отдавайте любов и оптимизъм на другите, по този начин ще подобрите собствения си живот, ще се изпълните с радост и ще се почувствате по-щастливи.

На 30 април отложете пътувания и срещи, прекарайте деня в спокойна атмосфера: с повече време на открито, направете дълга разходка в парка или се заемете с работа в градината.

Астро прогноза за април 2022 – двойнствен месец с ескалация на енергията

Месечен хороскоп Дева – Март 2022

От 1 до 3 март е добро време за работа, която изисква умствена концентрация. Вниманието към детайла ще ви позволи успешно да реализирате идеите си, да решите предизвикателствата и текущите си задачи. Постоянството и упоритата работа ще ви помогнат се справяте с работа от всякакво ниво на сложност. Опитайте се да спазвате дневен режим, следете храненето си, приложете при нужда очистителни процедури и ограничена диета.

Между 10 и 23 март общителността ви чувствително ще намалее, ще ограничите контактите, но те ще бъдат по-емоционални. Мисленето ви по-трудно ще се поддава на логика и структуриране. Но богато въображение и повишена интуиция отварят период на творчески подем дори да не сте хора на изкуството.

16-18 март е време на ползотворни контакти, преговори и непланирани срещи. Вашите идеи ще намерят подкрепа от партньори. Между 20 и 24 март е благоприятно време за публични изяви, консултации и решаване на правни въпроси, за приключване на важни преговори и търговски сделки. Период за творческо себеизразяване – но е много важно да можете да различавате реалността от илюзиите. Проверявайте цялата информация за неточности преди да подпишете споразумения.

Добро време за хармонизиране, укрепване и подобряване на партньорствата и връзките. Организирайте посещения на културни мероприятия, прекарвайте повече време сред природата с любими хора и близки приятели.

След 27 март ще можете да заемете лидерски позиции сред обкръжението си чрез самоувереност и про-активност. Последователното, логично мислене, високата умствена концентрация ще ви помогнат за ефективно решаване на конкретни задачи в работата, за намиране на подкрепа за вашите идеи. Добро време за финансово планиране, търговски операции и сделки при изгодни условия.

Обща астро прогноза за март 2022 – Не много бурен, но интересен месец

Месечен хороскоп Дева – Февруари 2022

До 3 февруари продължете да работите по започнатите от вас проекти, довършете, доизпипвайте, доведете до съвършенство своята работа, създавайте нови планове.
След 4 февруари всички забрани от януари падат – можете да регистрирате фирми, да създавате нови познанства, да постъпите на нова работа, да започнете нови проекти, Меркурий е директен и можете спокойно да си направите и медицинските прегледи, и плановите операции, да купувате техника или кола.

От 9 до 12 февруари не е най-добрият период за провеждане на преговори и важни срещи, за всякакви пътувания. Потопете се в изследователска работа и задачи, които изискват висока концентрация на ума, превърнете оригиналните си идеи и приложете изобретателност в ежедневната работа.

Сега можете да стигнете до дъното на проблемите и да намерите решения, да реализират своите проекти. Имате достъп до важна информация – използвайте обстоятелствата в своя полза. Колкото и да е трудно, въздържайте се дори от най-градивната критика към другите, опитайте се да се вслушате в опонентите си, не налагайте мнението си чрез натиск.

На 24 и 25 февруари нарастват нервното напрежението, раздразнителността, рискът от конфликти и кавги се увеличават. Не поемайте необмислени отговорни решения, не действайте прибързано или суетно. Бъдете внимателни, когато пътувате. Въздържайте се от летене със самолет.

През целия месец се погрижете за предотвратяването на настинки, обличайте се топло, не се преохлаждайте. Прекарвайте повече време на чист въздух, правете дълги разходки пеша. Релаксиращият масаж, плуването и йогата ще ви помогнат за облекчаване на стреса и успокояване на ума.

Астрологична прогноза за февруари 2022 година – Напрежението спада

Месечен хороскоп Дева – Януари 2022

От 2 януари контактите ви ще се увеличат, ще ви стане по-лесно да се запознавате и общувате. Но не се надявайте, че запознанствата през този период ще бъдат устойчиви и продължителни, така че се забавлявайте на момента.

Прекарвайте време със семейството си, с близки приятели и любими хора – общуването с тях ще ви донесе много положителни емоции. Свежите, оригинални идеи, които ви изпълват, ще намерят отзвук в сърцата на любимите хора.

На работното място започва добър период за планиране на работата. Може да ви хрумнат нови, ярки, интересни начинания, да се увеличат пътуванията и разговорите ви, но и да ви очаква повече работа с бумащини и документи. Първата декада на месеца е благоприятен период за взаимноизгодни търговски операции и сделки.

12-16 януари са натоварени дни. Възможни са прекъсвания в преговорите, забавяния, дезинформация, конфликти и недоразумения. Не планирайте важни разговори и срещи за тези дни, не провокирайте околните, бъдете сдържани и тактични, опитайте се да изслушате всички гледни точки по обсъжданите въпроси преди да вземете важни решения.

Когато пътувате, бъдете акуратни, спазвайте правилата за движение, особено на 14 януари. Тези дни и здравето ви може да изисква внимание, главно по отношение на нервната и дихателната система. Внимавайте да не настивате, предприемайте профилактични здравни мерки, например отидете на сауна.

От 14 януари до 3 февруари е период, през който по-трудно ще се концентрирате. Работата ще се забавя, споразуменията могат да бъдат осуетени, оборудването да се поврежда, да се губят документи. През този период не трябва да започвате нови проекти, да постъпвате на нова работа, да регистрирате фирми и да сключвате брак. Ретрограден Меркурий – който управлява Девата – също е неблагоприятен за нови запознанства, за медицински процедури, за закупувате на оборудване или автомобил – по-добре е да ремонтирате настоящия.

Сега е добре да се върнете към недовършените проекти, да прегледате документацията си, да направите ревизия, да завършите започнатото. Ще можете да подобрите и усъвършенствате вече свършената работа, да доведете до края всичко важно.

28-30 януари е отличен период за потапяне в изследователска, самостоятелна работа. Трудно време за преговори и срещи, различията и споровете ще са непосилни за разрешаване. Опитайте се да изпълнявате ежедневните си дейностсти без да провокирате конфликти, не се забърквайте в интриги. Бъдете по-меки и дипломатични с обкръжението си, избягвайте конфронтацията.

Астрологична прогноза за януари 2022 година – Как започва годината?