Ако сте клиенти на AstroScript, ще се радваме да оставите своето мнение за хороскопите ни в Google. Необходимо е да го направите от своя Google профил.

Zoya Velichkova
Zoya Velichkova
13/10/2022
Поръчах си комбиниран хороскоп - рожден и прогнозен! Благодаря за точния и професионален анализ. Много добре описахте неща, които все повече усещам като свои и че съм на верен Път! Информацията е подробна и ясна. Ще поръчам отново. Препоръчвам от сърце!
ИЛИНОР ТМ Елеонора Георгиева
ИЛИНОР ТМ Елеонора Георгиева
05/07/2022
Препоръчвам! Обективно предоставената информация, обхващащи детайлите. А какво ще се случи...зависи от нашите избори.!
Rossie Devrix
Rossie Devrix
05/07/2022
Всяка година си поръчвам пълен прогнозен и соларен хороскоп, чета си го постоянно. Често подарявам и ваучери, а приятелите ми са приятно изненадани и доволни. Препоръчвам горещо!
Victoria Mitreva
Victoria Mitreva
10/06/2022
Хороскопите на astroscript са мой верен пътеводител от години – използват най-точните методи за прогноза и са изключително разбираеми и подробни.
Лиляна Тръпчева
Лиляна Тръпчева
07/06/2022
Харесва ми индивидуалното отношение, начина по който е подредена информацията, достъпността до нея. Освен това хороскопът може да е и интересен подарък 😉
Lenimir Zdravkov
Lenimir Zdravkov
23/05/2022
Благодаря Ви за изчерпателната информация, представена по толкова достъпен начин. Наистина намерих доста паралели с живота си и интересни теми за размишление.
Angella Hell
Angella Hell
23/05/2022
Поръчвам хороскопи от AstroScript от доста години и съм много доволна. Всички интерпретации са с посочени астрологични аспекти и влияния, за да е ясно откъде идват. Прогнозите са по дати и периоди и включват няколко прогнозни метода едновременно - не са само по транзити! Хороскопите са с илюстрации, което ги прави отличен подарък! Цените са повече от добри, като се има предвид, че хороскопите са доста дълги и подробни.

СПОДЕЛЕТЕ СВОЕТО МНЕНИЕ В GOOGLE