Хороскоп Близнаци

Хороскоп Близнаци – Месечни хороскопи за 2023 г.

Месечен хороскоп Близнаци – Декември 2022

От 1 декември до 6 декември има голяма вероятност за фалшификации, измами, кражби. Внимавайте с непознати хора, бъдете бдителни, когато пътувате, не се забърквайте в съмнителни авантюри. Прецизно проучвайте документацията и договорите, преди да ги подпишете. Дните са неблагоприятни за сключване на договори, финансови и търговски сделки.

След 6 декември мисленето ви ще стане по-конкретно, обективно, структурирано. Можете спокойно да прилагате придобитите знания на практика. Бизнес и романтичните запознанствата през този период ще се окажат стабилни и трайни.

От 17 декември до 31 декември – благоприятен период за изследователи, представители на творчески професии и креативни хора. Действайте нетрадиционно, изобретателно, слушайте интуицията си и ще ви бъде гарантиран успех в бизнеса. Чудесно време да завършите проектите си, да направите равносметка на годината и продуктивно да планирате следващата година.

В емоционалната сфера предстои приятна промяна. Обърнете повече внимание на близките, съживете рутинните отношения. Посещавайте събития, концерти, организирайте романтични вечери, приятелски срещи, екскурзии, обградете се с красота. Споделете щедро с близките си оптимизма и любовта, които ви завладяват. Новогодишните празници наближават: погрижете се за покупката на подаръци и организиране на празника преди 29 декември.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА 12 МЕСЕЦА

Годишен хороскоп за Близнаци за 2022 г.

2022-ра година ви носи големи успехи, късмет, нарастваща популярност, напредък в бизнеса и получаване на заслужени награди. Не губете енергията си за дреболии, а веднага се заемете с по-мащабни дела и проекти. Годината е благоприятна за представителите на творческите професии, на по-крупния бизнес и като цяло за всякакви нови начинания. Най-важното е да не надценявате възможностите си.

Юпитер се движи през вашия 10-ти дом (отговорен за кариерата и житейските цели) и отваря врати за широк спектър от дейности за вас – възможности за реализиране на смели планове, професионален растеж и кариера, разширяване на хоризонтите, за духовно развитие. В работата могат да се отворят нови перспективи, да се стартират обещаващи проекти и да получите нови бизнес предложения. Годината благоприятства смяната на работата, при това, с повишение и по-добра заплата.

Добри възможности ще се отворят не само в професионалния, но и в личния ви живот. Нептун, който преминава през вашия 10 дом, може да даде ярка и романтична любов. Планетата обаче ще допринесе и неяснота в реализацията ви, объркване в развитието, така че опитайте от самото начало да правите реалистични планове. Не забравяйте, че успехът идва при активните и усърдни хора. Нищо не се дава просто така, трябва да положите усилия, за да може късметът да ви се усмихне.

На 11 май Юпитер ще се премине в огнения знак Овен, като ще навлезе във вашия 11-ти дом. На преден план излизат дейностите в група от съмишленици, екипната работа. Ще можете да осъществите полезни и силни връзки, както бизнес, така и приятелски. Работете за укрепване на доверието, за привличане на подкрепата на шефове и подчинени, за подобряване на финансовото ви състояние.

Сатурн преминава през вашия 9ти дом и поставя темите за вярата ви и мирогледа, за образованието ви, за далечни пътувания. Позицията може да се прояви по два начина: ще ви се наложи да подхождате сериозно и отговорно, да влагате усилия (например, в образователния процес), или ще срещате трудно преодолими обстоятелства и ограничения. Особено при пътувания, спазвайте всички правила и разпоредби, за да нямате проблеми с властите.

Между 15 септември и 23 октомври може остро да осъзнаете трудностите в посочените сфери на 9ти дом. По това време Сатурн ще бъде в конфликтен аспект с Уран, който от своя страна се намира във вашия 12 дом. Възможни са конфликти на идеологическа основа. При далечни пътувания могат да възникнат проблеми и забрани, така че е по-добре да не ги планирате за тези дати.

Освен това, този период е неблагоприятен за решаване на съдебни и правни въпроси. Намерете компромис и не влошавайте ситуацията. Умението да не правите прибързани заключения и да гледате на ситуацията през очите на другите и от различни ъгли, ще ви помогне да изживеете цялата година по възможно най-добрия начин.

