Тази годишна прогноза за всички зодиакални знаци е създадена според транзитите на Юпитер, на Сатурн, Уран, Нептун и Плутон през 2022-ра година. Построени са карти за всеки асцендент и са проследени преминаванията на тези планети през 12те дома на всяка карта.

Кой е зодиакален знак да изберете?

За най-точна прогноза, използвайте знака на своя Асцендент или Изгряващ знак.

Хороскопите в тази секция са създадени спрямо 12те Асцендента (изгряващите знаци), а не Зодиите (слънчевите знаци). Като правило, качествата на зодията се проявяват по-силно в детството, а Асцендентът има по-голямо значение за човека след 30-та му година.

Не знаете кой е вашият Асцендент?

И помнете – всяка нова година е време за планиране и поставяне на нови цели. Сега те стават по-ярки, по-осезаеми, по-постижими. Дерзайте, като не забравяте да бъдете внимателни. Всичко се сбъдва!

Овен

За вас 2022-ра година е много по-добра от предишната. Предоставя ви се възможност да промените живота към по-добро, да започнете печеливш бизнес, да промотирате важен проект, да започнете нещо ново в дългосрочен план и смело да изпълнявате плановете си.

Плутон продължава своето дългосрочно движение през вашия 10ти дом, който отговаря за социалния ви статус, кариера и житейски цели. Нещо ще се случи в живота ви в тези сфери, независимо от вашите желания. Но в същото време сега вашите волеви качества са в своя апогей и можете сами да се измъкнете от натиска на обстоятелствата като започнете нов етап от живота си и направите кардинални промени във всички области, които го изискват.

> Пълен Хороскоп Овен

Телец

2022-ра година за Телците е време на изпитание за тяхната съвестност, отговорност и старание. Най-важните теми за годината са: работа, себепознание, партньорства. Опитайте се да се съсредоточите върху едно нещо, не се ядосвайте за дреболии. Може би ще усетите влиянието на Плутон, който вече носи дълбоки промени в личния ви свят и целия ви начин на живот.

10-ти дом е сферата на реализацията и обществения статус, на кариерата и целите. Сатурн, който се задържа доста дълго време във вашия 10-ти дом, може да даде много натоварен работен график, да ви наложат ревизии и проверки, да се увеличи натоварването ви и възложените отговорности. Също, възможни са трудности в отношенията с началство и високопоставени лица, проблеми при решаване на въпроси в официалните власти и държавни институции.

> Пълен Хороскоп Телец

Близнаци

2022-ра година ви носи големи успехи, късмет, нарастваща популярност, напредък в бизнеса и получаване на заслужени награди. Не губете енергията си за дреболии, а веднага се заемете с по-мащабни дела и проекти. Годината е благоприятна за представителите на творческите професии, на по-крупния бизнес и като цяло за всякакви нови начинания. Най-важното е да не надценявате възможностите си.

Юпитер се движи през вашия 10-ти дом (отговорен за кариерата и житейските цели) и отваря врати за широк спектър от дейности за вас – възможности за реализиране на смели планове, професионален растеж и кариера, разширяване на хоризонтите, за духовно развитие. В работата могат да се отворят нови перспективи, да се стартират обещаващи проекти и да получите нови бизнес предложения. Годината благоприятства смяната на работата, при това, с повишение и по-добра заплата.

> Пълен Хороскоп Близнаци

Рак

За Раците предстои година на нови възможности и дългосрочни перспективи. Темата на годината може да бъде свързана с финансови въпроси и здраве, както и с вашето разбиране за ценности и мироглед, с въпросите как сами се самоопределяте. За вас
идва време за приключване на настоящия бизнеса и стартиране на нови дългосрочни проекти.

Плутон, в дългото си пътуване през вашия седми дом, който представлява сферата на партньорствата, връзките с обкръжението ви и близките отношения, продължава да работи за преразглеждане и дълбока трансформация в тези области на живота.

Сатурн е в осми дом, като работи върху темата за крупните нелични финанси, обменна на енергия, неизбежната промяна, ще налага ограничения и изпитания. Тази година трябва да обърнете внимание на състоянието на вашите средства.

> Пълен Хороскоп Рак

Лъв

Благоприятна година да подобрите финансовото си състояние, да укрепите здравето, да се занимавате с образование или преподаване. Въпросите за бизнес партньорствата ви и сътрудничеството с другите, за личните ви връзки, както и теми, свързани с мирогледа ви, ще излязат на дневен ред.

Плутон е в шести дом – на задълженията, службата, здравето и режима на живот – ще ви наложи да подредите нещата в тези области. В работата си може да станете по-независими, задълженията ви да се променят коренно и да поемете нови, по-крупни проекти.

Сатурн в седми дом на партньорството и връзките с обществеността ще изисква сериозна ревизия на вашите контакти, на отношенията с околните и ще бъде тест за здравината на брака ви. Ще имате нужда от търпение, ще трябва да поемете отговорност и да положите усилия, за да разрешите въпросите за връзките и партньорствата.