Годишен хороскоп за 2022 г. за всички зодии и асценденти

Месечен хороскоп Близнаци – Ноември 2022

До 17 ноември (Меркурий в Скорпион) извършвате умствената си работа съвестно, педантично и задълбочено. Аналитичното мислене и изследователският подход при обработка на информацията ще ви помогнат да повишите нивото на професионализъм. В общуването с близките периодът е по-скоро мрачен поради склонност към затваряне в себе си и потайност.

От 5 до 12 ноември е подходящо време за срещи, преговори, публични изяви. Творческата работа може да генерира нови идеи и замисли. Бъдете активни и инициативни и усилията ви ще се отплатят щедро в бъдеще.

Около 8 ноември (Лунно затъмнение) вероятността от инциденти и неприятности се увеличава, както и от конфликти и кавги. Проявявайте тактичност и търпение в отношенията с близки и колеги. Сега вашите преживявания и подозрения може би са пресилени и неоснователни. Думите, изречени спонтанно в разгара на спор, могат да наранят някого или да доведат до объркване и обезсърчение.

Трябва особено стриктно да спазвате правилата за движение по пътищата, да бъдете внимателни, докато шофирате. Най-добре е в тези дни да откажете пътувания и полети, ако не са наложителни На работа и у дома е необходимо стриктно да се спазват правилата за безопасност.

От 12 до 25 ноември е благоприятен и плодотворен период, който предвещава успех във всички сфери на живота. Използвайте тези енергии за подобряване и укрепване на
приятелства и партньорства, за съживяване на отношенията с близки и роднини. Чудесно време за реализиране на най-смелите ви творчески проекти и идеи, за културни събития и благотворителност. Вашите усилия ще бъдат признати и оценени.

По-добре е да прекарате 29 и 30 ноември в спокойна атмосфера: бъдете внимателни и предпазливи в работата си, не извършвайте необмислени действия. Това са дни на повишен травматизъм, спазвайте правилата за движение и безопасност на работното място и у дома. Избягвайте резките, критични изказвания, не провокирайте конфликти.
Заемете се с физическа работа и с планиране на делата си за следващия месец, като обърнете внимание на детайлите.

Астро прогноза за ноември 2022 – Старото надделява, но за последно

Месечен хороскоп Близнаци – Октомври 2022

От 2 октомври всички септемврийски забрани за вас се премахват, можете да се върнете към нормалния живот: започнете нови начинания, стартирайте проекти, запознавайте се с нови хора, сключете брак, регистрирайте компании, купете ново оборудване или автомобил.

Все пак до 4 октомври бъдете по-бдителни, не се доверявайте на непознати хора, проверявайте всички новини и съобщения за достоверност. Не се забърквайте в съмнителни начинания, в противен случай рискувате да бъдете измамени. По-малко думи, повече действия – потопете се в работата си и мислете повече.

От 5 до 8 октомври ще можете да се концентрирате върху сложни проблеми и задачи, да намерите най-доброто решение за тях, да привличете подкрепата на екипа и началниците си за популяризиране на вашите идеи. На 11 и 12 октомври бъдете разумни в харченето, внимавайте аз всяка подробност, особено при работа с документи и договори. Дните са неблагоприятни за решаване на финансови и правни дела.

От 22 октомври до 27 октомври ще имате успех в области, които изискват точност и яснота, самодисциплина и организираност, с фокус върху извършената работа. Волевият натиск, енергията и активността ще ви помогнат да предадете идеите си на опонентите си и да постигнете високи резултати в работата. Добър момент да се концентрирате върху решаването на практически проблеми.

От 26 до 28 октомври се опитайте да не се претоварвате с работа: ако давате всичко от себе си до краен предел, рискувате да сгрешите. Не вземайте прибързани решения, обсъждайте и съгласувайте позициите си с колегите, не бъдете едностранчиви в преценките. Контролирайте емоциите си, не се поддавайте на провокации, не се намесвайте в спорове.

Използвайте излишната си енергия за разходки в парка, Преминете от умствена работа към физическа и/ или ръчна – скулптура, рисуване, подредете вещите си като се отървете от ненужния боклук, рециклирайте отпадъците.

Астро прогноза за октомври 2022 – интензивен и наситен със събития

Месечен хороскоп Близнаци – Септември 2022

От 1-ви до 4-ти са неподходящи дни за финансови операции, правни дела, сделки и подписване на договори. Проверявайте цялата информация за точност, не подписвайте документи и споразумения, без да са проучени и проверени, Освен това се опитайте да бъдете умерени в харченето.

От 3 до 5 септември се съсредоточете върху решаването на практически проблеми, независимо от тяхната тежест и сложност. Вложените от вас енергия, отзивчивост и настоятелност ще помогнат при популяризирането на проекти, изпълнение на планове и ще ви донесат успех в бизнеса.

От 10 септември до края на месеца (Ретрограден Меркурий, който управлява Близнаците) ще усетите забавяне в бизнеса, в умствената работа, отмяна на планове или пропадане на идеи. През този период не започвате нов бизнес, не създавайте важни запознанства, не постъпвайте на нова работа, не регистрирайте нови фирми. Препоръчва се и да не сключвате брак. Не правете големи покупки, особено за оборудване и автомобили.

През този период се препоръчва да се занимавате с вече започнати проекти, да завършите висящи дела, да организирате прегледи на документацията, да завършите разработките си, да коригирате откритите грешки, да прецизирате, завършите и
Подредите делата си.

От 17 септември до 20 септември бъдете в крак с текущия си бизнес, като щателно проверявате всички новини, материали и всяка информация, която има значение за вас. Не бъдете лековерни. Не е необходимо сега да решавате финансови и правни въпроси, не е подходящ моментът.

От 22 до 29 септември (Новолуние във Везни) е благоприятно време за продуктивна работа, укрепване и подобряване на връзките, хармонизиране на съществуващите романтични отношения, прекарване на време с приятели. Време и за празници, срещи, посещение на културни събития. Помнете забраната за новите дела – сега е по-добре да се вглъбите над вече стартирали проекти.

Астро прогноза за септември 2022 – отново борба между старо и ново

Месечен хороскоп Близнаци – Август 2022

От 4 август започва продуктивен период за работа: мисленето ви ще стане изключително точно, детайлно, конкретно и организирано, лесно ще обработвате и анализирате информация. Ще ви е възможно да се занимавате с няколко неща едновременно, да сте активни в няколко сфери. Особено успешно ще се изпълняват задачи, при които е необходима точност и задълбоченост. В контактите си сте по-сдържани, рационално подхождате към новите запознанства.

Между 2 и 22 август трябва да сте бдителни, да проверявате цялата входяща информация за точност. Хабете по-малко енергия за празни приказки, по-добре избирайте ролята на слушател, отколкото на говорител. 22 и 23 август са благоприятни дни за публични изяви, за срещи, преговори, финансови транзакции.

След 26 август вашето мислене може да зависи от настроението ви – това води до опасност да направите пристрастни заключения, ако сте тъжни или да виждате всички нюанси и подробности само когато сте в добро настроение. Краят на месеца за вас е положителен период,подходящ да хармонизирате своя връзка, да изгладете напрежението в отношенията си.

Астро прогноза за август 2022 – време за активно действие

Месечен хороскоп Близнаци – Юли 2022

От 4 до 6 юли е подходящо време за проучвания, публични изказвания, срещи и преговори. Можете ясно да изложите своите проекти на колегите си. Подходящ период за сключване на сделки, за приятелски събирания и романтични срещи.

След 5 юли ще почувствате нужда за уединение, потапяне в себе си. Контактите може да станат по-малко, но ще бъдат по-дълбоки и по-емоционални. На 8 и 9 юли се опитайте да не вземате прибързани решения, без да сте проучили случая. Разсеяността, недостатъчното разбиране на ситуацията може да доведат до грешки, които в бъдеще ще ви струваме скъпо. Опитайте се да бъдете умерени в разходите. Спазвайте правилата за движение и безопасност на работното място и у дома.

От 13 до 18 юли – благоприятни дни за всички бизнес и начинания, преговори, срещи, събития. Ще се отличите благодарение на своята дейност и привлекателност, ще можете да постигнете много в работата и в личен план. Опитайте се да слушате партньорите си и тяхната гледна точка. Не се налагайте, проявете чувствителност – тогава сътрудничеството ще бъде ефективно и ще донесе плодове в бъдеще.

След 19 юли ще имате желание ярко и активно да изразявате своите идеи и мисли, но същевременно има опасност да спрете да се вслушвате в околните. Опитайте се да се владеете и не забравяйте да търсите мнението на партньорите.

23 и 24 юли са благоприятни дни за всички сфери на дейност: за бизнес и хармонизиране на личните отношения. От 26 до 29 юли може да има повишена умствена активност, раздразнителност, нервност, нетърпение. Бъдете обективни в преценките си, не предизвиквайте конфликти и не се поддавайте на провокации. Проявете благоразумие като уважавате мнението на събеседниците, проявявате
такт и дипломатичност в общуването. Не предприемайте прибързани действия. Препоръчително е да се въздържате от пътувания и полети.

Последната седмица на месеца е неблагоприятна за покупка на оборудване и електроуреди, по-добре е да изчакате малко. Бъдете внимателни при шофиране, на пътя, в транспорта и също и при използване на домакински и режещи инструменти. Избягвайте всякакви екстремни дейности. Нервното напрежение в тези дни трябва да бъде облекчено чрез активен физически труд, както и дълги разходки и игри на
свеж въздух.

Астро прогноза за юли 2022 – горещ месец във всяко отношение

Месечен хороскоп Близнаци – Юни 2022

От 1 до 5 юни за вас започва период на повишена чувствителност, който носи трудности в общуването. Проверявайте точността на цялата информация и съобщения, които достигат до вас. По-малко се концентрирайте върху негативните мисли, опитайте се да не зацикляте върху решаването на даден проблем. Бъдете готови за проверки и ревизии, подредете документи и отчети. Направете всичко предварително, без бързане и суетене. Ранното ставане, разходките в парка, гледане на интересен филм, посещение на изложби – такива занимания ще ви помогнат да се ободрите и да превключите мислите си в положителна посока.

От 8 до 12 юни се ангажирайте с работа, която изисква висока концентрация на ума. Това е продуктивен период за всякакъв вид дейност. Също, за провеждане на мащабни събития, публични изказвания, срещи, преговори, финансови и търговски сделки. Ще можете да привлечете подкрепата на началници или влиятелни хора, за да популяризирате своята работа.

От 13 юни до края на месеца ще чувствате лекота при общуване, желание за промяна, движение и обновление, ще искате да разширите кръга си от познати, ще изпитвате интерес към всичко ново. Времето е благоприятно за обучение в нова област или подобряване на уменията. В работата можете да поемете контрола върху няколко области и успешно да се справите с тях. Пътувайте, стартирайте нови запознанства и романси, напълнете живота си с нови впечатления.

От 19 до 21 юни е благоприятно време за всякакви бизнес начинания, за реализиране на планове и проекти, провеждане на семинари и обучения. Вашият труд може да бъде оценен заслужено и ще имате шанс да подобрите финансовото си състояние.

Отлично време за хармонизиране на отношенията с близки и колеги, както и за пътуване в приятна компания. Ако планирате почивка, сега тя ще донесе незабравими впечатления, интересни запознанства, ще разшири кръгозора ви и ще изпълни живота с радост и щастие. Приятните спомени ще останат за дълго време и ще станат ценен ресурс занапред.

Обща астро прогноза за юни 2022 – спокойно начало, ескалация до края

Месечен хороскоп Близнаци – Май 2022

От 1 до 23 май вашата активност ще се увеличи значително, ще почувствате лекота, жажда за знания, общуване и движение. Ще ви е трудно да седите на едно място, ще бъдете привлечени към всичко ново, непознато, към нови познанства и места. Ще можете да се занимавате с няколко неща едновременно, но се опитайте да ги довеждате до края, макар да не ви е лесно.

В отношенията с противоположния пол цари лекота и непринуденост, дори може да се каже, известна повърхностност. Между 4 и 7 май ще имате късмет в любовта и в работата. Обърнете повече внимание на приятели, колеги и любими хора. Сега е чудесно време за укрепване или възобновяване на близките ви връзки. Приятелски събирания, празници в тесен семеен кръг, пътувания, пикници сред природата, посещение на изложби и културни събития ще ви изпълнят с радост и топлина, жизненост и оптимизъм.

До 10 май пътувайте, учете, разширявайте знанията и хоризонтите си, запознайте се с интересни хора, започнете нови романси.

В периода между 10 май и 2 юни (ретрограден Меркурий) избягвайте да започвате нов бизнес, не подписвайте важни договори, не регистрирайте фирми и не сменяйте работата. Също така, опитайте да не правите скъпи покупки, особено на техника и машини. Потопете се във вече започнати проекти, продължете да учите, да укрепвате и освежавате старите връзки. Не се учудвайте, ако получите новини от стари приятели и бивши любовници. Посветете се на анализ и ревизия на дела и документи, които са били отложени или спрени.

Между 18 и 28 май си организирайте срещи и събития, които ще укрепят позициите ви на работното място и в личен план. Не пропускайте възможността да впечатлите околните, защото сега (при навлизането на Слънцето във вашия знак) всички ви забелязват много по-лесно. Всички проекти, стартирани преди 10 май, в края на месеца ще намерят широк отзвук и подкрепа от началници и колеги и ще дадат добри резултати.

Важно е да се вслушвате в интуицията си, да действате извън приетите рамки като бъдете креативни, смели и ентусиазирани. Съдбата е на ваша страна. Колкото повече споделяте и давате на другите, толкова повече ще получавате в замяна.

Астро прогноза за май 2022 – мощна енергия, благоприятна за промени

Месечен хороскоп Близнаци – Април 2022

От 1 април до 9 април ви очаква период на нарастваща популярност и успех, благоприятни дни за бизнес, търговия, реализиране на планове и идеи, провеждане на сериозни преговори, вземане на важни решения, както и за лесна комуникация. Включете се активно в работата, вашите усилия ще донесат отлични резултати.

Но на 9 и 10 април се опитайте да не се напрягате по време на работа, не се заемайте с трудни задачи, има риск да не прецените силата си. Дните не са подходящи за договаряния и срещи, има опасност да не овладеете емоциите си. Преди да вземете решение, опитайте се да се вслушате в мнението на колегите, не упражнявайте натиск и не налагайте позицията си на другите. Компенсирайте преразхода на енергия с дълги разходки на чист въздух, особено преди лягане. Попийте енергиите на пролетта.

След 11 април заемете ума си с практически въпроси и решаване на ежедневни проблеми. Дните от 16 до 19 са благоприятни за срещи с приятели и романтично забавление. Добро време за водене на преговори, за организиране на културни събития, конференции, изложби, за финансови трансакции. Имате възможност да приложите оригиналните си идеи на практика. Периодът предвещава успех както в бизнеса, така и в личния живот.

От 23 до 25 април идва време на забавяния и закъснения, възможни са трудности в комуникацията. Вероятни са данъчни проверки и ревизии. Потопете се в рутинните си задачи, които изискват търпение и постоянство, защото бързането сега е само в ущърб. Особено чувствителни и уязвими сте в този момент – не забравяйте, че всичко, което се случва наоколо, е временно. Не се поддавайте на емоциите и не таете обида. Заредете се с енергията на пролетното слънце и ще почувствате прилив на жизненост и положителна нагласа.

От 24 април до 29 април ще настъпи оживление в интелектуалната сфера, подобряването на взаимното разбирателство с партньорите и близките, ще дойде време на подкрепа, мир и хармония. Инициирайте срещи, преговори, събирания, публични събития, популяризирайте своите нови проекти, организирайте благотворителни акции. Бъдете активни и приключенски настроени, слушайте интуицията си и усилията ви определено ще дадат желаните резултати.

Астро прогноза за април 2022 – двойнствен месец с ескалация на енергията

Месечен хороскоп Близнаци – Март 2022

От 1 март до 3 март се занимавайте с работа, която изисква търпение, концентрация и внимание към детайлите и ще постигнете отлични резултати. Въздържайте се от критика, защото думите ви могат да наранят и засегнат дълбоко. Най-добре е да оставите излишните емоции за сметка на интелектуална работа.

След 10 март ще усетите как външната ви активност и желание за контакти намаляват, но се увеличават въображението и интуицията, общуването става по-емоционално. Не забравяйте, че силните емоционални преживявания могат да бъдат пресилени. Останете разумни, не се поддавайте на изблиците. Използвайте въображението си, като действате творчески и креативно, слушайте интуицията си.

Между 16 и 26 март е време за ползотворно творчество и себеизразяване: бъдете активни, действайте извън приетите рамки и успехът ви очаква във всички ваши дела и начинания. Очаквайте да възникнат оригинални и по-необичайни идеи относно съвсем нова посока на дейност, да преживеете творчески подем и да имате неочаквани и интересни срещи. Ще можете да привлечете подкрепата на своите началници и партньори, за да реализирате най-смелите планове.

Очаква ви и финансов успех – можете да разчитате на заслужена награда и признание за вашия труд. Страхотно време за преговори, благотворителни събития, обучения, семинари и курсове. Най-важното е да не политате в илюзии и да не строите въздушни кули.

Времето е подходящо за хармонизиране на отношенията в семейството и с партньорите, за конструктивно решаване на лични проблеми. Обръщайте повече внимание на любими и приятели, споделяйте мислите си с тях, зареждайте ги с оптимизма и ентусиазъма, които сега ви владеят.

След 27 март вашето мислене ще стане по-последователно и логично, умствената концентрация се подобрява. Активността и самоувереността ви ще помогнат за популяризирането на новите ви идеи и проекти.

Обща астро прогноза за март 2022 – Не много бурен, но интересен месец

Месечен хороскоп Близнаци – Февруари 2022

След 4 февруари всички забрани за януари отпадат. Сега можете спокойно да сменяте работата, да регистрирате фирми, да стартирате нови проекти, защото през изминалите дни сте работили старателно за подобряване на своите идеи и проекти. Сега можете да започнете нова романтична връзка, да сключите брак, да обновите оборудване,а да купите кола.

От 9 до 12 февруари идва великолепно време за интензивна умствена дейност и изследователска работа. Сега можете да намерите нестандартно решение и на най-сложните задачи и ако работата ви е свързана с много хора, вероятно ще направите пробив във вашия бизнес. Основното нещо е да действате без принуда и натиск.

Опитайте се да прекарате 24 и 25 февруари в по-спокойна обстановка, не вземайте прибързани и спонтанни решения, проверете достоверността на информация преди да вземате решения. Въздържайте се от летене, внимавайте при движение по пътищата и у дома.

За да избегнете кавги и конфликти, проявявайте търпение и тактичност в общуването с колеги и близки. Физическата ви активност също е от съществено значение за доброто ви самочувствие. През този месец за вас се препоръчват дълги разходки на чист въздух, особено преди лягане. Свежият въздух ще помага за облекчаване на психическия стрес, да се заредите с положителни емоции, да намалите нервното напрежение и да се успокоявате.

Астрологична прогноза за февруари 2022 година – Напрежението спада

Месечен хороскоп Близнаци – Януари 2022

След 3 януари социалният ви кръг ще се разшири, ще има повече контакти, в общуването ще се чувствате по-освободени. Може би ще бъдете затрупани с ярки, оригинални идеи. Ако работата ви включва общуване с клиенти, очаквайте повишено търсене на вашите услуги.

От 12 до 16 януари трябва да бъдете внимателни във всички области на дейност. Вашата планета Меркурий е стационарна. Периодът е неблагоприятен за пътувания, срещи, преговори, интервюта. Това е време, когато нервната възбуда и раздразнителност могат да доведат до конфликти и караници. Внимавайте с думата си, контролирайте се, не провокирайте раздори, бъдете внимателни към събеседниците и партньорите си.

Опитайте се да проверявате точността на всяка информация, която е важна за вас. Не вземайте прибързани, необмислени решения, не подписвайте договори. Спазвайте правилата за движение, тъй като през този период се увеличава и процентът на произшествията.

От 14 януари до 3 февруари Меркурий се движи ретроградно, затова не започвайте нови проекти, не сменяйте работата си, не регистрирайте фирми. По-добре е да се занимавате само с непосредствените си текущи проекти. Периодът също е неблагоприятен за покупки на оборудване и и на автомобили -, по-добре е да изчакате с това до февруари.

Сега е подходящ момент да завършите започнатата работа, да подредите документите си, да направите ревизия, за да поправите грешки и да допълните липсите в предишните си дела.

Романтичните срещи през този месец се очертават като краткотрайни и нестабилни за всички знаци. Ако обаче решите да напуснете някого завинаги или да се разделите с настоящата си работа, сега е подходящият момент.

Дните от 28 до 30 януари са благоприятни за дейности, които изискват силна умствена концентрация, за решаване на сложни проблеми, за генериране на ярки идеи.

Когато общувате с колеги и близки, опитайте се да избягвате натиска и принудата, проявявайте загриженост и деликатност. Прекарването на повече време в туризъм и разходки на чист въздух ще ви помогне да успокоите ума си и да намалите тревожността и напрежението.

Астрологична прогноза за януари 2022 година – Как започва годината?