> Пълен Хороскоп Лъв

Дева

2022-ра година ще отвори пред вас нови възможности в бизнес партньорства и лични отношения. Важни теми на годината ще бъдат въпросите за по-добра работа, изпълнение на задълженията, подобряване на здравето и финансите.

Преминаването на Сатурн през шести дом – на службата и ежедневните задължения, профилактиката и здравето – ще насочи вниманието ви към тези сфери на живота. Настъпва период на сериозни натоварвания, може би принудително ще се подчинявате на по-строг график, ще трябва да работите върху отношенията си с колеги и близки. Това може да бъде време за оптимизация във вашата фирма или предприятие, която ще наложи съкращения. Усърдието ви, отговорното отношение и съвестната работа ще бъдат оценени по заслуги и вашите позиции няма да пострадат.

> Пълен Хороскоп Дева

 

Тези транзити са общи за всички представители на даден Асцендент. За пълна и точна прогноза според транзитите към Вашата лична натална карта, поръчайте своя Годишен хороскоп прогноза “Накъде отивам?”. Той ще съдържа точните дати на всеки транзит както и влияние на Затъмненията и прогноза по Прогресии.

 

Везни

През 2022 г. приоритетните за вас теми ще бъдат семейството и здравето. Плутон в края на четвърти дом завършва преустройството на вашето семейно пространство, така че сега може да не е много лесно да поддържате връзка с роднините. Ще почувствате нуждата да пречистите както дома си, така и душата си от целия негатив, който сте натрупали през последните години.

Годината е благоприятна за различни тренинги за трансформация и психологически практики. Сега можете да подготвите почвата за нови емоционални преживявания и да отворите поле за творческа изява.

> Пълен Хороскоп Везни

Скорпион

През 2022 г. идва времето да преминете от премисляне на планове и идеи към предприемане на действия. Юпитер на 11 май преминава в огнения знак Овен и вашия шести дом, което ви приканва да заемете по-активна позиция в средата си, да покажете себе си и своите умения.

Това е добра година да превърнете хобито си в бизнес и служба на другите или да станете по-активни в работния екип. Освен това, семейството ви и делата на роднините ще изискват повече внимание. Може да се наложи да решите въпроси, свързани с недвижими имоти.

> Пълен Хороскоп Скорпион

Стрелец

2022 година ще ви донесе много радост и вяра в себе си. Пред вас се откриват нови възможности за себереализация. Ще можете да намерите щастие за душата си като реализирате множество свои съкровени желания.

На 11 май Юпитер преминава във вашата огнена стихия в знака Овен и вашия пети дом. Ще се почувствате по-уверени, късметът ще ви придружава и в любовта, и в творчеството. Експериментирайте смело, впуснете се в това, което обичате и се отървете от социалните ограничения и наложените предразсъдъци. Можете многократно да се окажете на импровизирана сцена и в центъра на вниманието – това е вашият шанс да демонстрирате талантите си, да спечелите авторитет и уважение.

> Пълен Хороскоп Стрелец

Козирог

За вас 2022-ра е година, в която ще трябва много усърдно да работите, за да печелите добре. Но след като се справите с това, ви очаква просперитет. Ако през 2021-ва сте работили упорито и методично, то сега няма защо да се притеснявате – продължавайте в същия дух и няма да имате финансови затруднения. Но ако не сте положили необходимите усилия, тогава са възможни парични загуби и недостиг на средства.

Самодисциплината и търпението ще ви помогнат да се справите с всички предстоящи затруднения и ограничения. Не очаквайте твърде бързи резултати и не разчитайте на ранен успех. Трябва да се настроите за търпелива работа, понякога по-тежки натоварвания. Ще имате малко възможности за почивка, ще се изисква много хладнокръвие и самоконтрол.

> Пълен Хороскоп Козирог

Водолей

Тази година продължава темата от 2021 г., през която поехте пътя на себепознанието и започнахте промяна на самия себе си като начин за преструктуриране и реорганизация на живота ви. Годината е посветена на намиране на вътрешни ресурси и формиране на независима опора в себе си. Всичко това се прави с конкретна цел – занапред да придобиете специалните сила и талант на лидер.

Продължават вътрешните трансформации, които водят до външни промени. 2022-ра година е време на нови финансови възможности, съдбовни събития, свързани със семейството (вкл. промяна на вашето място и роля в него), с кариерата и самореализацията ви.

> Пълен Хороскоп Водолей

Риби

Психическата нагласа ще бъде много важна за вашето здраве и успех през тази година. Въображението и интуицията ще ви помогнат във всички жизненоважни въпроси.

Това е добър период да изградите своя авторитет. Образование, изкуство, фармация, социални дейности и благотворителност са водещите сфери на дейност, в които можете да бъдете от голяма полза за света.

> Пълен Хороскоп Риби

 

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ГОДИШЕН ХОРОСКОП ПРОГНОЗА СЕГА

 

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните